Napisano 15 Lipiec 201014 l Z mitologicznej rzeki umarłych przenieśmy się w krainę Baśni. Myślę, że każdy pamięta z dzieciństwa jakąś ulubioną historię napisaną przez Hansa Christiana Andersena, teraz nastał czas na jej interpretację. Regulamin: * Czas malowania: 1,5h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 22.07.2010 godz. 23:59. SONDA: od 23.07 do 26.07 (3 dni)
Napisano 15 Lipiec 201014 l Gratuluję wygranej, i pomysłu na temat. Bardzo fajny, chyba byłaby to jedna z ostatnich rzeczy na jakie bym wpadł.
Napisano 15 Lipiec 201014 l brzydkie kaczątko.. hmm ciekawe jak to zostanie zinterpretowane.. bo mi tylko jedna interpretacja przychodzi do głowy :D :D
Napisano 16 Lipiec 201014 l Kurde, ja tu chcę być innowacyjny i wrzucać dziewczyneczkę, a widzę, że jestem całkiem pospolity xD. Na razie ode mnie tyle, wieczorny mazaj na dobranoc. EDIT: Wrzucam poprawioną wersję. Edytowane 17 Lipiec 201014 l przez Joel
Napisano 17 Lipiec 201014 l Troche jeszcze pozmienialem (ale nadal w przedziale czasowym) i ta wersja poddaje glosowaniu
Napisano 20 Lipiec 201014 l Autor fajne speedy. ale nie obijajcie się, pozostały jeszcze 2 dni, mam nadzieje, że kilka ciekawych prac jeszcze się pojawi!
Napisano 21 Lipiec 201014 l Dzielny Żołnierz Cynowy http://pl.wikisource.org/wiki/Dzielny_%C5%BCo%C5%82nierz_cynowy
Napisano 21 Lipiec 201014 l O atheg też planowałem coś namalować do tego opowiadania. :D Poszukam czegoś innego, ale jak nie znajdę to mam nadzieję, ze się nie obrazisz. ;)
Napisano 21 Lipiec 201014 l Nie obrażę się na pewno :) Strasznie lubię te baśń od bardzo dawna i od razu jak zobaczyłem temat to o niej pomyślałem. Powodzenia! Jakby coś to fajny spis Andersenowych rzeczy jest na wikipedii: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%9Bnie_Andersena
Napisano 21 Lipiec 201014 l porwała mnie Królowa Śnieguuu.... bieedny Kaj! zamknęła mnie w lodowym pudle... ajjj ja jaj! :)
Napisano 22 Lipiec 201014 l Toxotes ja bym wywalil krolowa sniegu i ten zamek bardziej wtopil w tlo. Szkoda tak fajnie namalowanego perwszego planu, zeby odciagac od niego wzrok.
Napisano 22 Lipiec 201014 l to i ja się dorzucę. Moja ulubiona baśn Andersena - "Krzesiwo" z trzema wielkimi psami, tu jeden z nich niesie śpiąca księżniczke :)
Napisano 22 Lipiec 201014 l brzydkie kaczątko.. *po transformacji Edytowane 22 Lipiec 201014 l przez serio
Napisano 22 Lipiec 201014 l fajnie, mialem juz glos zarezerwowany dla tortura... a teraz po poscie Karoliny bede musial sie jeszcze raz zastanowic..
Napisano 22 Lipiec 201014 l Brzydkie kaczątko Den grimme Ælling Hans Christian Andersen fajny temat pozdr