GrzegorzPrzybys Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 (edytowane) Narazie zaklepuje sobie miejce:) Temat marzenie, pomysł juz jest - wipy jakieś postaram się wrzucić już niedługo. Edytowane 23 Lipiec 2010 przez GrzegorzPrzybys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 Narazie dość wczesny WIP. Robię sobie podkład- najeźdzcy dojdą później:) Chciałem zrobić ilustrację przedstawiająca konkretną scenę z najeźdzcami ale wip jest jeszcze wybrakowany więc scena jest napewno zupełnie nieczytelna: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Tło wyszło fantastycznie. Pamiętaj tylko, że tym razem jest to conceptart, nie ilustracja, a to ma inne wymogi w regulaminie * obowiązkowo minimum jeden dodatkowy rzut na obiekt. * obowiązkowo przynajmniej jeden powiększony detal/fragment z obiektu * Pod pracą wskazany jest opis uzupełniający obrazek. (np. na czym się bardziej skupiliście, co z opisu najbardziej wpłynęło na taką, a nie inną interpretację tematu) Mam nadzieję, że to Cię nie zniechęci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 Dalszy ciąg prac. na dziś koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 prrrszalony - to w takim razie nie doczytałem regulaminu.. Nie wiem czy znajdę czas na dodatkowe prace. No cóż trudno - to i tak dokończę bo miło się nad tym pracuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 O fcuk! ależ klimat. Pomimo, że ilustracja a nie concept genialne i chętnie zobaczę co z tego będzie dalej, nawet jeżeli już poza konkursem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atheg Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Kapitalne. Ja też na początku myślałem, że tematem jest ilustracja i jakoś tak walczę teraz. Co by Ci z tego nie wyszło to dokończ bo narobiłeś smaku. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Aż mi chłodniej od deszczu. Super klimat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 tzw 'czytanie ze zrozumieniem' ;D strasznie mi się podoba ten burzowy krajobraz, chciałabym, żeby teraz tak było. Ciekawa jestem jak wykończysz twarz kobiety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 świetnie się zapowiada... konkurenci powinni być zadowoleni z Twojego przeoczenia tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 Cały czas work in progress : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakkaS Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Koniecznie dokończ, bo się fajna praca zapowiada. Kolorki, klimat, kobieta... i mały Grześ wyszły super. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Mam nadzieję że będzie deszcz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 no ilustracja bajer, tylko ze tematem tej edycji jest koncept postaci. Czyli raczej powinna to byc praca analogiczna do JakkaS'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 Jedziemy dalej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 ile trzeba lat rysowac zeby tak wymiatac? i po ile godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Matka z dzieckiem fajnie wychodzi. No i jacyś banditen w tle. Kolory jednak dla mnie o wiele lepsze w poprzednich wersjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzPrzybys Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 tr3buh - rysuje od dziecka jak każdy:) w digitalu jestem od jakiś 3 lat - ale mam wrażenie że zakumałem o co chodzi dopiero jak wziąłem się za malarstwo tradycyjne. emmilius - dzięki. Kolory trochę spłaszczyłem bo czuje, że w ten sposób uda mi się uzyskać bardziej przygnębiającą atmosfere sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Chyba jednak wczesniej bylo bardziej przygnebiajaco. W kolorach byl jakis realizm dnia codziennego i az sie czulo groze gwaltu na tej codziennosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 zdecydowanie te wczesniejsze kolorki lepsze. te fiolety troche odrealniaja scene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 ci najeźdźcy wyglądają trochę jak satyrowie, zwłaszcza ten z brzuszkiem :D też lubiłam poprzednie kolory choć z drugiej strony, może z deszczem będzie faktycznie lepiej wyglądało niż ta poprzednia wersja - bardziej jak w trakcie ciemnej burzy niż jak w mglisty poranek lub wiosenną mrzawkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi