Napisano 6 Październik 201014 l Temat: Cyborg Edycja: 21 Start edycji: 21-09-2010, 20:11 Start sondy: 06-10-2010, 18:58 Koniec sondy: 09-10-2010, 18:58 Prace są umieszczone według daty oddania pracy. RaVirr: Cookie_Monster: Porant: Ola-f: Kirian: Zeet: Vega: Miszczualmavera: Lukanus: Slowiak: Creator: Edytowane 6 Październik 201014 l przez Vega
Napisano 6 Październik 201014 l dużo, ładnie i ciekawie. gratki panowie i panie(?) :) Swój głos oddaję na Zeeta, a z Ciebie Vega dobry "hausmajster", łap repa :)
Napisano 6 Październik 201014 l Autor Dzięki, ale nie wiem czemu konkursów :) Tylko jeden prowadzę, ale to i tak zastępuję Lucka :) Lucek wymyślił idee Speedsculptingu i to jemu się należą repy :)
Napisano 6 Październik 201014 l Miśku, mógłbyś podpiąć link do mojej pierwszej pracy?;) Z góry dzięki ;)
Napisano 6 Październik 201014 l Autor Kurde znowu kogoś przegapiłem... Przepraszam Kirian. Adek doda Ciebie do ankiety. Jeżeli ktoś chce głosować na Kiriana to proszę poczekać z głosem. Przepraszam jeszcze raz...
Napisano 6 Październik 201014 l Dużo dobrego Panowie... Ciężko coś wybrać ale daję +Miszczualmavera, bardzo fajnie tę twarz przedstawiłeś. Słowiak - hehe fajna rybka.
Napisano 6 Październik 201014 l Dla mnie tez Miszczualmavera, zaraz potem Kirian. Szkoda, że u mnie czasu na speedsculpt brakuje.
Napisano 6 Październik 201014 l Autor OK Kirian jest już więc można głosować. Jeszcze raz Kirian przepraszam :) Już drugi raz mi się to zdarzyło :/
Napisano 6 Październik 201014 l Spoko ziooo:)) niema sprawy Ciesze sie ze temat dopisal! i jest w czym wybierac, glosik na Zeet'a sam pojechalem ostro z niestandardowoscia modelu;] i nie zaluje, choc wygranej z tego nie bedzie... chetnie wezme udzial w kolejnym speedzie mam nadzieje ze zainteresowanie bedzie rosnac:)
Napisano 6 Październik 201014 l To ja na Kiriana za najlepsze wykonanie,chociaż mało cyber ale fajnie:D Ps. Kirian możesz już zmienic podpis,3.5r3 to już nie na czasie;) Edytowane 6 Październik 201014 l przez mafida
Napisano 6 Październik 201014 l smoku to miała być cyber małpa, ale mojej karcie graficznej zabrakło entuzjazmu ;)
Napisano 6 Październik 201014 l ja na miszczu, kirian zajebiscie pod wzgedem warsztatu, ale koncepcyjnie mnie odrzuca. Edytowane 10 Październik 201014 l przez Vega
Napisano 8 Październik 201014 l Ja swoj glos ulokuje na Lukanusa , fajny Kocik :D Praca Miszczualmavera jest nawet fajna ale troche taki plastelinowy ten goscu . a Kirian zrobil ladny model , wykonany kozacko lecz moim zdaniem praca troche nie na temat. @JmTm00 dzieki za glos pozdrawiam.
Napisano 8 Październik 201014 l Autor Miszczu może już powoli myśleć nad następnym tematem :) Jednakże sonda kończy się jutro więc nie wiadomo :P
Napisano 9 Październik 201014 l Gratki Miszczu :) Rozłożyłeś towarzystwo na łopatki. Czekamy na nowy temat :) Uznanie także dla wszystkich, którzy podjęli wyzwanie. pozdrawiam.
Napisano 10 Październik 201014 l Co za mila niespodzianka! -dopiero co wrocilem... Wielkie dzieki za wszystkie glosy oddane na moja prace! Do wieczora postaram ogarnac sie z "tematem"i zaczynamy od nowa!;) Jeszcze raz WIELKIE PODZIEKOWANIA dla wszystkich uczestnikow konkursu!
Napisano 10 Październik 201014 l Autor W speedculptingu zostanie wprowadzonych/wprowadzono kilka zmian: #1. Zostało zmieniony regulamin (dodałem kilka nowych pkt.). #2. Zostanie zmieniona prezentacja prac w sondzie. #3. Być może zostanie zmieniony sposób przedstawiania prac w galerii (tego jeszcze nie wiem). #4. Nowe plansze które będą bardzo czytelne i nie tak kolorowe :) #5. Powstał temat z propozycjami tematów na nowe speedsculptingi. Zwycięzca może wybrać temat z tamtejsze listy. To już chyba wszystko.