emmilius Napisano 12 Październik 2010 Share Napisano 12 Październik 2010 Stare śmieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 15 Październik 2010 Share Napisano 15 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 22 Październik 2010 Share Napisano 22 Październik 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) i ja tez po dłuższym niebycie,coś z manualu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 4 Listopad 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 takie kreski lubie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SBT77 Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 Ło, przekonkretnie THX. Dawno nie wrzucałeś nic analogowego, a tu zmiana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 4 Listopad 2010 Share Napisano 4 Listopad 2010 (edytowane) miło was "widzieć" , wreszcie mam internet!, a twój watek o luźnym mazaniu jest trafiony.Można pofolgować, pozdro....a i jeszcze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jakiś taki niewytłumaczalny upust...może to podłączenie internetu...pozdro Edytowane 4 Listopad 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 Za mało się bawie. Super że jest ta teczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 5 Listopad 2010 Share Napisano 5 Listopad 2010 świetne króliki :) Thx wypas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 Moja pierwsza sucha igła. Bez szału, ale leciałem na żywioł. Taki autoportret z odbicia w blaszce. Do tego różne wywijasy badawcze. Druga wersja to kilka eksperymentów, głównie "co będzie, jeśli zostawię więcej farby. Jak widać, wyszło ciemno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 8 Listopad 2010 Share Napisano 8 Listopad 2010 (edytowane) ech wy graficy fajnie macie, działacie sobie w klasycznych technikach... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Listopad 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SCORPI Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 pierwsza litografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 takie grafiki ode mnie [/img] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 ta plująca czymś krwistym otchłań (pierwsza grafika) to bardzo dobra, skończona kompozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 11 Listopad 2010 Share Napisano 11 Listopad 2010 przez chwilę zastanawiałem sie o czymmówisz :D ja na to patrzę jak na spirale. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 swietne szkice THX, fakt sympatyczna ta teczka ^^, ode mnie tez: http://stock1.pho.to/data2/9/e/2/9e255d01-f9ea-dc54-2991-fc8d1f4831ee.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Areien Napisano 12 Listopad 2010 Share Napisano 12 Listopad 2010 swietne szkice THX, przydatna ta teczka, ode mnie tez cos: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 21 Listopad 2010 Share Napisano 21 Listopad 2010 (edytowane) troszkę ruchu zrobię: "WYGRZEBANE..." A tu taki 'alteregowy" autoportrecik, który mi zalało wodą, i zaszedł pleśnią, i musiałem go wyrzucić buuu Uploaded with ImageShack.us ...kiedyś chyba już wrzucałem te maziaje na forum... a tu z z "PORZUCONYCH" Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Listopad 2010 przez Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 Zabawa pędzlem który zrobiłem z foty pękniętego gipsu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thx Napisano 28 Listopad 2010 Share Napisano 28 Listopad 2010 nie od razu zobaczyłem he he bardzo dobre gotowy obraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twi Napisano 29 Listopad 2010 Share Napisano 29 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek_lenia Napisano 5 Grudzień 2010 Share Napisano 5 Grudzień 2010 up! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Połączyłem dwa tematy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 aleś narozrabiał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi