Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Hej

Praca zrobiona w pare wieczorow w ramach odpoczynku od klientow.

Najprawdopodobniej dodam jeszcze miernik poziomu wody z przodu, ale wrzucam do finisha. Ponizej 2 obrazki prosto z maxa i broszurka w ktorej mozna zobaczyc marna typografie i layout ;)

Idea prosta - domowa wierzyczka obronna wygladajaca jak polaczenie sowy i czajnika.

Max, Vray, darmowa HDRa.

kettle_open_render01.jpg

kettle_open_render02.jpg

kettle_broshure_1024x640.jpg

pozdrawiam

mirach

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor
to jest powrot do przeszlosci :)

ta, pomyslalem ze moj toster jest samotny zdecydowanie zbyt dlugo :)

Napisano

hahah brakowalo mi czegos takiego...ciekawe, zabawne, mile dla oka etc. Gratuluje pomyslu i modelu... brawo :)

bedzie jakis mikrofalo-czolg lub cos podobnego ? :)

Pozdrawiam

Napisano

teapot z maxa bedzie zazdrosny :P

miodnie

Napisano

mirach:jesteś specem od tworzenia tosterów grozy czy czajników :) Świetne jak zawsze.

Napisano

Ładny render, wymodelowane poprawnie ale... trochę bez pomysłu. Nadal jest to forma czajnika a już na pewno nie "morderca" - nazwa postu. Uważam że to powinno się tak różnic od czajnika jak Bumblebee od Camroo czy Starscream od F-22 Raptor. Jakbyś zamienił karabiny na kwiatki mógłbyś nazwać post czajnik hipis i też byłoby OK. Patrząc na ilość pracy w to włożonej wypada tak jakoś nijako. Brakuje mi trochę bardziej nowatorskiego podejścia do tematu.

Pozdrawiam

Napisano

hahaha, no to jest do kolekcji z tosterem :D Fajne, nie ma co!

pozdrawiam,

BiX

Napisano
  • Autor

Dzieki za komenty :)

slowiak: przyznam ze zastanawialem sie nad mikrofalowka, ale jak narazie nie potrafilem wymyslic niczego ciekawego z tym urzadzeniem :)

mrozik: o kurcze... zaczynam sie bac :D

tjviking: podziekować. Mam nadzieje ze max nie zacznie sie nagle wieszac z zazdrosci :)

Brazniew: podziekować.

trosiek: siedze w domu, freelancuje i gotuje, w koncu musialo sie na mozg rzucic :)

Idaho: rozumiem twoje podejscie. Ale projekt byl dokladnie taki - urzadzenie domowe ktore z mala iloscia modyfikacji spelnia inną role. Nie chcialem robic z tego transformersa bo a) zajeło by mi to o wiele-wiele dluzej, b) jak dla mnie transformers to dosc ograny koncept.

BiX: podziekować.

pozdrawiam

Mirach

Napisano

hehe nawet manuala zrobiłeś :D

Very nice ... fajnie jakby kiedyś te modele doczekały się jakiegoś shorta :)

Jakby anglik to powiedział well done mate :)

Napisano

Niepatrzylem na nick :D ale po zobaczeniu pierwszego renderu od razu wiedzialem ze to ty :D Swietna pracka :D przypomina sie toster :D

Napisano

aknochaco miałem dokładnie tak samo.

Model full profeska. Tak jak pisałeś mirach, bez przesady żeby transformer nie wyszedł i jest świetnie.

To co teraz odkurzacz? :D

Napisano

Hahaha - to chyba wszyscy tutaj od razu poznali kto jest autorem :). Bardzo przyjemnie, chociaż ja jestem fanem tostera. Niezły pomysł z opisem. Gratki.

Napisano
  • Autor

Ha, dzieki panowie :)

Nie pozostaje nic innego tylko kontynuowac i zrobic odkurzacz.

Napisano

Fajny pomysl i wykonanie, troche niektore shadery mi nie leza ale to juz pewnie kwestia gustu. Moze jakas krotka animka z udzialem czajnika i tostera ?

Napisano

wlasnie, jakis maly fight by sie przydal :D

Battle Toaster vs Leathal Kettle

:D

Napisano

Debiutujesz :D Nowy teapot do 3ds maxa 2011! xD No ba, jak nie 2011 to 2012 ;)

Popieram tjvikinga - mały fajt :)))

Napisano
  • Autor

Shadery sa jakie są, przydalo by sie prawde mowiac jakies konkretniejsze tekstury zrobic.

Animka jest bardzo kuszaca, musze sobie rigowanie potrenowac, bo toster ma 6 nog i jakos to trzeba opanowac :)

Napisano

Rewelka pomysl i realizacja. Ktos tu wspomnial, ze bez pomyslu, za malo odjechany.

W moim odczuciu w sam raz..dalej mogloby juz nie budzic tak mocnych skojarzen z czajnikiem,

ze szkoda dla efektu humorystycznego;) tak mysle, ale moze to ograniczenia mojej wyobrazni.

Anyway, git!

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.