Nimrod Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Takich to jest wielu, trudno znaleźć chętnego który by to zoorganizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 napisał DruG Jak powiedzial Gotham - DTM to dobra okazja, a impreza nie opdbywa sie w ukrytej miedzy drzewami i gorami wiosce. eee DTM to swoja droga of curs...wkoncu bede musial pojechac i se ta wawe obejrzec na zywo...a co do impry, wawa odpada macie tam najdrozsze piwo w knajpach :P napisał DruG .... ... .. . To moze Poznan? nie prowokuj :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chris Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 No to zróbmy sonde i zobaczmy jakie miasto wygra, bo tak to każdy będzie mógł sobie podawać miasta, a w końcu i tak nic nie wypali... Proponuje aby w sondzie były miasta: 1.Szklarska Poręba 2.Warszawa 3.Wrocław 4.Kraków 5.Łódź 6.Gdańsk (Trójmiasto) 7.Poznań 8.Bydgoszcz 9.Lublin 10.Katowice (coś pominęłem? :D) Pozdrowienia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 Łódź?? a cóż takiego jest w Łodzi, do Łodzi to mozna na piwko na pietryne przyjechac, ewentualnie po wpier**** od kibicow ew. policji. Prosze wykasowac Łódź z tej listy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 proponuje sporzadzic mape z lokalizacja wszystkich uzytkownikow forum i wyciagnac geometryczny srodek z tych punktow. tam sie spotkac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 16 Maj 2004 Share Napisano 16 Maj 2004 suuuuuper pomysl, wszyscy beda mieli daleko :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 darkelf--> A co jak to wyjdzie środek jakiegoś stawu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Czytam, czytam i ręce mi opadają... wiecie co... lepiej coś ustalmy bo zima przyjdzie jak tak dalej będzie... I nie wiem na jaką skalę chcecie robic zjazd, ale jak ja się spotkałem z chłopakami to było nas może z 10 osób i było w dechę. Kameralnie i przyjaźnie. Tak jak trzeba. A jeśli macie zamiar konwent otworzyc, to macie moje błogosławieństwo na drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Temat o zjeżdzie forumowiczów to normalka w okresie letnim na wielu forach :) Za rok też się pojawi... W 95% nic z tego nie wychodzi :), może to podziała na was mobilizująco :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 obstaje za krisem...niech zostanie ta szklarska ... kuuuurna przeciez juz ustalilismy bez wymyslania... przyjedzie pewnie cos kolo 10 osob ale beda tylko ci co rzeczywiscie beda mieli zaciecie heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Hmm... wiec moze Katowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Ludzie.... moim zdaniem szybkie decyzje są najlepsze... na początku była Szklarska i niech tak zostanie... bo juz każdy wymyśla i robi się młyn i coraz baRDZIEj ludziom ręce obadają... może zrobie sode i niech zakończy się ten tema z miejscem bo już chyba wszystkich powoli nudzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Nie? To moze Szczecin. Szczecin jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Moj pomysl jest najlepszy i basta :D ps. a moze do krakowa, tam jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 DruG nie siej zametu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Jakie miasta jeszcze znasz DruG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Quaaajet plis :) Zostaje szklarska. Mówcie jaka forma wam pasuje: camping, namiot, dom wczasowy lub może ktoś coś jeszcze wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Ja wymyslilem, mam propozycje. ... moze Opole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Na Druga nie zwracajcie uwagi, on destabilizuje sytuacje, bo nie chce ogolić nog :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 napisał DruG Nie? To moze Szczecin. Szczecin jest super! Tak zgadzam się! Piękne morze, wysokie góry i tony spalin :), moje miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 a suwalki? jeszcze nie bylo suwalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 AAAAAA, przestaniecie czy nie. Ja tu myślę już nad formą a wy dalej w kółko o miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 no dobra niech juz bedzie warszawa. zgadzam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 czarno to widzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Batou: przeciez jestes ze stolicy to dlaczego czarno widzisz spotkanie w wawie? np.: po ustnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 na polaka nie ma bata... niech ktos \'rozsadny, dojrzaly, zdecydowany, madry i zaradny\' rzuci nazwe jakiegos miejsca i niech tam to bedzie bo jak zwykle nie ma szans na pokojowe i demokratyczne wypracowanie wspolnego stanowiska. trzeba z gory i sila cos narzucic inaczej bedzie jedna wielka i smierdzaca KUPA. uff. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 kurcze zgorzelec, lublin, gniezno i ewentualnie Jelenia góra, wiecej narazie nie ejstem w stanie wymyslec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 no to ja postanawiam: warszawa, ten piatek, dokladna godzina i miejsce do ustalenia. koniec kropka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Zgorzelec? Moje rodzinne miasto, czemu nie :) dirty: nie psuj zabawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 akdsn, mowilem madry, dojrzaly, zaradny, zdecydowany bla bla jakis tam jeszcze.. jestes pewien, ze sie lapiesz do tego opisu ;)) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Hmm... przyjedzcie do Zgorzelca. Bedziecie mieli okazje wykorzystac wszystko to, czego nauczyliscie sie w watku o dresach. hyhyhy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Twoje rodzinne? ja tam mam jakies 30 km, to moze bedzie w zgorzelcu :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 nie to nie, sam pojde :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sartr Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 no to nie dziwota, że taki zlot nigdy nie wyszedł..:) Niech ci goście od tej Szklarskiej się umuwią sami i kto będzie chciał to się dostosuje, inni nawet jak by im zrobić zlot w ich mieście to by nie przyszli bo za daleko od ich osiedla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 jep...w koncu jakas rozsadna wyp se ino beda z nas jakies jaja robic co do wyjazdu wstepnie ustalilismy(kilka stron temu) na przelom lipca i sierpnia ... proponuje bryknac sie na 3-4 dni moze od czwartku,piatku 29-30 lipiec i jak tam kto da rade zostac dluzej orion sie takimi rzeczami nie przejmuj..puki co pozdrowka-parowk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 moze być w tychach , każdy ma daleko , dresy są :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 eee, co wy gadacie, jak by zrobic w Bogatyni to nawet na drugi koniec bym poszedl :D:D:D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 No i taka robota :( ręce opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 Powiem szczerze, ze trudno powiedziec gdzie jest najlepsze miejsce na ten zlot. Ale jak tak czytam wszystkie posty to z tego wynika, że każde miejsce jest dobre byle było we własnym mieście i z alkoholem. A z drugiej strony, żeby się na.....bać (tak jak to chcą niektórzy) to nie trzeba zadego zlotu, bo monopolowe są (chyba) wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 18 Maj 2004 Share Napisano 18 Maj 2004 no dokladnie, widze ze jest masa osob w wieku gimnazjalno-licealnym i ten ewentualny zlot traktuja jak mozliwosc wyrwania sie rodzicom na dwa dni i zrobienie biby ze hej... nie mam nic przeciw zrobieniu imprezy (podstawa of coz) ale nie trzeba chyba robic zlotu zeby sie naj*bac.. chyba kazdy ma swojej miescinie budke z browarem nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 ja nigdzie nie pisalem o alkoholu :p i jestem przeciw ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCTIC Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 No Adek juz zadziałał mozna głosować co do miejsca spotkania.. Więc zapraszam wszystkich do głosowania \"sonda: zlot forumowiczów\"... jak narazie na 1. miejscu Wrocław.. ale jeszcze wszystko moze się zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi