prrrszalony Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 ola-f a co to za pomysł? :> Tutaj ;link do nowej gierki, do której robiłem trochę graficzek ;) Później mozę podrzucę coś z bardziej ugraficznionych :) http://www.kongregate.com/games/yfan/choo-choo-puzzles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 nie pamiętam, cos mnie natchneło jak widziałem paletki na cztery. to co teraz jest świetne kto pisal zasady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Ten, jak i tetravalanche to pomysły Piotrka Iwanickiego :) Ja jedynie mogę rzucić propozycją lub dwiema, ale raczej nie są to zawrotne zmiany :) Jak chcesz zobaczyć jego folio z innymi gierkami i projektami to odwiedź http://www.toya.net.pl/~zxc/portfolio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 14 Marzec 2011 Share Napisano 14 Marzec 2011 Kurde jak ja nie lubię takich gierek.... Człowiek włącza na 10 minut i budzi się godzinę później :D Takich gierek logicznych powinno być więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 Aż tak wciągnęła? Ja już w to grać nie mogę :P Jako ciekawostkę dodam, że w niecały miesiąc w choochoo zagrało ponad milion ludzi (tetra do tej pory dorobiła się ponad 2 razy tyle i całkiem możliwe, że pod tym względem zostanie pobita przez pozorne puzzle ;)). Ciekawie wyglądają staty podzielone narodami :D mówią, że Chińczycy to taki zapracowany naród, a ich najwięcej w obu grach. Dla ciekawych tutaj wrzucam prototyp jeszcze sprzed mojego magicznego liźnięcia :P http://www.toya.net.pl/~zxc/flash/ChooChooProto/ (Piotrek nie powinien się obrazić za to ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Prrszalony: To dla mnie za trudne:/ Ale pomysł świetny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Wciągające cholerstwo.... Mój szef już cię nienawidzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Teraz to ja już nigdy pracy w Olsztynie nie znajdę :( Przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 15 Marzec 2011 Share Napisano 15 Marzec 2011 Może nie będzie tak źle... W Biedronce niedaleko mnie szukają ludzi ;) Zresztą szef też pograł i mu się podobało ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 bardzo fajne rzeczy robisz...ten ChooChooProto przypomniała mi sie łamigłówka z Machinarium... btw.... bardzo mi brakuje kolejnej czesc Machinarium. Ciekawe czy sie doczekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi