Napisano 11 Lipiec 201014 l Dojechalem :) (a w zasadzie to mnie Swierszcz dowiozl). Kto nie był nie wie co stracił. Pozdr, Marcin (ten staaaaary, Świerszczowy tato)
Napisano 11 Lipiec 201014 l ale wy narzekacie przecież było fajnie... nie wiem tylko po co niektorzy cwiczyli przewroty w tył i skoki z obrotem... : / Boszz jak sobie poszliscie ja tam jeszcze zostałem jakoś do 5:30 wziałem znajomą i poszliśmy na dzienny tramwaj. Najlepsze jest to ze reszta alkoholików stwierdza zawsze o tej godzinie.. że trzeba już iść bo słońce będzie parzyć i w sumie to jest jedyny powód dla którego stamtąd idą do domu ;D Edytowane 11 Lipiec 201014 l przez norden
Napisano 11 Lipiec 201014 l No ba, bylo fajnie dopoki nie wywinalem backflipa, jak zwykle bylem "atrakcja" wieczoru. Dla nie wtajemniczonych to moge jedynie powiedziec, ze testowalem fizyke cieczy na zywo ;). Zlocik napewno na dlugo zapadnie mi w pamiec. Pozdrowienia dla wszystkich co dotarli i przezyli.
Napisano 11 Lipiec 201014 l Zlocik napewno na dlugo zapadnie mi w pamiec. hmmm, jesteś pewien że wszystko pamiętasz? :D pamiętasz że byłeś kulką od flippera? :D:D:D
Napisano 11 Lipiec 201014 l Widzę, że wesoło było ;) Next time muszę wiedzieć trochę wcześniej, żeby mógł sobie zajęcia poustawiać i zdążyć :)
Napisano 11 Lipiec 201014 l hehe zlocik całkiem udany :) sorki, że musiałem spadać wcześniej ale punkt 6 trasa wrocek-wawa samochodem w tym upale... no musiałem się wyspać. dzięki wszystkim i do zobaczyska następnym razem :) a SWRSC to dwa kalosze i skarpeta :P
Napisano 11 Lipiec 201014 l Kurna, Tweety mialem nadzieje cie poznac wreszcie a ledwo mi gdzies tam mignales :/ no, nastepnym razem trzeba bedzie jakies piwko/dwa przegadac. Super_Oko : gdyby ktoś ci zrobił wczoraj zdjęcie to mogłoby być doskonałą ilustracją do definicji słów "szczęśliwy wyraz twarzy". Dawno nie widziałem już tak szczerego uśmiechu :D Edytowane 11 Lipiec 201014 l przez KaeMS
Napisano 11 Lipiec 201014 l Kurczesz jak żałuję, że nie byłem (ospa u drugiego dziecka :( ). P.S. Czy będzie jakaś fotorelacja? (żeby do reszty ze zgryzoty sczeznąć)
Napisano 11 Lipiec 201014 l było fajnie, ale w pewnym momencie było ostro. przy nastepnym wyjsciu na wyspe przydało by sie brać ze sobą koło ratunkowe voyager, oko - gdy znalazłem taxe już nie mogłem was znaleść :(
Napisano 11 Lipiec 201014 l dobrze ze sie zwinolem przed tym icydentem bo na 100% plywal bym z okiem :P
Napisano 11 Lipiec 201014 l Autor @_@ Całe szczęści, że wszyscy wyszli z tego cało... ...Już widzę jak puka do mnie policja o 6 rano i pyta się, czy to ja spędziłem tą grupkę osób, którą jest teraz w szpitalu :P Niemniej zlot zostanie długo zapamiętany :) Pozdrawiam wszystkich, którzy się zjawili. Dzięki za miło spędzony czas.
Napisano 11 Lipiec 201014 l A jednak wyspa? Komary nie zjadły francuskich piesków które muszą siedzieć na jedwabnych poduszkach i karmić jednorożca w swoim ogrodzie?:}
Napisano 11 Lipiec 201014 l Haha, jak to czytam, aż strach pytać, co Wy żeście tam chłopaki robili?:D
Napisano 11 Lipiec 201014 l Autor tweet ma na fonie jakieś foty. Voyager chyba też. Potem nikt nie robił...na szczęście...
Napisano 11 Lipiec 201014 l Ja żadnych zdjęć nie mam. Na szczęście. Te zloty się coraz dziwniejsze robią. Pozdrowienia dla całej ekipy.
Napisano 12 Marzec 201113 l Ja już w domu :-) dzięki wszystkim którzy się pokazali - było bardzo fajnie co potwierdza Agatka. Szczególne pozdrowienia za ciekawą dyskusje idą do: asblaze'a, kannu, pionixa, świerszcza i jego kompana, czakiego i dla reszty :D [edit] We Wrocławiu zloty najlepiej wychodzą :D