Napisano 4 Październik 201014 l Kliment szalencze, hehehehehehehehe grat fronta.... nalezal sie jak malo komu: ]
Napisano 20 Listopad 201014 l Autor Mały niusik, jest spora szansa ze kniga ukaze sie na rynku przed świetami ;) http://www.modelhobby.pl/angielska/wydawnictwo_ang.php?co=wiecej&id=98
Napisano 20 Listopad 201014 l No może być... Hehe żartuję. Powala na kolana. Podniosłeś poprzeczkę nie ma co. Gratulacje!
Napisano 22 Listopad 201014 l to takie suche i bez polotu, w stylu zbierania znaczków, albo zamalowywania kółeczek w literkach z książki jak byłem w szkole też bawiłem się modelarstwem, ale głównie lotniczym - generalnie strata czasu
Napisano 23 Listopad 201014 l Jedyną różnicą jest to, że Ty za to nie dostawałeś kasy, prawda? Jak tak teraz patrzę, to Merc wydaje się trochę za lekki (na okladce prawa przednia opona) - prawie lewituje, żadnych zniekształceń opony. Nie dałoby się tego poprawić jakimś modyfikatorem? Wiem, że to już finito ale tak dla świętego spokoju ^^
Napisano 23 Listopad 201014 l Autor Jedyną różnicą jest to, że Ty za to nie dostawałeś kasy, prawda? nie zrozumiałem chyba myśli.... róznicą od ?
Napisano 24 Listopad 201014 l Ktoś tu pisał, ale usunął posta... Trzeba było zacytować, to wtedy nie byłoby problemów ze znikającymi postami. Padłeś ofiarą administratora (którego bardzo nie lubię), gdyż ten postanowił ocenzurować to forum z proxy1 poprzez wprowadzenie sprytnego mechanizmu dzięki któremu moje wykasowane przez niego posty pojawiają się tylko kiedy ja zaglądam do wątku. Dzięki temu wilk syty i owca cała. Problem w tym że nie zawsze to działa tak jak trzeba, a poza tym wilk nie chce być syty tylko chce zagryźć owcę. Trzeba będzie załoźyć jeszcze kilka kont.
Napisano 24 Listopad 201014 l Klimek piekna robota zreszta jak zwykle ale co tu gadac brak słów normalnie :) juz widze twoj nastepny model bedzie miaaaazgaaaa!!! Gratulacje jedziesz dalej :D
Napisano 25 Listopad 201014 l Autor kellyq, wiecho, JunioR - thx ;) Macie za to jeszcze jeden widoczek z książki:
Napisano 25 Listopad 201014 l Autor chudy - No jak to zwykle w samochodach... widział kto samochód w którym karoseria nie zakrywa detalu? :D
Napisano 25 Listopad 201014 l pewnie po 'wydrukowaniu 3d' Twojego modelu dało by się furkę odpalić i odjechać ;)
Napisano 26 Listopad 201014 l Autor Ostatni obrazek. Resztę zobaczycie po kupieniu książki :D Edytowane 26 Listopad 201014 l przez kliment woroszyłow
Napisano 26 Listopad 201014 l model oczywiście przezajebisty, ale zauważyłeś, że masz "pyknięte" wszystkie reglektory - znaczy ich obrys w założeniach chyba okrągły, nie jest okręgły w jednym miejscu
Napisano 26 Listopad 201014 l Autor to co jest krzywe to pokrowce, reflektory są okrągłe jak najbardziej. za mały ms znów ;)
Napisano 30 Listopad 201014 l hehe, mega: ], prezerwatywy na reflektory sa pro: ] Powiedz mi Kliment, dlaczego sie je stosowalo, tzn w jakim celu zaciemniano swiatlo. w czolgach jest to samo. kompletnie tego nie czaje, czym sie kierowali robiac tylko taka szczelinke
Napisano 30 Listopad 201014 l myślałem, że te osłony były metalowe (czy jakieś) nie przyszło mi do głowy, że były z tkaniny. Zwracam honor. model jest idealny.