Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 61
  • Wyświetleń 13,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej dzieki wszystkim za komentarze:)

slowiak-;)

Simple_man-:)

Morte-cheche,sorry że ci postać zwinałem,akurat najbardziej mi sie podobała z całego SC:D,to wina Vegi,tak mi marudził od pół roku że mam wystartować.

M@Ti-taa,nawet nagrałem filmik jak robiłem,wyszło ~1h na 2,5 krotnym przyśpieszeniu.Parę razy zapomniałem włączyć nagrywanie na chwilę,więc pewnie ze 4h poszło.Nie ma w tym nic nadzwyczajnego,jakbym pokazał na zbliżeniu jak to glutowato wygląda to byś się przestał dziwić;)

lucek-mnie tez wkurzają,normalnie pewnie bym zrobił w maxie baze:)

F/X-che,che :)

Kirian-no Kirian:D...

Cyanide-:)

Creator-thanks:)

Pozdro:)

Napisano

po tym co mafida nam zaserwowal ja passs ;)

Napisano

Ja robie jeszcze, ale do 24 powinienem sie wyrobic;)

Napisano

Robię. Poczta Polska wyrobiła się na ostatnią chwilę i dostałem w końcu swojego Wacoma, od godziny pieszczę Hydraliska. Całkiem inna zabawa. Myszką to była masakra, a teraz...miodzio :)

Poprawka. Sculptris zaliczył zgona, zobaczymy gdzie zrobił autosave, ale chyba już po wszystkim :/

Edytowane przez Simple_man

Napisano

Kurde jak ja bym chciał mieć tablet, ale niestety muszę się póki co myszą męczyć, bo i w te wakacje nie dałem rady kupić:/ Niestety... ale i tak was zniszczę w następnej bitwie :D.

Pozdrawiam Kuba.

Napisano

No i mega speed odemnie w sumie pierwszy raz kiedy naprawde sie spieszylem:) Co do siatki to shadow box, sphery, ogolnie 100% ZB + pozniejszy remeshing.img84

Na karabinek i porzadna poze czasu niestety nie styknelo.

spidsc.jpg

Napisano

Wow Morte bardzo dobre wyłączając poglucone łapki. Zagłosuje bo praca niezła i żeby mafida nie miał tak łatwo.

Napisano

To daję żeby było wiadomo, że skończyłem, zrobię prezentację i zastąpię to coś.

hydra.jpg

Edytowane przez Simple_man

Napisano
  • Autor

Sonda ruszy dzisiaj o 11:58 ponieważ niema sensu robić jej na noc :)

Chce tez inaczej przedstawić prace w sondzie, a dzisiaj już nie mam sił.

Do tego czasu można jeszcze wrzucać i robić ostatnie poprawki :)

Morte: Super praca i szkoda, ze zabrakło czasu. Vega motywuje Mafide, Mafida motywuje Morte, Morte motywuje ??? (Kris_R, Kirian, Klicek, Gomez, Lucek, M@ti, itd.).

Lucek: Ty już chyba nie brales udziału od 10

edycji :P Mam nadzieje, ze bedą nowe nagrody ;)

Napisano

Nie brałem udziału bo nie trafiliście z tematem:p Tak na serio to mam inną robotę na głowie:)