Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 221
  • Wyświetleń 12,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

dlaczego w poiedziałek? Dla mnie to moze być ale wydaje ze niejest to dobry termin. Ponedziałek jeszcze o 21 wtedy prawie nikogo nie ma na forum jak juz coś to ja proponuje sobote albo niedziele w okolicach 20 wtedy jest najwięcej ludzi na forum...

Napisano

Madafaka cicho tam :P moze i wyjdzie ale zawsze lepiej o tym pogadac kto niechce moze nieprzychodzic...

dobra wiec niedziela

Napisano
  • Autor

No chłopaki jutro 10 czerwiec... A Orion mówił, że 10. nam prawdopodobnie przedstawi plan Zlotu...

Orion Czekamy z niecierpliwością....

Napisano

O godz 00.01 chce tu widziec kompletny plan szczegolow dotyczacych zjazdu (z górki) :P

Napisano

Mama mi poczyta jako dobranocke.....

ale powaznie kiedy masz zamiar cos przedstawic na ten temat?

Napisano

Zamiast jęczeć :D mógłbyś mi pomóc wymyślać konkurencje, właściwie to apel do wszystkich zainteresowanych, wysilcie mózgownice :D

Napisano

orion proponuje zjechac sie na przelom miesiecy ... tam ponoc jest jakis festiwal piosenki turystycznej bedzie kupa ludzi...:D

.....................

no i oni juz wszystko zorganizuja chlanie bedzie pole namiotowe panieny ja tam moze udeze wczesniej :D

Napisano

akdsn--> Wiedziałem że na Ciebie można liczyć :D

ninja-->Na Ciebie muszę uważać, żeby Cię sam na sam z flachą niezostawiać :D

Napisano

Orionie przypominam ...... moze nam przedstawisz co juz poczoles.... hmm ?

Napisano

ale mialem smiechu... ;) szkoda ze dr Ug czsami niedaje jakis komentarzy... nadal zycze powodzenia...

Napisano

WROCŁAW!! ludzie głosujcie, takie piękne miasto, nawet expo tam miało być i co najważniejsze wszędzie blisko :P (nawet lotnisko ma)

Napisano

Ogłaszam przede wszystkim że zlot bedzie miał charakter charytatywny a cały dochód z niego zostanie przekazany na sprzęt medyczny ratujcy życie ofiar wypadków drogowych.

Napisano

Leru, nie placz. SansSzeryf robi impreze, gdy bedzie DTM w pazdzierniku ;)

Napisano

dr Ug -> if i may - DTM ? WTF ? :D (jesli to cos co powinienem wiedziec to sie spale ze wstydu ale \"kto pyta nie bladzi\" hehe)

Napisano
Wysłane przez dr Ug

Leru, nie placz. SansSzeryf robi impreze, gdy bedzie DTM w pazdzierniku ;)

...i co moze jeszcze zaprasza ten caly majdan??...po takim oficjalu czuje sie zaproszony heh

Napisano

a moze by sie podlaczyc do olimpiady w pekinie?

Napisano
Wysłane przez dr Ug

SansSzeryf robi impreze, gdy bedzie DTM w pazdzierniku ;)

ooo co to za plotki. nie mam zamiaru brac odpowiedzialnosci za nieletnich, organizowac im kwaterunek i gry zespolowe, ale na browar mozemy sie spotkac doktorze :)

Napisano

Prędzej wymodeluję fiata punto w rhino niż Wy zorganizujecie ten \"zlot\" ;)

Napisano

Batou - tak an wszelki wypadek, gdyby to olbrzymie przedsięwzięcie się udało - nie lepiej pontiaca transama na przykład? ;)

Napisano

Orion, spójrz na to racjonalnie. jest sporo chętnych osób, ale tylko do uczestnictwa. nik nie chce bawić sie w organizowanie, nie udaje się ustalić miejsca zlotu, jakiegoś planu. Poza tym głównym tematem, który się przewija jest dostęp do %.

Fajnie by było, gdyby pomysł udało sie zorganizować, ale czarno to widze. Ale szczerze życze powodzenia:)

Napisano

chyba raczej : \"dostep do $\" :P

ale tak powaznie to wolgle ile osob jest chetnych na ten zjazd ? orion ?

Napisano
  • Autor

No z dnia na dzień ten zlot zamiast się przybliżać to się oddala ... do tego jeszcze \"optymisci\" tacy jak Batou...

Pozostaje miec tylko nadzieje ze wypali....

A co do organizacji... najlepsza organizacja to jej brak :P

Przyjezdżamy i co ma by to będzie..

Napisano

tradycja stanie sie tradycja i w tym roku tez odbedzie sie fantomowy zlot na chacie albo na ircu :P lypa....wole jechac na targi juz..... :P

Napisano

Skoro takie jest zainteresowanie zlotem :P Ja na pewno będę w szklarze 1 sierpnia, a reszta....reszta jest milczniem :)

Napisano

Nie, po prostu przyjadę tam, usiądę na wielkim kamieniu otworzę piwko i zapłaczę że mamy takich leniuchów na forum :)