Napisano 18 Sierpień 201014 l witam fiat 500 3ds max, vray, photoshop pozdrawiam Edytowane 23 Sierpień 201014 l przez coreray
Napisano 19 Sierpień 201014 l ładne autko :) tak jak pecet - sidewall do wymiany. wg. mnie brakuje tutaj też paru rzeczy:
Napisano 19 Sierpień 201014 l super wyszlo 4*, no opony za gruby ten napis.... trosiek, zaszalales z pomocna reka, tyle ze przesadziles z tym kontrastem....
Napisano 19 Sierpień 201014 l poza oponami i małymi problemami z antialiasingiem na chromach mi sie bardzo podoba. Może by m przygasił troche lampy i pokazał tam więcej detalu w środku reflektorów
Napisano 19 Sierpień 201014 l Oprócz tego co wyżej, mi się nie podobają zapalone lampy - wyglądają zupełnie nienaturalnie i psują cały efekt.
Napisano 19 Sierpień 201014 l Targa gatki, bardzo bardzo fajnie wyszło:)) Gratki! Również za kolorystykę:) Pozdr
Napisano 19 Sierpień 201014 l Autor wielkie dzieki chlopaki co do opony przyznam ze za pozno sie polapalem ze nie zmniejszylem blura w filtrowaniu textury, a nie chcialem juz wylaczac bo moj pecet do najlepszych nienalezy plasti - wielkie dzieki za gwiazdki
Napisano 19 Sierpień 201014 l Autor dziekuje za uznanie tutaj render prosto z maxa dla tych co nie lubia zapalonych swiatel:)
Napisano 23 Sierpień 201014 l No to juz jednak z zapalonymi lepiej. Super wyszlo i fajnie jakbys jednak poswiecil kompa na dluzszy rendering i zarzucil na tego siedwalla displacement bo naprawde psuje bardzo dobry render.
Napisano 23 Sierpień 201014 l Autor dzieki, dzieki panowie, wedle zyczenia oraz niezadowolenia wrzucilem opony na maske i same opony wurenderowalem i nalozylem jeszcze raz w ps, mam nadzieje ze teraz sie podoba pzdr
Napisano 24 Sierpień 201014 l Bardzo zgrabny samochodzik. Nie znam się na modelowaniu aut, ale daję 5*.
Napisano 28 Sierpień 201014 l Autor kurde, troche mnie nie bylo :P indian, mookie - wielkie dzieki plasti - ponownie thanks ale bez przesady z tym frontem:P :]