KaeMS Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Dojechalem :) (a w zasadzie to mnie Swierszcz dowiozl). Kto nie był nie wie co stracił. Pozdr, Marcin (ten staaaaary, Świerszczowy tato) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 (edytowane) ale wy narzekacie przecież było fajnie... nie wiem tylko po co niektorzy cwiczyli przewroty w tył i skoki z obrotem... : / Boszz jak sobie poszliscie ja tam jeszcze zostałem jakoś do 5:30 wziałem znajomą i poszliśmy na dzienny tramwaj. Najlepsze jest to ze reszta alkoholików stwierdza zawsze o tej godzinie.. że trzeba już iść bo słońce będzie parzyć i w sumie to jest jedyny powód dla którego stamtąd idą do domu ;D Edytowane 11 Lipiec 2010 przez norden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 No ba, bylo fajnie dopoki nie wywinalem backflipa, jak zwykle bylem "atrakcja" wieczoru. Dla nie wtajemniczonych to moge jedynie powiedziec, ze testowalem fizyke cieczy na zywo ;). Zlocik napewno na dlugo zapadnie mi w pamiec. Pozdrowienia dla wszystkich co dotarli i przezyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Zlocik napewno na dlugo zapadnie mi w pamiec. hmmm, jesteś pewien że wszystko pamiętasz? :D pamiętasz że byłeś kulką od flippera? :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 kulką od flippera ; ] ? hmmm ale to byłą taka lepka kulka ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Widzę, że wesoło było ;) Next time muszę wiedzieć trochę wcześniej, żeby mógł sobie zajęcia poustawiać i zdążyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Było wesoło :) Pozdro dla wszystkich obecnych ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 hehe zlocik całkiem udany :) sorki, że musiałem spadać wcześniej ale punkt 6 trasa wrocek-wawa samochodem w tym upale... no musiałem się wyspać. dzięki wszystkim i do zobaczyska następnym razem :) a SWRSC to dwa kalosze i skarpeta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 (edytowane) Kurna, Tweety mialem nadzieje cie poznac wreszcie a ledwo mi gdzies tam mignales :/ no, nastepnym razem trzeba bedzie jakies piwko/dwa przegadac. Super_Oko : gdyby ktoś ci zrobił wczoraj zdjęcie to mogłoby być doskonałą ilustracją do definicji słów "szczęśliwy wyraz twarzy". Dawno nie widziałem już tak szczerego uśmiechu :D Edytowane 11 Lipiec 2010 przez KaeMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Kurczesz jak żałuję, że nie byłem (ospa u drugiego dziecka :( ). P.S. Czy będzie jakaś fotorelacja? (żeby do reszty ze zgryzoty sczeznąć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valery Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 było fajnie, ale w pewnym momencie było ostro. przy nastepnym wyjsciu na wyspe przydało by sie brać ze sobą koło ratunkowe voyager, oko - gdy znalazłem taxe już nie mogłem was znaleść :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeMS Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Czyzby Oko wodował ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 a mówilem żeby pilnować oko! Kilka razy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 ekstra było - dzieki że o mnie nie zapomnieliście 3d emeryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 No wlasnie.. dlaczego nikt go nie SLuchal !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plugawiciel Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 dobrze ze sie zwinolem przed tym icydentem bo na 100% plywal bym z okiem :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2010 @_@ Całe szczęści, że wszyscy wyszli z tego cało... ...Już widzę jak puka do mnie policja o 6 rano i pyta się, czy to ja spędziłem tą grupkę osób, którą jest teraz w szpitalu :P Niemniej zlot zostanie długo zapamiętany :) Pozdrawiam wszystkich, którzy się zjawili. Dzięki za miło spędzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 A jednak wyspa? Komary nie zjadły francuskich piesków które muszą siedzieć na jedwabnych poduszkach i karmić jednorożca w swoim ogrodzie?:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Haha, jak to czytam, aż strach pytać, co Wy żeście tam chłopaki robili?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 foty dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 11 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2010 tweet ma na fonie jakieś foty. Voyager chyba też. Potem nikt nie robił...na szczęście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voyager Napisano 11 Lipiec 2010 Share Napisano 11 Lipiec 2010 Ja żadnych zdjęć nie mam. Na szczęście. Te zloty się coraz dziwniejsze robią. Pozdrowienia dla całej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 12 Marzec 2011 Share Napisano 12 Marzec 2011 Ja już w domu :-) dzięki wszystkim którzy się pokazali - było bardzo fajnie co potwierdza Agatka. Szczególne pozdrowienia za ciekawą dyskusje idą do: asblaze'a, kannu, pionixa, świerszcza i jego kompana, czakiego i dla reszty :D [edit] We Wrocławiu zloty najlepiej wychodzą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 Hehehe, tak się podobało, że wątki pomylił:D Coś szybko skończyliście(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 lol faktycznie - przepraszam :D wątki pomylił - można skasować :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi