Napisano 21 Kwiecień 201014 l Witam czy używa już ktoś Win7(64) i jak to realnie wygląda jak działają programy w tym 3D jak z wydajnością i ile realnie potrzeba RAM obecnie mam 4GB proszę o info ponieważ noszę się z zamiarem kupna tego systemu niestety XP32 już nie daje rady pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 201014 l alles gut :) przesiadaj sie śmiało, co do ramu to styknie, no chyba że jakieś mega hiper sceny robisz
Napisano 21 Kwiecień 201014 l działa. Ale ze wiadomosc za krotka, to dopisze ze to ile ramu potrzebujesz wynika tylko i wylacznie z tego co robisz :)
Napisano 21 Kwiecień 201014 l JA ZDECYDOWANIE POLECAM win7. Od pół roku tak rpacuje i chwalę sobie stabilność. Jeden raz coś się przywiesiło. Mam 8 Giga i jak na razie nie specjalnie to wykorzystuję.
Napisano 21 Kwiecień 201014 l Autor JA ZDECYDOWANIE POLECAM win7. Od pół roku tak rpacuje i chwalę sobie stabilność. Jeden raz coś się przywiesiło. Mam 8 Giga i jak na razie nie specjalnie to wykorzystuję. OK dzięki dobrze wiedzieć, wiec czas się przesiąść a jeśli można spytać na jakiej płycie głównej masz te pamięci?? i czy w modułach 2GB? może tez bym sobie dokupił
Napisano 21 Kwiecień 201014 l to już dosyc stara i niezbyt dobra płyta główna Asus P5Q Pro.Nic rewelacyjnego.
Napisano 21 Kwiecień 201014 l Autor hm ja mam Asus P5k - więc chyba też powinna pociągnąć jakieś 6GB RAM dzięki za info pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 201014 l kurde ja mam win 7 od 2 tygodni i wczoraj mi na nim internet padl natomiast na xp nadal hula mi net. Mam neostrade i liveboxa.Sorry za offtopa i help!!
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Odkąd się przesiadłem na wn7 64 ani razu nie padł mi max z winy pamięci. Akurat 64 bity dają sporo jak masz 4gb ramu. Wal śmiało, żałować raczej nie będziesz.
Napisano 22 Kwiecień 201014 l też jestem zadowolony . Choć raz udało mi się zabić maxa stawiając cylinder na świeżo zresetowanej scenie... drań nie dał rady nawet zapisać sceny jako rocovery .. i od nowa stawiałem cylinder. lapek lenovo +4gb
Napisano 22 Kwiecień 201014 l a jak wypada porównanie win7 do win64xp, bo przyznam że miałem tego ostatniego i żadnej zwiechy nie uświadczyłem.
Napisano 22 Kwiecień 201014 l Też miałem xp64 i nic nie działało tak jak należy. PS, Zbrush i Majka potrafiły się wysypywać na pusych scenach bez powodu w sumie. Niektóre programy w ogóle nie działały. A teraz mam Win7 x64 i jest lux.
Napisano 23 Kwiecień 201014 l Win7 vs xp64 - wygrywa 7, chociaż w xp nie miałem problemów. Sterowniki były bolączką tego systemu.
Napisano 28 Kwiecień 201014 l Autor pomacałem Win 7 i XP oba 64 i zostałem jak na razie przy XP 64 wydaje mi się nieco wydajniejszy stabilność świetna tylko ze ta moja ver. to jest taka "nie ten tego ten" - już chyba właściwie nie można kupić tego systemu więc docelowo pewnie na Win7 będę musiał się przenieść
Napisano 28 Kwiecień 201014 l Ja osobiscie uzywam Windowsa 7 i maxa x64 w pracy i musze powiedziec, że jestem zadowolony. Wydajność bardzo dobra. Ale do domowego kompa mam w planie zainstalowac XP x64, kiedys mialem i tez bylem zadowolony :)
Napisano 21 Maj 201014 l Mój komp: HD4870 oraz phemon II 920 4GB DDR2 - win 7 professional x64 w stanie normalnego uzytkowania zużywa 37% pamięci.