mafida Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Chi,chi jak zaczne mówić o sobie w liczbie mnogiej to dopiero będzie nie dobrze:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Ja coś tam wiecej mam. Dokoncze dzisiaj zbroje to wrzuce. Zostały mi naramienniki wiec nie wiele. Mafida i tak jest dalej ode mnie w postępie pracy :) Edit: Tak jak pisałem wrzucam update: Tunikę muszę dopasować do zbroi, ale to na końcu bo jeszcze dojdzie pas i coś tam jeszcze na przodzie. Do tego będzie inna poza :) Zbroja (górna część niema wzorków, które dorobię). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Butki będą ?:) Mafida, dawno nic nie pokazałeś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 22 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2010 (edytowane) Będą sandały jak zasłuży :P To jest szczegół wiec na samym końcu zrobię :) Edytowane 23 Czerwiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Vega, zbrojka fajna, ale jakoś tak mi się wydaje, że te naramienniki jakoś plackowato wyszły. Nie wiem czemu może poprostu to moje jakieś dziwne odczucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 Pokaż z bliska ten mikrodetal na zbroi bo czuję że jest do poprawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 po co ten mikro detal, jak calosc zbroi wyglada jak basemesh ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Słuchaj KLICKA bo on jest jak mama - i tak ma rację ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 (edytowane) #Lucek: Masz zbliżenie tego "detalu". Robiłem to: standard int: 10, opcja drag, alpha zrobiona w PS. #Klicek: Mama? No to chyba synkowi pomożesz :D Powiesz co jest złe co dobre :) #Cyanide: Ten pierwszy jest taki zgięty bo on jest regulowany :P Reszta sztywna jak, jak, hmm... nie wiem :) Edytowane 23 Czerwiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 No panowie coś się obijacie, bo temat umiera okrutną powolną śmiercią naturalną. Dłubiecie coś z tym dalej czy to już zostało rzucone w najgłębsze odmęty waszych umysłów? Szkoda by było gdyby nie doszło do walki (sondy) tych dwóch wojów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Ja robię. Zostało mi jeszcze tylko pochwa na miecz i drugi miecz z boku. Jednakże będę musiał zrobić od nowa hełm, chce poprawić twarz i dłonie. Mafida też pewnie robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Ja robię tylko co innego akurat:D Achilles czeka w kolejce,dokończe napewno:) Pozdr:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Na razie mam coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 No i ładnie idzie :] Główkę rzeczywiście jak Ci się chce to popraw (dowal Mafidzie:P) Czeka Cię jeszcze harówka z dłońmi co mnie osobiście troszkę póki co pokonuje, o czym się przekonałem przy robieniu rączek dla mutka. Mafida kończ co tam robisz i zabieraj się za Achillesa. Godd luck panowie, i nie pozwólcie wątkowi umrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forestt Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Nawet spoko, dłonie do poprawy, ale to pewnie wiesz:-) nie podobają mi się wiązania tej zbroi, za małe, za cienkie te sznurki, prawie tego nie widać, poza tym gość z takimi łapami sam by tego nie zawiązał:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 Główkę rzeczywiście jak Ci się chce to popraw Niema czy się chce czy nie :P Góra każę :) nie podobają mi się wiązania tej zbroi, za małe, za cienkie te sznurki, prawie tego nie widać, poza tym gość z takimi łapami sam by tego nie zawiązał:-) Poprawione. Przeszukałem trochę o rzymianach i znalazłem takie wiązanie :) Na dużej części zdjęciach tak mieli. Dodałem miecz+pochwa po prawej oraz sztandar. Jeszcze chcę: #Zrobić pochwę do miecza po prawej, a miecz w prawej dłoni. #Poprawić twarz #Zrobić dłonie bo ich niema zbytnio ;) #Dodać nity do tarczy #Popracować nad zbroją #Dodać coś do mi wpadnie do głowy :) Chyba, że wy macie jakieś pomysły. Chciałem go posadzić na koniu, ale na koniu atakowali z lżejszą zbroją itd. Trochę się popsuła włócznia od sztandaru, ale to zaraz zmienię :) Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Proponowałbym aby, tarcza może była na plecach, a sztandar i miecz w ręce. Oczywiście można także sztandar jakoś na plecy zaczepić. Uważam że tak by wyglądało o wiele lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Tak się teraz przyjrzałem i chyba powinieneś poprawić piszczel bo jest jakiś dziwny i nie wiem czy szyja w miejscu gdzie są te ścięgna po bokach nie jest za szeroka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Ma parę braków anatomicznych ale ogólnie jestem pod wrażeniem. Solidna robota Vega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 14 Lipiec 2010 Share Napisano 14 Lipiec 2010 I te blachy boczne w hełmie popraw,jakieś takie glutowate mi się wydają:) Jak na pierwszą postać w życiu to bardzo dobrze ci idzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Gdyby tak anatomia dobrze szła to bym był jeszcze bardziej zadowolony :) @Tweester: Spróbuję tak jak mówisz :) @Cyanide: Ciało będę robił od nowa :) Zawsze dod. trening :D @Lucek: Dzięki Lucjuszu @Mafida: Kończ majster co tam masz i jedziesz z Grekusem ;) Edit: W ostatnim czasie udało poprawić mi się dłoń :) Wygląda ona tak: Teraz zabiorę się za twarz :) Tylko jeszcze jedną rzecz poprawię w dłoni bo teraz zauważyłem coś czego niema moja dłoń :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 nie nie nie nie :) nie zabierzesdz sie za twarz :) twoja dlon nie ma kosci, idz do wujka google zapytaj go o dlon i szkielet dloni, popraw dlon bo takiej puscic nie mozesz nie ma bata :) warto zrobic to porzadnie, bo pozniej juz bedziesz strzelal fajnymi lapkami :) powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 No,faktycznie od góry wygląda całkiem,całkiem.Od boku jakbyś żelazkiem przejechał...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Wygląda tak jak by była gumowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 (edytowane) Łooo Rzucili się jak sępy :D @KLICEK: OK poprawiam już. Byłem u wuja google i sprawdziłem. Następna będzie bardziej "koścista". @Mafida: Heh... Żelazkiem. Dlatego już wiesz czemu pokazałem z góry :P Ivan niema refki z boku. Musiałem wziąć od Kataryny :) @Tweester: Bo to ręka Harrego Pottera z (chyba) 2 lub 3 części. Mafida pewnie wie patrząc po avatarze i pod "mafida". Dzięki Edytowane 25 Lipiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 To było w Komnacie Tajemnic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 (edytowane) Poprawiona (według mnie ;P ). Tutaj wersja o której pisał Mariusz. (długi mały palec) Edit: Poprawiona wersja. Edytowane 26 Lipiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 (edytowane) Poprawiona (według mnie ;P ). Tutaj wersja o której pisał Mariusz. (długi mały palec) Edit: Poprawiona wersja. Edytowane 26 Lipiec 2010 przez Vega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz. Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Zdecydowanie za długi palec mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz. Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Zdecydowanie za długi palec mały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 zdecydowanie lepiej :) polamales mu kciuk w 19321312 miejscach :) warto to poprawic, kciuk rotejtnij w osi o 30 stopni (papatrz na swoja dlon), do tego palec maly jest za maly i serdeczny jest za maly w stosunku do wskazujacego ... u Ciebie kazdy palec zaczynajac od wskazujacego jest mniejszy ;) jeszcze pokrec ta dlonia na ostro, odpocznij sobie jeden dzien poogladaj tylko refki, to jutro bedziesz widzial wiecej bledow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 zdecydowanie lepiej :) polamales mu kciuk w 19321312 miejscach :) warto to poprawic, kciuk rotejtnij w osi o 30 stopni (papatrz na swoja dlon), do tego palec maly jest za maly i serdeczny jest za maly w stosunku do wskazujacego ... u Ciebie kazdy palec zaczynajac od wskazujacego jest mniejszy ;) jeszcze pokrec ta dlonia na ostro, odpocznij sobie jeden dzien poogladaj tylko refki, to jutro bedziesz widzial wiecej bledow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kakaku Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 nie jestem ekspertem od anatomi ale obserwuje watek to i dorzuce swoje 3 grosze:) pierwszy staw od paznokcia u palca wskazujacego jest dziwnie wygiety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 No i łapka o wiele lepiej wygląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 @Mariusz.: Teraz za mały :D @KLICEK: OK, odpocznę :) Hmm... Ja naliczyłem 19226742, ale skoro masz więcej to pewnie tak jest. Wszystko co tam wypisałeś to poprawię. @kakaku: No fakt :) @Tweester: Też tak mnie się wydaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 No,lepiej:) Kości odrosły jak Harremu Potterowi;).Przekręć kciuka tak jak Klicek napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Mafida kiedy wrzucisz swojego fightera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Powinienem go ruszyć wkrótce,nawet wczoraj go załadowałem do zbrusha...może coś pomaże;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 Mam coś takiego. Podkreśliłem nadgarstek, dłoń przechyliłem lekko w dół względem przedramienia. Kciuk 30* i naprawiłem mu kciuk bo był połamany jak zauważył Klicek. Powinienem go ruszyć wkrótce,nawet wczoraj go załadowałem do zbrusha...może coś pomaże;) Odkurzyłeś go w ten sposób :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 o naprostowałeś kciuka :) ale nadgarstek chyba połamany jeszcze, jakoś tak dziwnie wyglada, porownujac z moim ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 A on palca ssał że tak kciuk pogryziony? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Od spodu brzydko i nie anatomicznie,nadgarstek dopracuj.Palce miejscami mają dziwny przekrój. W każdym razie wygląda z postu na post lepiej;) Pozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 Wrzucam wersję pełną z poprawionymi dłoniami. Jeszcze muszę poprawić twarz i hełm oraz dać go w jakiejś pozie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Super ! Ale render też będzie ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 Argh,przedramie wygląda jakby ktos próbował owinąć mu rękę na beczce i wszystkie kości popękały przy okazji:) Poprawiaj:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tweester Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 I tak jak kiedyś mówiłem. Flaga do ręki i dumnie wyniesiona twarz do góry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 31 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2010 @Tweester: Ja chciałem go zabić :) Czyli wbić mu coś w pierś :P @mafida: Mam nadzieje, że kiedyś nie będzie słowa "poprawiaj" :D OK @Nvidia: Może będzie, ale to najwyżej poza bitwą. (bo pewnie mafida nie będzie renderował i teksturował :P ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 31 Lipiec 2010 Share Napisano 31 Lipiec 2010 zaciety pojedynek trwa :d nie znam sie na zbrushu, ale napewno render bedzie ładniejszy moze na jednej scenie grek vs rzymianin ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 mafid!!!!!!! domagam sie upa!!!!!! umarl zes?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Majster wrzucaj coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi