Napisano 27 Marzec 201015 l W sieci pojawił się kinowy trailer filmu "Despicable Me" twórców filmu "Epoka lodowcowa" (w Polsce film ten będzie znany pod tytułem "Jak ukraśc księżyc"). Data premiery filmu w Polsce to 20 sierpnia 2010 roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1092
Napisano 27 Marzec 201015 l Mam na dzieję, że to nie są wszystkie najlepsze momenty bo zapowiada się naprawdę nieźle.
Napisano 27 Marzec 201015 l napisalem wczesniej, nie wiem czemu koment z frontowej strony tu nie przyszedl:) tak czy inaczej dla mnie to jest po prostu cudo
Napisano 27 Marzec 201015 l Ktoś w poprzednim newsie o megamindzie dał link do czterech trailerów tego tego z czego trzy mnie zmiażdżyły "muuuu!" ;) Ej, nie mogę się doczekać.
Napisano 27 Marzec 201015 l hehe Żółte ludziki The best :D Fajnie sie zapowiada , bo "UP" był taki sobie ...
Napisano 28 Marzec 201015 l już pierwszy trailer zrobił mi głowę, a już nie mówiąc o kolejnych... animacja będzie mieć swój klimat... ;)
Napisano 29 Marzec 201015 l zapowiada sie fajowo, oby tylko byla w tym jakas fabula, a nie tylko zestaw gagow:) szkoda, ze dopiero w sierpniu...