turbodiesel Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 rafał przesłał obrazek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 cos duza ta furmanka ? ale ogolnie spoko jest pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoSMakeR Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 z tematu wywnioskowalem ze to ma byc samochod 3d na ktorego popularnie mowia warszawa :P ale chyba tu chodzi o samochod ktory jest na tle warszawy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 przednia szyba mi sie nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Już się bałem (miałem nadzieje?) że to znowu ta bmka:) Ale nie, więc pokusze się o jakiś komentarz. Design całkiem przyjemny, mi się podoba. Tylko ten zderzak do mnie nie przemawia:/ Materiały, rendering, compositing - leży IMO. Źle zeskalowany samochód, nie pasujące oświetlenie i refleksy. Te rzeczy bardzo źle wpływaja na końcowy efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDolF Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 jak dlamnie ten samochud troche dziwnie wyglada nie pasuje wogule do otocznia (ale morze taki mial byc). popracuj morze jeszcze nad oswietleniem. a pozatym w pzedniej szybie odbija sie cos bardzo jasnego a na tej scenie jusz jest prawie ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kryhas Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 Vetis nie zgodze sie z tobą bo Warszawa przyszłości nie jest duża, może się tak wydaje. Co do modelu i designu to określe to w kilku słowach. FULL WYPAS !! Chociaż ta przednia szyba zabardzo się świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 tez juz myslalem ze ta bmka zostala odgrzebana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 14 Maj 2004 Share Napisano 14 Maj 2004 malo widac ale przyjemnie sie zapowiada. nie jest to najszczesliwszy sposob prezentacji, za malo auta ktore jest przeciez glownym bohaterem. fajny design, bardzo podobny do mojego ulubionego pontiaca solistice. jednak przednie slupki przy szybach sa stanowczo za duze, zero widocznosci. ale ogolnie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbodiesel Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimrod Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Skads znam te felgi :), Mam nadzieje ze bedzie wiecej szczegolow, bo gdyby nie temat to trudno sie byloby kapnac ze to ma byc \"nowa\" Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 hehe te slynne felgi. slupki, lusterka i logo z boku sa 3 razy za duze. pokaz tyl. kompresja jpg psuje odbior, zapisuj render do tiff i kompresuj w photoshopie z podgladem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roball Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 nie chcialbym jezdzic czyms takim :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Obywatel Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 Na 2 obrazku za malo koloru czerwonego. Auto wyglada jak resorak. Po przednim kole z prawej strony mozna wnioskowac ze ten pojazd porusza sie po torach. Tz. nie widac opony ;] i mam dziwne wrazenie ze felga dotyka podloza. To juz 2 Warszawa w nowym wydaniu. Co to za konkurs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everyman Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 poprawka eRB to juz trzecia warszawka w nowym wydaniu na tym forum (co prawda druga a raczej drugie to tylko narazie pracki 2d w dziale \"finished\" -> tutaj) temat konkursu kiedys sie mi obil o uszy ale niewiele o nim wiem -> turbodisel napisz cos o nim jak mozesz... cieszy mnie ze jest w kraju tylu projektantow-wizjonerow bo jak tak dalej pojdzie to moze w koncu w polsce powstanie jakas swietna bryka ;-D co do samego samochodu to srednio przypadl mi do gustu: slupki sa za szerokie i by ograniczaly bardzo widocznosc -> mozesz zrobic cos takiego jak widzialem w jakims koncepcie volvo czyli powycinane przeszklone otwory (nie wiem jak to napisac)... druga sprawa to maska mi sie nie widzi - warszawa miala charakterystycznego garba gdybys maske wybrzuszyl wzdloz przez srodek byloby ciekawiej... no i logo z przodu (a raczej jego brak) - czepiam sie juz ;-p... przydalyby sie jakies wloty powietrza... dla mnie tez lusterka sa troche za duze ;-D... popracuj jeszcze troche a bedzie swietna pracka... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbodiesel Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 nie obraz sie, ale czy nie masz jakis innych bitmap na env i podloge? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedrush Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 tak sie zastanawiam , cyz Ty w ogole czytasz co ludzie do Ciebie pisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbodiesel Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 www.designforum.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbodiesel Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbodiesel Napisano 15 Maj 2004 Autor Share Napisano 15 Maj 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 jaka prosta siatka 0 bugów - nie mogę wyjść z podziwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 czyzby kolega pykal w solidworks? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 15 Maj 2004 Share Napisano 15 Maj 2004 heh możliwe w końcu studiuje na SiMRze- ciekawo czy to przeczyta - bueheheheee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi