Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Przedstawiam prace konkursową w formie reklamowej, która zrealizowałem w około 6 dni. Model rybki, animacja i inne obiekty powstały w 3d studio max. Render przy użyciu vray. Wiem ze nie jest to highend, gdyż miałem mało czasu. Rybki mają prosty rig z bones + morpher do ruchu ust.

link do animacji:

http://www.youtube.com/watch?v=d68zvfVkesg

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dla mnie również rewelacyjne :) Trzymam kciuki!

Edytowane przez Hubi

Napisano

Dobre odczucia wywoluje....fajny dzwiek, modele git. Majac wiecej czasu napewno uplastycznilbys jeszcze animacje, ale i tak spelnia standardy:)

Mozna zobaczyc gdzies inne Twoje filmiki?

Napisano

heh zadko sie zdaza zeby reklama banku pozytywnie mnie rozbawila:) swietne:)

jak na 6 dni to swietne wykonanie:)

Napisano
  • Autor
Dobre odczucia wywoluje....fajny dzwiek, modele git. Majac wiecej czasu napewno uplastycznilbys jeszcze animacje, ale i tak spelnia standardy:)

Mozna zobaczyc gdzies inne Twoje filmiki?

tutaj zobaczysz inne moje prace

w okienku po rawej znajdują sie pozostałe

Konkurencja w konkursie rosnie :( wczoraj skonczylem nagrywac dialogi w radiu i biore sie za druga wersje z gadajacymi rybkami:) Jak skoncze to zamieszcze link. Dzieki za pozytywne komentarze, dodaja mocy do działania

Napisano

bardzo sympatycznie to wygląda :) - a portfolio rzeczywiscie robi wrazenie

powodzenia w konkursie

Napisano
  • Autor

Witam,

Zrobilem w ekstremalnym czasie wersje z gadajacymi rybkami dla zabawy (na wygrana nie licze - za duzo fajnych reklam video pojawilo sie w ostatnich dniach konkursu:( )

link: http://www.youtube.com/watch?v=ti7WPMRPK8U

Wiem ze jest po bandzie zrobione, ale moze wywola troche smiechu podczas zabawy jury z wybraniem 15 filmow do finalu

czas zgloszen reklam byl do dzis do godz 23:59:59 :)

Pozdrawiam

Napisano

spoko, że niby klient jest łapany jak ryba na przynętę. anty-reklama ;)

Napisano

Szczerze współczuję. Nie tylko osobom, które bardzo się wysiliły aby konkretnie się wziąć i namęczyć aby stworzyć coś fajnego, co wg normalnego człowieka powinno wygrać ten konkurs, ale także tym co głosowali na to co nosi teraz rangę zwycięscy.

http://www.youtube.com/180tysiecy

A później się ludzie dziwią, że wszyscy myślą, że te wszystkie konkursy są z góry ustawiane...

Napisano

miejsca 2 i 5 bardzo fajne technicznie, 4 fajne kreatywnie jednak kiepski przekaz, miejsce 1 to czysta propaganda... komisja powinna mieć wpływ jakiś na to bo aż żal za cztery litery ściska widząc co tam się dzieje..

Autor tego wątku również według mnie powinien znaleźć się w czołówce... ale widać ma zbyt małą GWA...

Napisano

Patrze na 3. miejsce i zastanawiam sie co tutaj zasluzylo na 10 tys. ...Pomysl? Wykonanie? Przypomina to Kartony z 4Fun TV. Rozumiem ze autor mial wielu znajomych, ktorzy zaglosowali na ta prace. Chyba ze taki gust jury... Rufson świetne animacje!!

Napisano

O kurde, dopiero zobaczyłem, miny tych ryb są wykozaczone:D

Dynamicznie też to fajnie wygląda, miejscami są potknięcia w akcji, ale prawie ich nie widać,

super jak dla mnie:)

Napisano

Najlepsze 4 i 5 miejsce.

A pierwsze to chyba jakaś pomyłka.

Autor wątku powinien być w pierwszej trójce.

Napisano

5 daje radę :) Rybki też IMHO ciekawe :)

PS. Szkoda, że w folio Binar tak chamsko przycięty ;)