Napisano 8 Maj 201014 l "odziwo" heh :D Nie no, joke, bardzo mi miło, myślałem, że będe na jakimś szarym końcu listy. Moim zdaniem kasztanki rządzą póki co, naprawdę świetny pomysł. Edytowane 8 Maj 201014 l przez Cyanide
Napisano 9 Maj 201014 l Autor W ostatniej chwili wrzucam.. taki mega szkic bez detalu w ogóle - bardzo dużo pracy miałem i już myślałem, że nic nie zrobię. No ale chociaż takie coś... Pozdrawiam Uploaded with ImageShack.us
Napisano 9 Maj 201014 l Kris: Jeszcze jadna taka dobra praca i ban! Na serio gdybyś dokończył tego ludka to pozamiatane. No 2. u mnie kasztaniaki:)
Napisano 9 Maj 201014 l Jak będzie trzeba to się zrobi nowy wpis do regulaminu :D Np. 1 osoba może wygrać 3x z rzędu po czym nie może wziąć udziału w następnym speedzie :D
Napisano 9 Maj 201014 l Autor Kto wie... może jak się odleży i nadal będzie mi się podobać to wykończę to do pełnej pracki 3d. Się zobaczy.
Napisano 9 Maj 201014 l Siema;) Co prawda zbrush widnieje na moim pulpicie dopiero od niedawna ale tez postanowiłem spróbowałem swoich sił w tej bitwie po drodze zbrush mi się wysypał 5 razy a jak przechodzę na 1 lvl to mi się z modelu robi gwiazdka nie wiem czemu;/ dla tego pokazuje baze z jakiej zaczynałem zrobiona z zSphere http://img684.imageshack.us/i/koniecw.jpg/
Napisano 9 Maj 201014 l Siema:) Oto moje cuś.... Wciąż się uczę, jakoś idzie... NEXT TIME.....:) Uploaded with ImageShack.us
Napisano 9 Maj 201014 l no ja powoli zabieram się do robienia wiec myślę że do 1:00 skonczę, poczekacie ? ;)
Napisano 9 Maj 201014 l Kris jak będziesz robił sondę to pamiętaj o tamtym z PW :D Na razie naliczyłem 11 prac. Jak Creator wrzuci to będzie 12 :) Od kilku ostatnich edycji liczba uczestników to ponad 10 osób :) Oby tak dalej!
Napisano 9 Maj 201014 l No no, ja tam co tydzien bee startowal, traktuje to jako nauke, bo tak sam z siebie, to ciezko czas chociazby znalezc:) Ale na next time, bede juz lepiej przygotowany.... Granaty w zebach i takie tam:P
Napisano 10 Maj 201014 l ok jest Grzybek: Ogólnie spartoliłem robotę, no ale miałem dobre chęci ;) Podstawka miała mieć trawkę, no i ręce miały być. Załóżmy ze to koncept, jak komuś się podoba pomysł, to czujcie się wolni do swojej interpretacji ;) Edytowane 10 Maj 201014 l przez Creator