Napisano 22 Maj 200420 l Wrzucam kilka kadrów... max5, ps7, combustion2 takie nędzne zaliczonko ze szkoły. Nawet nie zamieszczam. Pzdro
Napisano 22 Maj 200420 l Autor Please..don\'t mind the stills... I na kiego grzyba Ci ten angielski? :> pozdro
Napisano 22 Maj 200420 l Wygląda ciekawie. Pokaż animacje, to będzie sie prezentowało jeszcze lepiej:)
Napisano 22 Maj 200420 l wygląda Ciekawie..ale przydałoby się zobaczyć to w całości..:) poka poka :) pozdr
Napisano 23 Maj 200420 l Ciekawie sie prezentuje. Ale calosc (animka) pewnie lepiej sie przedstawia. Ps. Z czego uczyles sie obslugi combustiona???? Pozdro
Napisano 23 Maj 200420 l Autor Niezaspokojeni!! :)) Animka to kiszka... nie ma fabuły.. jest to w ogromnej mierze abstrakcja... bawiłem się formą plastyczną... a to doskonale widać na screenach.. nieeee?!?!?! :)) Jestem podły i wredny. Macie screeny i nie miałczeć mi tu!! :) Combustion uczyłem się w pracy, w domu i we śnie... gdzie tylko mogłem... głównie sam.
Napisano 24 Maj 200420 l Dwa ostatnie obrazki podobają mi się, lecz reszta jest tochę jak \"rozlana farba\"... Możesz pokazać tę twarz z bliska i bez zbędnego zaśmiecania obrazu ?? Pozdr