Napisano 5 Wrzesień 201014 l Hej wrzucam moją ostatnią pracę. Max, V-ray, ps. 1. Uploaded with ImageShack.us 2. Uploaded with ImageShack.us 3. Uploaded with ImageShack.us
Napisano 5 Wrzesień 201014 l bardzo przyjemnie, co to za kafle na podłodze? 1 obrazek fajny - podoba mnie się kompozycja, ale też i projekt. 2 obrazek - jedynie ta aluminiowa półka trochę niepokoi (ale tylko jej koniec, tam nad bidetem) W 3 obrazku 2 rzeczy które rzucają mi się w oczy (na minus) - moim zdaniem zbyt masywne (grube) szkło tej ścianki od prysznica, - gdzie odpływa woda z pod prysznica ?
Napisano 5 Wrzesień 201014 l Autor Dzięki chłopaki, ukryty odpływ liniowy, różne cuda się teraz robi :-) ścianka jest dla bezpieczeństwa grubsza. Dlaczego Cię półka niepokoi Loki ? To płyty KERITE, maxymalny ich rozmiar to 100x300.
Napisano 5 Wrzesień 201014 l Faktycznie projekt ciekawy, co mnie niepokoi to troszkę brak powierzchni odkładczej, miejsca gdzie można schować rolki papieru toaletowego czy ręczniki zapasowe... no i czegoś do zawieszenia papieru. :D Możesz rzucić jakimś linkiem do tych płyt, bo rzeczywiście fajne. Sz.
Napisano 5 Wrzesień 201014 l No projekt fajny Taki ascetyczny i świeży, ma klimacik, duży plus i materiały nice Jedyne do czego się można przyczepić to kierunek otwierania drzwi... czy aby klamka nie będzie walić w tą szklaną ściankę od prysznica?
Napisano 5 Wrzesień 201014 l przepraszam hehehee ach ten kac.... przecież to łazienka..... cofam pytanie heheheh Edytowane 5 Wrzesień 201014 l przez airline
Napisano 5 Wrzesień 201014 l Jakoś nie gra mi ten koniec półki nad bidetem (ta część aluminiowa). Może to moja fanaberia, ale nie widzę uzasadnienia tego kawałka tam. Przy okazji tych kafli, gdzie to kupić w Polsce można? (wiem, google twoim przyjacielem, ale znajduję tylko firmy które niby mają te kafle w ofercie, ale nie ma ceny na nich)
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Świetnie to wygląda :D Loki: http://top-lazienki.pl/plytki-ceramiczne/COTTO-dESTE/kerlite/kerlite-buxy tutaj masz ceny :)
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Witaj Oskarze łazienka wyszła fajnie ale, :) 1. Tak jak wspomniał Szymon brakuje uchwytów czy może jakiejś szafki z licowanej z ściana która by nam sugerowała miejsce na papier itp. 2. Kratka ściekowa.... nie ma jej a fajnym byłaby detalem w tej łazience. 3. Kwiatek wymieniłbym na butelki z płynem ;) 4. Zasłony w górnej część za mocno zjeżdżają, i materiał można by poprawić, bo ma delikatne plamy. 5. Ja sam osobiście podniósłbym kontrast ;), ale to tylko moje zdanie. 6. Brakuje mi także jakiegoś stojaka na ręcznik przy wannie. Ale i tak masz plusa za fajna łazienkę no i gres który fajne wyszedł. Pozdrawiam Ivan
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Autor Thx Ivan ta stalowa półka po jednej i drugiej stronie, jest wyposażona w rórki na których wieszasz ręczniczki układasz kosmetyki itd. Półka jest pod umywalkami również. Co do reszty Twoich uwag to owszem można by było, ale ja jakoś nie czułem potrzeby ;-)
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Cześć jahred6 To ja ci trochę po marudzę.:) Łazienka a raczej je przedstawienie, sprawia wrażenie brudnej, możliwe, że taki był twój zamiar nie wiem..Ale co ważniejsze – ker litów nie kładzie się na podłogę, przy takim wymiarze, jaki ty użyłeś – zresztą producent również o tym jasno informuje, że daje tylko gwarancie na 100/100. Po za tym duże formaty łamią się jak wafle okropna mordęga dla wykonawców a nie daj borze partaczy no i przyczepności to one nie mają jak na prysznic:) Odpływ liniowy.?:) Uznajmy to za mocną ściemę:) chyba, że mnie oświecisz rysunkiem tech. Tego rozwiązania, co tam masz.. Tam po prostu go nie ma w modelowanego:) poza tym spadki, grubości itd..woda jest naprawdę wredna i wejdzie wszędzie. Szyba- zastanawiałeś się kiedyś jak wygląda montaż takiej szyby:) a może inaczej popatrz na wysokości:) i na etap wykonywanych prac:) sam jej grubość, co kto lubi:) za fundowałeś kilkadziesiąt dobrych kilogramów:) plus wanna+ woda+ parka:) chyba ze to „ Castorama akrylowa, „ale podejrzewam, że tu jest na „bogato” może to śmiesznie zabrzmi, ale.. Ale o ciężarze też wypadałoby pomyśleć:) by uniknąć bardzo kłopotliwych sytuacji a czasami dramatu – to już taka dygresja daleka.. Co prawa są to uwagi budowlane, a forum jest graficzne wiec możesz mnie wyśmiać i kazać postukać się w głowę, ale jak robić coś już to robić to bynajmniej poprawnie chyba, że klepiesz tu tylko „vizke.”. Pewne jest to, że robisz progresy:) pozdrawiam serdecznie. Loki – tego typu asortyment, jaki i inny możesz dostać praktycznie w każdym lepszym branżowym studio, ceny masz podane w przypadku jak interesuje cię konkretny asortyment, dostajesz ofertę:) poniżej przykłady takiego studio – bez reklamy, po prostu najbliżej ich mam i sprawdzeni:) http://www.interiorpark.pl/ www.dago.pl t stosunkowo młode studio zaczyna przygodę..Ale maja ładny asortyment i swoja fabrykę. http://www.edimax.it/
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Dzięki chłopaki, ukryty odpływ liniowy, różne cuda się teraz robi :-) ścianka jest dla bezpieczeństwa grubsza. Dlaczego Cię półka niepokoi Loki ? To płyty KERITE, maxymalny ich rozmiar to 100x300. :) bardzo ładna wizualizacjia, a płytka to raczej KERLITE :) Pozdawiam.
Napisano 6 Wrzesień 201014 l Autor Witajcie arch515! Od razu mówie że praca moja ,ale autorem jest Pani boss :-). Jeśli chodzi o płyty to są one 100x100, tylko fugi są malutkie - w zasadzie to szczeliny i niektore sie zacierają, ale podłoga 100 na 100 i przechodzi w pasy na ściany. Odpływ jest liniowy i nie modelowałem spadku i odpływu, nie zmienia to odbioru... na którym mi zależało. Owszem jest na bogato i tu nie ma żadnych problemu z obciążeniem, wszystko jest ok, nie martw się :-) Dzięki za słowo o progresie - o to mi najbardziej chodzi ! waper no przecież literówka, nie wytykaj tak ! Dzięki za miłe słowo ;-)
Napisano 9 Wrzesień 201014 l :) sorki ale nie mogłem się powstrzymać, bez urazy. ostatnio robimy dużo w tej płytce (uwielbiam to spojrzenie jak komuś się mówi że są takie wielkie zwłaszcza komuś kto to będzie kładł na ścianę:) ), swoją drogą nie zechciał byś się podzielić fakturą ?
Napisano 9 Wrzesień 201014 l Autor Fachmani na pewno są zachwyceni :-) tekstura to jest zfotoszopowany beton z ziarnistym reflecie w falloffie.