torm Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 (edytowane) Szpital Psychiatryczny im. Antoniego Kępińskiego w Krakowie (jako bonus informacje o Antonim) http://pl.wikipedia.org/wiki/Antoni_Kępiński 1. Projekt: - serwis www(szerokość 960px) - logo 2. Background o firmie: - Nowoczesny szpital psychiatryczny z wieloletnią tradycją. Ostatnio przechodzimy ostry lifting, w związku z czym potrzebujemy nowego wizerunku również w internecie. 3. Grupa docelowa: Rodziny osób chorych psychicznie, oczekujący od szpitala fachowej opieki i pełnego profesjonalizmu. 4. Zalecenia kolorystyczne: - jasne kolory, głównie biel. 5. Przykładowe strony: Bardzo zależy nam na bardzo czystym, profesjonalnym projekcie budzącym duże zaufanie. http://www.sleepoversf.com/ http://www.executiveedits.com/ http://www.rikcatindustries.com/ http://www.corporateriskwatch.com/ 6. Zawartość strony: - Menu (Historia, Sale, Kadra, Metody, Kontakt) Najbardziej istotne dla nas jest zaprezentowanie nowych metod leczenia, które odchodząc od tradycji, opierają się nie tylko na farmakologii, ale również zastosowaniem terapii, rozmowie, wymianie poglądów, doświadczeń. Jak i również przedstawienie naszej wysoce wykwalifikowanej kadry, jako ludzi z pasją i wieloletnim doświadczeniem. ------------------------------------------------ Termin: 30 czerwiec ------------------------------------------------ Wszelkie pytania, które uczestnicy mają "do klienta" proszę zamieszczać w tym wątku. P.S. prosiłbym również moderatora o przyklejenie wątku. Edytowane 31 Maj 2010 przez torm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Świetny Temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Nazwę szpitala do logo ( np.Szpital Psychiatryczny im. Franciszka Przykładowego we Wrocławiu) można sobie wymyślić czy dodasz do briefu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 30 Maj 2010 Share Napisano 30 Maj 2010 Oooo rusza minibitwa. Będe się przyglądał. Co do uwagi SSn4k3 równiez uważam, że trzeba wymyslić jedną nazwe aby wszyscy mieli jednakowe szanse z typografią. No i wazny jest fakt, aby to nie była prawdziwa nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 Dzięki za zwrócenie uwagi... na początku chciałem, żeby szpital nazywał się "PsyHos" ale to za bardzo amerykańskie:P Adek - Ty się nie przyglądaj tylko czynnie czynnnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Wip MUSI być? Nie przepadam za konsultowaniem się z widownią podczas dizajnowania:) Wolę paczkę fajek, butelkę wina, nieprzespany tydzień i DUŻO J.S. Bacha :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AT7 Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 Bez przesady, dajemy gotowy projekt do ostatecznego terminu, oceniamy i tyle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 WIP nie, ale jest pomysł, żeby poprzeć swoją pracę argumentami... "dlaczego tak a nie inaczej" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Maj 2010 Share Napisano 31 Maj 2010 dobra ja sobie logo jako takie skleciłem. Jeszcze sajcik ale to potrwa z tydzien, bo mam co robic przed dlugim weekendem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 31 Maj 2010 Autor Share Napisano 31 Maj 2010 (edytowane) miałbym tylko jeszcze prośbę (oczywiście możemy to przeduskotować), żeby nie wstawiać prac przed 25-tym, przez co inni nie będą się sugerować... --edit-- będzie też o tyle ciekawiej... że jak będą podobne prace, to nikt nie będzie się pluł o plagiat ;) Edytowane 1 Czerwiec 2010 przez torm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 bez krępacji panowie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Miało być od 25 czerwca umownie. Do końca weekendu masz tu odemnie solidnego jpga, więc torm szykuj template:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 ja już też coś ładnego przygotowałem :) dobrze, że tym razem nie będę sam na scenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 "To forum jest za małe dla nas dwóch":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 25 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2010 hah! ja już mam pełen magazynek... wystarczy, że pociągnę za spust ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 przypominam, że do jutra do 24-tej ostateczny termin wrzucania prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prawiejakpawel Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Wystarczy sama główna z logo, czy wszystkie podstrony też są wymagane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 tylko główna z logo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 ...no to ja wstawię coś Dziadowskiego... żebyś thorm miał jaką taką frekwencyje...:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 29 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2010 no... to jednak coś z tej bitwy będzie, bo już zaczynałem tracić nadzieję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 to ja też swoje dorzucę.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Fajne layouty ale odstraszają zamiast przyciągać klientów. Jak z horroru obydwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Masz jeszcze czas, żeby się przyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 O ten jest bardzo fajny:) Spróbuję coś wymodzić wieczorem. Ile mam jeszcze czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 do 24:00;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Lucek, ale szpital psychiatryczny to jest horror, więc "fajny" design pasuje tu jak piernik do wiatraka. Wyobraź sobie fajowy projekt strony dla domu pogrzebowego. Błękity, święty Piotr, tęcza, uśmiechnięte aniołki. Die with smile :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkeruj Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Dziadek pojechał, troche jak druty kolczaste, ale cóż, tak to zwykle w realu wygląda. Chyba że ktoś należy do kasy chorych w Leśnej Górze, wtedy layout SSn4k3 rządzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 lud przemówił.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 No nie dołączę bo właśnie skończyłem z kumplem pociskać w heroesa 3:) Sorry najpierw obowiązek potem przyjemność:) Głosuję na kolegę z nickiem nie do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ...to jest trudne zadanie ...bo dla kogo jest taka strona.... dla tych co w środku się "leczą"..., dla tych co chcą mieć informacje gdzie kogoś niewygodnego zapuszkować, czy też dla lekarzy którzy robią w tym biznesie.... "z głową"......:))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 dla tych co w środku się "leczą"... No dla nich nie, bo oni są przecież zdrowi... Tylko ci spiskujący lekarze wokół działają człowiekowi na nerwy :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 oj dziadku dziadku... chyba nie dokładnie przeczytałeś brief ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ...jak strona dla spiskujących jest w pastelach i pełna szczerych twarzy które wyszły właśnie z solarium.... to dopiero można się przestraszyć takim kamuflażem....:)))... ale światowo jest napewno...:)) witaj SB77... oj widzę że będzie wesoło skoro wpadłeś...!!!! torm ...ja już się naczytałem ...teraz tylko zerkam... i to kątem... a tam przecież i tak same kanty... no chyb żeby był to Kanty Pawluśkiewicz...:))... to bym przeczytał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 30 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ja się tylko zastanawiam, po co lekarzom słuchawki na szyjach... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 ...no z podsłuchiwania psychicznych to sie może tak poprawić światopogląd .... że profesura w wieku 30 lat to pryszcz...:))).... a od czytnia różnych Forów tylko można się mocna zpsychicznić ... więc piszę zeby mieć i w tym niejaki udział....:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi