Napisano 24 Lipiec 201014 l Witam Jakis czas temu robilem HP niedzwiadka i łebka(traveler), postanowilem to dokonczyc w LP, daje jako wip, poniewaz chcialbym poprawic jeszcze pare rzeczy w texturce i dodac siersc niedzwiadkowi. Scrn'y Realtime z maxa. Niedzwiedz-4890 tris (2k diff/normal, 1k spec) Chlopak-6284 tris (2k diff/normal, 1k spec) Edytowane 24 Lipiec 201014 l przez odnetniN
Napisano 24 Lipiec 201014 l Bardzo przyjemna praca. Jak dla mnie brakuje trochę detalu na diffuse. Przydałyby się gdzieniegdzie jakieś zabrudzenia, przetarcia itp. No i odnoszę wrażenie, że specular jest za mocny w niektórych miejscach.
Napisano 24 Lipiec 201014 l Chyba coś nie tak jest na diffie przy łączeniu kasku z brodą?? Może jakiś detal na diff rzeczywiście... Ale że to wip to na razie wygląda świetnie i obiecująco.
Napisano 25 Lipiec 201014 l Fajny pomysl. Wykonanie ok, choc mozna sie czepic anatomii miska (lapy i morda). Brakuje zroznicowania na teksturze (one maja ciemne fragmenty na mordzie). O futrze pisales, ciekawe jak to zrobisz. W erze shaderow moze warto zrobic cos wiecej niz plany z alpha. Chlopiec jest swietny. Dostajesz ogromnego minusa za oswietlenie. Popraw to pliz.
Napisano 25 Lipiec 201014 l Modelik bardzo fajny. Ale przydałaby sie lepsza prezentacja. Jakeś zróżnicowane oświetlenie, piedestał, fajny render (może być z jakiegoś enginu) i będzie miodnie.
Napisano 25 Lipiec 201014 l Modelik bardzo fajny. Ale przydałaby sie lepsza prezentacja. Jakeś zróżnicowane oświetlenie, piedestał, fajny render (może być z jakiegoś enginu) i będzie miodnie.
Napisano 14 Sierpień 201014 l http://adaptershack.com/m/files/thxforthe.info_blog_wp-content_uploads_2008_04_bear-cavalry.jpg !!! Troszeczkę lepsza prezentacja, jaśniejsza głównie. Bardzo spodobał mi się niedźwiedź, nie będę sie rozwodził nad anatomią takowych, ale podoba mi się (jednolity wszak) materiał i normalmapa miśka.