Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dlaczego w poiedziałek? Dla mnie to moze być ale wydaje ze niejest to dobry termin. Ponedziałek jeszcze o 21 wtedy prawie nikogo nie ma na forum jak juz coś to ja proponuje sobote albo niedziele w okolicach 20 wtedy jest najwięcej ludzi na forum...

Napisano

No chłopaki jutro 10 czerwiec... A Orion mówił, że 10. nam prawdopodobnie przedstawi plan Zlotu...

Orion Czekamy z niecierpliwością....

Napisano

Zamiast jęczeć :D mógłbyś mi pomóc wymyślać konkurencje, właściwie to apel do wszystkich zainteresowanych, wysilcie mózgownice :D

Napisano

orion proponuje zjechac sie na przelom miesiecy ... tam ponoc jest jakis festiwal piosenki turystycznej bedzie kupa ludzi...:D

.....................

no i oni juz wszystko zorganizuja chlanie bedzie pole namiotowe panieny ja tam moze udeze wczesniej :D

Napisano

Ogłaszam przede wszystkim że zlot bedzie miał charakter charytatywny a cały dochód z niego zostanie przekazany na sprzęt medyczny ratujcy życie ofiar wypadków drogowych.

Napisano
Wysłane przez dr Ug

SansSzeryf robi impreze, gdy bedzie DTM w pazdzierniku ;)

ooo co to za plotki. nie mam zamiaru brac odpowiedzialnosci za nieletnich, organizowac im kwaterunek i gry zespolowe, ale na browar mozemy sie spotkac doktorze :)

Napisano

Orion, spójrz na to racjonalnie. jest sporo chętnych osób, ale tylko do uczestnictwa. nik nie chce bawić sie w organizowanie, nie udaje się ustalić miejsca zlotu, jakiegoś planu. Poza tym głównym tematem, który się przewija jest dostęp do %.

Fajnie by było, gdyby pomysł udało sie zorganizować, ale czarno to widze. Ale szczerze życze powodzenia:)

Napisano

No z dnia na dzień ten zlot zamiast się przybliżać to się oddala ... do tego jeszcze \"optymisci\" tacy jak Batou...

Pozostaje miec tylko nadzieje ze wypali....

A co do organizacji... najlepsza organizacja to jej brak :P

Przyjezdżamy i co ma by to będzie..

Napisano

tradycja stanie sie tradycja i w tym roku tez odbedzie sie fantomowy zlot na chacie albo na ircu :P lypa....wole jechac na targi juz..... :P