adek Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 13 października odbędzie się konferencja organizowana przez Autodesk. Wykłady zapowiadają się ciekawie. W konferencji może wziąć udział każdy - odbędzie się ona bowiem online. Wymaga jest jedynie rejestracja. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1399
Monio Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 Mam dziwne pytanie. Wie ktoś skąd są te ludziki z czarnymi oczkami? Było na nich coś prezentowane na ubiegłej konferencji?
comander_barnik Napisano 25 Wrzesień 2010 Napisano 25 Wrzesień 2010 hah to jż te czasy gdzie nawet konferencje są online ^^ czekamy na prototyp Matrixa, hehe juz się rejęstruje, może będzie coś ciekawego...
olaf3de Napisano 26 Wrzesień 2010 Napisano 26 Wrzesień 2010 ...hymm rejestrował się ktoś z polski już? Bo albo jestem mało spostrzegawczy albo chłopaki z Autodesku to kretyni. Rejestruje się, wpisuje że jestem from Warsaw i muszę wypisać wszystko bo: "Note: Fields marked with an asterisk (*) are required." no to jak z warszawy jestem to szukam mazowiecki niestety nie ma takiego jak zawsze. To wybieram cokolwiek ale wtedy mam info że: "Please correct the following errors in your entries. Please enter a value for 'State / Province'" ...Więc po 10 minutach darowałem sobie... Jak ktoś ma szybkie rozwiązanie to dajcie znać.
adek Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 Dostałem kolejny sygnal, ze sa z tym problemy. Postaram się coś dowiedzieć. Faktycznie nie można się rejestrować - coś jest nie tak z formularzem. Nigdzie nie jest napisane, że tylko US, tym bardziej, że można wybrać kraj "Polska" i inne.
velendil Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 (edytowane) juz działa, tylko jest ona 12 paxdziernika i tu jest działający link z rejestracją- http://med.experience.autodesk.com/adsk/servlet/en-US/emea/index.php?i=1002&ch=ON Edytowane 10 Październik 2010 przez velendil 1
Bati Napisano 13 Październik 2010 Napisano 13 Październik 2010 Witam. Mam pytanie czy filmiki z konferencji będą gdzieś dostępne do oglądnięcia lub pobrania? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi