Napisano 7 Wrzesień 201410 l Wylicytowałem na ebayu za niecałę 20zł z przesyłką z chin. ma świetny detal. Ukatrupili jakiegoś chińczyka;) Wogóele musze też sobie kupić rolete zaciemniającą i światło z lampek nadawać bo wciąż mi się światło zmieniało zza okna... Ta, mam malować przy naturalnym świetle, może krowy na polance;p
Napisano 12 Wrzesień 201410 l (doszedlem ostatnio do podobnego wniosku, jak naturalne swiatlo jest, to ja siedze w szkole, dlatego teraz po prostu w nocy sobie ustawiam martwą i swiece z lampki xddd byleby była zarówka biala i o. Rembrandty tez se oswietlały świczkami, to co ja, gorszy?)
Napisano 12 Wrzesień 201410 l mozesz kupic taka co zmienia kolory na pilota i stolik obracany polecam
Napisano 15 Wrzesień 201410 l wiem, ze sporo rzeczy sknocilem w tej martwej, ale nie ukrywam, ze i tak jestem z niej dumny i sporo sie na niej nauczylem nowych rzeczy xd taki nubski poziom ze ucze sie nawet jak cos zle zrobie
Napisano 11 Grudzień 201410 l i jeszcze kilka szkiców z natury... te dwa ostatnie arkusze mniej mi się podobają od pozostałych Edytowane 11 Grudzień 201410 l przez jakubziom
Napisano 17 Marzec 20159 l nie otaczaj wszystkiego tak mocno konturem. albo nadmalowuj lineart, albo maluj wszystko na osobych warstawach i uzywaj gumki c:
Napisano 30 Marzec 20159 l Piękny "artystyczny nieład", Dude! ;-) Już się nie wysypuje ten programik? Wcześniej coś pisałeś, że jest średnio stabilny.
Napisano 3 Kwiecień 20159 l to lepiej zobacz prace mojego przedmówcy. to zmienisz zdanie. biglebowsky, faktycznie ciężko się rysuje te kartony i mocne światło. Dziś zobaczyłem tutka w Twej zacnej teczce. Zobaczymy czy pomoże:D [/img]
Napisano 5 Kwiecień 20159 l Autor a nie brakuje u ciebie zdeka światła odbitego? z pociagu Edytowane 5 Kwiecień 20159 l przez biglebowsky