Antain Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 Więc mamy takie o to: a teraz slucham i czekam:)
olaf Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 troche anachroniczne - sporo zmarnowanego miejsca i wiele nie wykorzysatnego po bokach. Takie moje zdanie
dziadek3D Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 ziomal...logo przegrywa z bałaganem typograficznym.... ładny środek z krzesłem i typografia przy nim...może ciut bym ją utopił...:))) ps. jakbyś nazwę wątku zrobił w konwencji pozostałych w bitwie było by to czytelniejsze dla przeglądajacych...!!!
torm Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 ja bym rzekł to samo co dziadek... plus jeszcze dodał, że nie postarałeś się z wydzieleniem krzesła... mógłbyś chociaż ostre krawędzie obrazka wygumkować... tak samo z Albertem... Krzesło... super pomysł :)
Antain Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Napisano 28 Sierpień 2010 ostrych u mnie nie widać, nie zostawiłbym tak tego przecież, monitor skalibrowany tak a nie inaczej - do poprawy;p Co do zmarnowanego miejsca, nie lubię jak wszędzie coś jest. pustka jest spoko. Co do typo, to popróbuję:)
patataj Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 ostrych u mnie nie widać, nie zostawiłbym tak tego przecież, monitor skalibrowany tak a nie inaczej Sory za mazanie po pracy. Zaznaczyłem miejsca, które należałoby wygumkować/dać maskę/ czy co tam lubisz ;) Te dymki na dole dałbym jakieś inne. Po lewej w ogóle się nie nadaje moim zdaniem, po prawej daj jakiś ostrzejszy. Rozjaśnienie pod krzesłem też można by zrobić samemu :) Zgadzam się z tormem, że Twoja praca najlepiej oddaje klimat miejsca. Niestety nie jest najlepsza technicznie. Pozdrawiam.
Loki Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 pomysł z krzesłem - bardzo mi się podoba, ale reszta przytłacza i marnuje fajny potencjał zdjęcia.
Antain Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Napisano 19 Wrzesień 2010 nie było czasu, do sondy to co w wątku.
Rekomendowane odpowiedzi