Napisano 19 Maj 200420 l No pikna praca , przypomina mi karal z takiego filmu hm ale tytulu tego filmu nie pamietam , jest bardzo podobny tamten karzel swoich talarow szukal czy jakos tak. :) Praca bardzo mi sie podoba i czekam na kolejne updaty .
Napisano 19 Maj 200420 l renderki są piekne i te fałdki na ubraniu - troszka żeś sie pomęczył :D giorgione
Napisano 19 Maj 200420 l daj tecze jako scene i garnek ze zlotem:P:P:P i konieczynke znacie ta bajke?!
Napisano 20 Maj 200420 l Autor :D teczy nie bedzie bez przesady;) za to bedzie koniczynka na marynarce ale jakso jeszcze jej nie zrobilem. Bedzie tez garniec ze zlotem oczywiscie, tylko nie mam pojecia kiedy :(
Napisano 20 Maj 200420 l szkoda, mogles dac gdzies tecze, chocby z fotoszopa, ale jak nie chcesz to trudno
Napisano 20 Maj 200420 l no to ja sie przyczepie... z drugiego rendera jakoś widać że cala postać jest jakby przekrecona i krzywa ale to może wina ujęcia.... ale napewno dłonie a w szczególności palce sa do poprawy. śa nienaturalne i jak połamane. przyjrzyj sie dobrze swoim dłoniom, napewno nie powinno być takie załamania czy jak to nazwac kiedy zaczynają sie palce. poza tym to modelik full wypas. owocnej pracy ;)
Napisano 21 Maj 200420 l a ja uwazam ze dlonie sa dobre i bardziej naturalne niz 4 paroweczki ustawione jedna obok drugiej i przeskalowane tylko. i cala pracka jest ladniutka
Napisano 21 Maj 200420 l hehe fajniutki ja bym mu dodal kufel piwa (zielonego oczywiscie) i fajke (fajka jako fajka nie papieros:))w usta:)