Luki Luki Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 taki sobie gnomik nad ktorym pracuje. wlosy bardzo testowe. Luki
Predator Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 No pikna praca , przypomina mi karal z takiego filmu hm ale tytulu tego filmu nie pamietam , jest bardzo podobny tamten karzel swoich talarow szukal czy jakos tak. :) Praca bardzo mi sie podoba i czekam na kolejne updaty .
giorgione Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 renderki są piekne i te fałdki na ubraniu - troszka żeś sie pomęczył :D giorgione
Chris Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 co prawda wdziałem już to kiedyś na forum3d, ale i tak powiem że świetne!
illy Napisano 19 Maj 2004 Napisano 19 Maj 2004 daj tecze jako scene i garnek ze zlotem:P:P:P i konieczynke znacie ta bajke?!
Luki Luki Napisano 20 Maj 2004 Autor Napisano 20 Maj 2004 :D teczy nie bedzie bez przesady;) za to bedzie koniczynka na marynarce ale jakso jeszcze jej nie zrobilem. Bedzie tez garniec ze zlotem oczywiscie, tylko nie mam pojecia kiedy :(
illy Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 szkoda, mogles dac gdzies tecze, chocby z fotoszopa, ale jak nie chcesz to trudno
BLADE Napisano 20 Maj 2004 Napisano 20 Maj 2004 no to ja sie przyczepie... z drugiego rendera jakoś widać że cala postać jest jakby przekrecona i krzywa ale to może wina ujęcia.... ale napewno dłonie a w szczególności palce sa do poprawy. śa nienaturalne i jak połamane. przyjrzyj sie dobrze swoim dłoniom, napewno nie powinno być takie załamania czy jak to nazwac kiedy zaczynają sie palce. poza tym to modelik full wypas. owocnej pracy ;)
ftorek Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 wlasnie blade dobrze moowi - dlonie do radykalnej poprawy
Jedrush Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 a ja uwazam ze dlonie sa dobre i bardziej naturalne niz 4 paroweczki ustawione jedna obok drugiej i przeskalowane tylko. i cala pracka jest ladniutka
rowr Napisano 21 Maj 2004 Napisano 21 Maj 2004 hehe fajniutki ja bym mu dodal kufel piwa (zielonego oczywiscie) i fajke (fajka jako fajka nie papieros:))w usta:)
Rekomendowane odpowiedzi