Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Narazie zaklepuje sobie miejce:)

Temat marzenie, pomysł juz jest - wipy jakieś postaram się wrzucić już niedługo.

Edytowane przez GrzegorzPrzybys

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Narazie dość wczesny WIP. Robię sobie podkład- najeźdzcy dojdą później:)

Chciałem zrobić ilustrację przedstawiająca konkretną scenę z najeźdzcami ale wip jest jeszcze wybrakowany więc scena jest napewno zupełnie nieczytelna:

vikingmax3d.jpg

Napisano

Tło wyszło fantastycznie. Pamiętaj tylko, że tym razem jest to conceptart, nie ilustracja, a to ma inne wymogi w regulaminie

* obowiązkowo minimum jeden dodatkowy rzut na obiekt.

* obowiązkowo przynajmniej jeden powiększony detal/fragment z obiektu

* Pod pracą wskazany jest opis uzupełniający obrazek. (np. na czym się bardziej skupiliście, co z opisu najbardziej wpłynęło na taką, a nie inną interpretację tematu)

Mam nadzieję, że to Cię nie zniechęci.

Napisano
  • Autor

prrrszalony - to w takim razie nie doczytałem regulaminu..

Nie wiem czy znajdę czas na dodatkowe prace. No cóż trudno - to i tak dokończę bo miło się nad tym pracuje.

Napisano

Kapitalne. Ja też na początku myślałem, że tematem jest ilustracja i jakoś tak walczę teraz. Co by Ci z tego nie wyszło to dokończ bo narobiłeś smaku. Powodzenia!

Napisano

tzw 'czytanie ze zrozumieniem' ;D strasznie mi się podoba ten burzowy krajobraz, chciałabym, żeby teraz tak było. Ciekawa jestem jak wykończysz twarz kobiety :P

Napisano

świetnie się zapowiada... konkurenci powinni być zadowoleni z Twojego przeoczenia tematu :P

Napisano

Koniecznie dokończ, bo się fajna praca zapowiada. Kolorki, klimat, kobieta... i mały Grześ wyszły super. :)

Napisano

no ilustracja bajer, tylko ze tematem tej edycji jest koncept postaci.

Czyli raczej powinna to byc praca analogiczna do JakkaS'a

Napisano

Matka z dzieckiem fajnie wychodzi. No i jacyś banditen w tle. Kolory jednak dla mnie o wiele lepsze w poprzednich wersjach.

Napisano
  • Autor

tr3buh - rysuje od dziecka jak każdy:) w digitalu jestem od jakiś 3 lat - ale mam wrażenie że zakumałem o co chodzi dopiero jak wziąłem się za malarstwo tradycyjne.

emmilius - dzięki. Kolory trochę spłaszczyłem bo czuje, że w ten sposób uda mi się uzyskać bardziej przygnębiającą atmosfere sceny.

Napisano

Chyba jednak wczesniej bylo bardziej przygnebiajaco. W kolorach byl jakis realizm dnia codziennego i az sie czulo groze gwaltu na tej codziennosci.

Napisano

ci najeźdźcy wyglądają trochę jak satyrowie, zwłaszcza ten z brzuszkiem :D też lubiłam poprzednie kolory choć z drugiej strony, może z deszczem będzie faktycznie lepiej wyglądało niż ta poprzednia wersja - bardziej jak w trakcie ciemnej burzy niż jak w mglisty poranek lub wiosenną mrzawkę ;)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.