Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

praca robiona po godzinach dla własnej wprawy. Czyli testowania co z Modo 401 da się jeszcze wyciągnąć ciąg dalszy.

Jako że 3d jest moją dodatkową działalnością a zazwyczaj zajmuje się projektowaniem 2d bardzo uproszczony dodatek w postaci layoutu fikcyjnego katalogu.

Soft: Modo 401

Modele: Moje

Tekstury: CgTextures, Arrowey.de, Moje

Projekt oryginału: A-Cero

Obiekt: La Finca

p1.jpg

p2.jpg

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpgp6.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

No no bardzo ładne to. Widzę, że Modo daje rade. Coś dziwnego się tylko dzieje na połączeniu ścian ze szkła z podłogą i sufitem.

Pozdr.

Dawid

Napisano

Szum niestety jest ale tak jak mówiłem robione for fan po godzinach więc ciężko by mi było bufowac ustawienia i wydłużać czas renderu niestety. Ale nie długo może się coś w sprzęcie bardziej powernego pojawi to i gładsze bedą ;)

Napisano

Takie wizki też uwielbiam ale ta moda na ten minimalizm to już mnie irytuje. w takich budynkach czułbym sie jak w więzieniu albo psychiatryku tylko z różnica wyposażenia. Wole jednak tradycyjny styl tylko przeplatany z nowoczesnością.

Renderki słodkie :)

Napisano

Bardzo przyjemne ujęcia i fajna kolorystyka - zimna bo zimna, ale mi się podoba ;)

Sam bawię się w Modo, ale interiorów nie zrobiłem jeszcze żadnych... może kolega napisze mały tutorial jakiegoś z tych ujęć ? :) byłoby miło ;)

Pozdrawiam serdecznie...

J.J.

Napisano

Ja dopiero neidawno zacząłem zabawę z modo i narazie udało mi się zrobić Bugatti Veyrona ale z tutorialem oczywiście ;) No ale zrobiłem ;P Sęk w tym, że chciałbym poznać troszkę światło, tekstury... i zabieram się za pierwszy mój interior w modo ;)

Mogę liczyć na małą pomoc na gg albo priv Marcinie ? :)

Napisano

Piękne wizualizacje! Udało Ci się uzyskać niezwykły klimat. Jedyne do czego możnaby się doczepić to ten blur w kątach nie do końca odpowiadający rzeczywistości, ale jako całość wszystko się komponuje. No i jak napisał arch515. Te layouty!!! CO to za piękna czcionka?

Napisano

peter_f - Będę szerzył czepialstwo nie "czcionka" tylko krój pisma ;) A jest to konkretnie Variable Lt

bartolomeo - A chętnie poprę, przydał by się dział na jego temat

Ogólnie dzięki !

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności