Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Z mitologicznej rzeki umarłych przenieśmy się w krainę Baśni. Myślę, że każdy pamięta z dzieciństwa jakąś ulubioną historię napisaną przez Hansa Christiana Andersena, teraz nastał czas na jej interpretację.

Regulamin:

* Czas malowania: 1,5h.

* Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna.

* Prace umieszczamy w tym wątku.

* Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku.

* Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona.

* czas sondy 3 dni.

Nagrody:

* Wybór kolejnego tematu.

* Rekomendacja na stronie głównej serwisu.

* Umieszczenie pracy w galerii.

ZAKOŃCZENIE SESJI: 22.07.2010 godz. 23:59.

SONDA: od 23.07 do 26.07 (3 dni)

• Odpowiedzi 23
  • Wyświetleń 8,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Gratuluję wygranej, i pomysłu na temat. Bardzo fajny, chyba byłaby to jedna z ostatnich rzeczy na jakie bym wpadł.

Napisano

brzydkie kaczątko.. hmm ciekawe jak to zostanie zinterpretowane.. bo mi tylko jedna interpretacja przychodzi do głowy :D :D

Napisano

Kurde, ja tu chcę być innowacyjny i wrzucać dziewczyneczkę, a widzę, że jestem całkiem pospolity xD. Na razie ode mnie tyle, wieczorny mazaj na dobranoc.

EDIT: Wrzucam poprawioną wersję.

dziewczynkazzapakami2po.jpg

Edytowane przez Joel

Napisano

Troche jeszcze pozmienialem (ale nadal w przedziale czasowym)

i ta wersja poddaje glosowaniu

dziewczynkazzapalkami.jpg

Napisano
  • Autor

fajne speedy.

ale nie obijajcie się, pozostały jeszcze 2 dni, mam nadzieje, że kilka ciekawych prac jeszcze się pojawi!

Napisano

porwała mnie Królowa Śnieguuu.... bieedny Kaj!

zamknęła mnie w lodowym pudle... ajjj ja jaj! :)

n21ilz.jpg

Napisano

Toxotes ja bym wywalil krolowa sniegu i ten zamek bardziej wtopil w tlo. Szkoda tak fajnie namalowanego perwszego planu, zeby odciagac od niego wzrok.

Napisano

to i ja się dorzucę. Moja ulubiona baśn Andersena - "Krzesiwo" z trzema wielkimi psami, tu jeden z nich niesie śpiąca księżniczke :)

spidbatel.jpg

Napisano

brzydkie kaczątko.. *po transformacji

speedpainting1204copy.jpg

Edytowane przez serio

Napisano
calineczka.jpg
Napisano

fajnie, mialem juz glos zarezerwowany dla tortura... a teraz po poscie Karoliny bede musial sie jeszcze raz zastanowic..

Napisano

Brzydkie kaczątko

brzydkiekaczatkomffw168.jpg

Den grimme Ælling

Hans Christian Andersen

fajny temat

pozdr