Napisano 21 Lipiec 201014 l Narazie zaklepuje sobie miejce:) Temat marzenie, pomysł juz jest - wipy jakieś postaram się wrzucić już niedługo. Edytowane 23 Lipiec 201014 l przez GrzegorzPrzybys
Napisano 22 Lipiec 201014 l Autor Narazie dość wczesny WIP. Robię sobie podkład- najeźdzcy dojdą później:) Chciałem zrobić ilustrację przedstawiająca konkretną scenę z najeźdzcami ale wip jest jeszcze wybrakowany więc scena jest napewno zupełnie nieczytelna:
Napisano 23 Lipiec 201014 l Tło wyszło fantastycznie. Pamiętaj tylko, że tym razem jest to conceptart, nie ilustracja, a to ma inne wymogi w regulaminie * obowiązkowo minimum jeden dodatkowy rzut na obiekt. * obowiązkowo przynajmniej jeden powiększony detal/fragment z obiektu * Pod pracą wskazany jest opis uzupełniający obrazek. (np. na czym się bardziej skupiliście, co z opisu najbardziej wpłynęło na taką, a nie inną interpretację tematu) Mam nadzieję, że to Cię nie zniechęci.
Napisano 23 Lipiec 201014 l Autor prrrszalony - to w takim razie nie doczytałem regulaminu.. Nie wiem czy znajdę czas na dodatkowe prace. No cóż trudno - to i tak dokończę bo miło się nad tym pracuje.
Napisano 23 Lipiec 201014 l O fcuk! ależ klimat. Pomimo, że ilustracja a nie concept genialne i chętnie zobaczę co z tego będzie dalej, nawet jeżeli już poza konkursem. ;)
Napisano 23 Lipiec 201014 l Kapitalne. Ja też na początku myślałem, że tematem jest ilustracja i jakoś tak walczę teraz. Co by Ci z tego nie wyszło to dokończ bo narobiłeś smaku. Powodzenia!
Napisano 23 Lipiec 201014 l tzw 'czytanie ze zrozumieniem' ;D strasznie mi się podoba ten burzowy krajobraz, chciałabym, żeby teraz tak było. Ciekawa jestem jak wykończysz twarz kobiety :P
Napisano 23 Lipiec 201014 l świetnie się zapowiada... konkurenci powinni być zadowoleni z Twojego przeoczenia tematu :P
Napisano 27 Lipiec 201014 l Koniecznie dokończ, bo się fajna praca zapowiada. Kolorki, klimat, kobieta... i mały Grześ wyszły super. :)
Napisano 27 Lipiec 201014 l no ilustracja bajer, tylko ze tematem tej edycji jest koncept postaci. Czyli raczej powinna to byc praca analogiczna do JakkaS'a
Napisano 27 Lipiec 201014 l Matka z dzieckiem fajnie wychodzi. No i jacyś banditen w tle. Kolory jednak dla mnie o wiele lepsze w poprzednich wersjach.
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor tr3buh - rysuje od dziecka jak każdy:) w digitalu jestem od jakiś 3 lat - ale mam wrażenie że zakumałem o co chodzi dopiero jak wziąłem się za malarstwo tradycyjne. emmilius - dzięki. Kolory trochę spłaszczyłem bo czuje, że w ten sposób uda mi się uzyskać bardziej przygnębiającą atmosfere sceny.
Napisano 27 Lipiec 201014 l Chyba jednak wczesniej bylo bardziej przygnebiajaco. W kolorach byl jakis realizm dnia codziennego i az sie czulo groze gwaltu na tej codziennosci.
Napisano 28 Lipiec 201014 l zdecydowanie te wczesniejsze kolorki lepsze. te fiolety troche odrealniaja scene.
Napisano 28 Lipiec 201014 l ci najeźdźcy wyglądają trochę jak satyrowie, zwłaszcza ten z brzuszkiem :D też lubiłam poprzednie kolory choć z drugiej strony, może z deszczem będzie faktycznie lepiej wyglądało niż ta poprzednia wersja - bardziej jak w trakcie ciemnej burzy niż jak w mglisty poranek lub wiosenną mrzawkę ;)