Lucek Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Kulki mnie wkurzają. I nie chodzi tu o usera Kulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Hej dzieki wszystkim za komentarze:) slowiak-;) Simple_man-:) Morte-cheche,sorry że ci postać zwinałem,akurat najbardziej mi sie podobała z całego SC:D,to wina Vegi,tak mi marudził od pół roku że mam wystartować. M@Ti-taa,nawet nagrałem filmik jak robiłem,wyszło ~1h na 2,5 krotnym przyśpieszeniu.Parę razy zapomniałem włączyć nagrywanie na chwilę,więc pewnie ze 4h poszło.Nie ma w tym nic nadzwyczajnego,jakbym pokazał na zbliżeniu jak to glutowato wygląda to byś się przestał dziwić;) lucek-mnie tez wkurzają,normalnie pewnie bym zrobił w maxie baze:) F/X-che,che :) Kirian-no Kirian:D... Cyanide-:) Creator-thanks:) Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 Ruszamy z sondą o 24:00 czy ktoś jeszcze robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fishinthewater Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 po tym co mafida nam zaserwowal ja passs ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Ja robie jeszcze, ale do 24 powinienem sie wyrobic;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 (edytowane) Robię. Poczta Polska wyrobiła się na ostatnią chwilę i dostałem w końcu swojego Wacoma, od godziny pieszczę Hydraliska. Całkiem inna zabawa. Myszką to była masakra, a teraz...miodzio :) Poprawka. Sculptris zaliczył zgona, zobaczymy gdzie zrobił autosave, ale chyba już po wszystkim :/ Edytowane 23 Sierpień 2010 przez Simple_man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Kurde jak ja bym chciał mieć tablet, ale niestety muszę się póki co myszą męczyć, bo i w te wakacje nie dałem rady kupić:/ Niestety... ale i tak was zniszczę w następnej bitwie :D. Pozdrawiam Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 No i mega speed odemnie w sumie pierwszy raz kiedy naprawde sie spieszylem:) Co do siatki to shadow box, sphery, ogolnie 100% ZB + pozniejszy remeshing. Na karabinek i porzadna poze czasu niestety nie styknelo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Wow Morte bardzo dobre wyłączając poglucone łapki. Zagłosuje bo praca niezła i żeby mafida nie miał tak łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simple_man Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 (edytowane) To daję żeby było wiadomo, że skończyłem, zrobię prezentację i zastąpię to coś. Edytowane 23 Sierpień 2010 przez Simple_man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vega Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 Sonda ruszy dzisiaj o 11:58 ponieważ niema sensu robić jej na noc :) Chce tez inaczej przedstawić prace w sondzie, a dzisiaj już nie mam sił. Do tego czasu można jeszcze wrzucać i robić ostatnie poprawki :) Morte: Super praca i szkoda, ze zabrakło czasu. Vega motywuje Mafide, Mafida motywuje Morte, Morte motywuje ??? (Kris_R, Kirian, Klicek, Gomez, Lucek, M@ti, itd.). Lucek: Ty już chyba nie brales udziału od 10 edycji :P Mam nadzieje, ze bedą nowe nagrody ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 Nie brałem udziału bo nie trafiliście z tematem:p Tak na serio to mam inną robotę na głowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi