adek Napisano 24 Marzec 2010 Napisano 24 Marzec 2010 Adobe uruchomiło stronę odliczająca czas do premiery nowego "Creative Studio 5" zawierającego m.in. nowe wersji takich programów jak Photoshop, Dreamweaver, Fireworks, Flash, After Effects czy Premiere Pro. Pojawiły się nowe, wczesniej niepublikowane materiały prezentujące nowości jakie zobaczymy w CS5. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1089 1
biglebowsky Napisano 24 Marzec 2010 Napisano 24 Marzec 2010 Robienie hype'u, ale Content-Aware Fill bardzo zacne wrażenie robi.
Jonasz_Real Napisano 24 Marzec 2010 Napisano 24 Marzec 2010 Wow, duża oszczędność czasu. Mattepainterzy już zacierają rączki.:)
Nezumi Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Najzabawniejsze jest to, ze mam cala mase takich posklejanych panoramek z bialymi plamami na brzegach i jakos tak czekaja bo przycinac nie chcialem a za leniwy jestem zeby kazda z osobna stemplowac i cudowac :D. Ale ciekawym tez co dodali do ilustratora na przyklad bo o tym niemal nic sie nie mowi. Podobnie jak do Aftera... Andrew Kramer juz pewnie zaciera rece :D
Ja-CK-aL Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Wiec Panowie i Panie :) 12 kwietnia bedzie najprawdopodobnej anons tylko :) A dopiero 2 miesiace po bedzie mozna to zakupic :) Warto sie zastanowic o upg. starszych wersji CS do cs4 po 12 kwietnia. A potem darmowo aktualizowac sie do CS5. Zawsze tak było u Adobe'go ;) Jakby co to pytajcie na priva to z checia pomoge ;) Wkoncu to sprzedaje ;P
SYmek Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Wow, duża oszczędność czasu. Mattepainterzy już zacierają rączki.:) Jasne, teraz jeden może robić, co robiło trzech ;)
aspenboy Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Ciekawe, czy photoshop będzie działał jeszcze wolniej niż CS4.
olaf Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Warto sie zastanowic o upg. starszych wersji CS do cs4 po 12 kwietnia.(...) Wkoncu to sprzedaje ;P ..........
Ja-CK-aL Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 No coz? Rady dac nie mozna? Szczerze napisalem ze sie zajmuje sprzedaza, a radze cierpliwie czekac do anonsu? Nie rozumiem Twojego komentarza ola-f...
Ja-CK-aL Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 BTW. Zapomnialas/es dodac "A potem darmowo aktualizowac sie do CS5."
KoMic Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Fajne, ciekawe jak te nowe cacka beda dzialac na poligonie w pracy. Na kazdej prezentacji wszytkie narzedzia sa pro i wogole, ale dopiero w praktyce wychodza ograniczenia o ktorych nikt nie wspominal. nie moge sie doczekac.
brodkins Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Wiec Panowie i Panie :) 12 kwietnia bedzie najprawdopodobnej anons tylko :) A dopiero 2 miesiace po bedzie mozna to zakupic :) Warto sie zastanowic o upg. starszych wersji CS do cs4 po 12 kwietnia. A potem darmowo aktualizowac sie do CS5. Zawsze tak było u Adobe'go ;) Jakby co to pytajcie na priva to z checia pomoge ;) Wkoncu to sprzedaje ;P znaczy upgrate z cs4 będzie darmowy? do jakiejś daty, a potem płatny? czy odwrotnie - darmowy od jakiejś daty?
Orzeszek z Gabonu Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Ciekawe jak z cenami upgrjdów i czy będą jakieś zmiany w stosunku do CS4 z rodzajami pakietów, mogliby zrobić CS Custom gdzie sam wybierasz jakie chcesz mieć programy.
Morbid Karbid Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Ja-CK_al: Mógłbyś jakoś jaśniej napisać o co Ci chodzi z tym upgradem? Nie da się zrozumieć tej wypowiedzi.
aspenboy Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Że niby jak się kupi po 12 kwietnia CS4, to upgrade do CS5 będzie za free.
Ja-CK-aL Napisano 25 Marzec 2010 Napisano 25 Marzec 2010 Dokladnie! Zakladajac czysto hipotetycznie macie cs3. 12 kwietnia jest anons Adobe o CS5. Poinformuja wtedy ze za okolo 2 miesiace pojawi sie cs5 w sprzedazy. Kupujecie upg. po 12 kwietnia do cs4, a w momencie wyjscia finalnej wersji dostajecie gratis cs5. Jest oszczednosc przyznam szczerze... Zawsze upg z wersji poprzedniej (np z cs3 do 4) jest tanszy niz np. po okresie free upg z cs3 do cs5... :) Kumacie?
Rekomendowane odpowiedzi