Vega Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 (edytowane) Temat: Cyborg Edycja: 21 Start edycji: 21-09-2010, 20:11 Start sondy: 06-10-2010, 18:58 Koniec sondy: 09-10-2010, 18:58 Prace są umieszczone według daty oddania pracy. RaVirr: Cookie_Monster: Porant: Ola-f: Kirian: Zeet: Vega: Miszczualmavera: Lukanus: Slowiak: Creator: Edytowane 6 Październik 2010 przez Vega 1
lukanus Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 dużo, ładnie i ciekawie. gratki panowie i panie(?) :) Swój głos oddaję na Zeeta, a z Ciebie Vega dobry "hausmajster", łap repa :)
Vega Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Dzięki, ale nie wiem czemu konkursów :) Tylko jeden prowadzę, ale to i tak zastępuję Lucka :) Lucek wymyślił idee Speedsculptingu i to jemu się należą repy :)
RaVirr Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Miśku, mógłbyś podpiąć link do mojej pierwszej pracy?;) Z góry dzięki ;)
miszczualmavera Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Na kotka ( co z tego ze nie bardzo w temacie)-śliczny!
Szczery. Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 A gdzie cyborg kiriana? Głos na miszcza.
Vega Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Kurde znowu kogoś przegapiłem... Przepraszam Kirian. Adek doda Ciebie do ankiety. Jeżeli ktoś chce głosować na Kiriana to proszę poczekać z głosem. Przepraszam jeszcze raz...
bbandi Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Dużo dobrego Panowie... Ciężko coś wybrać ale daję +Miszczualmavera, bardzo fajnie tę twarz przedstawiłeś. Słowiak - hehe fajna rybka.
Gość fishinthewater Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 @lukanus - uklon w twoja strone. @bbandi - dziekowa ;)
kotisded Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Dla mnie tez Miszczualmavera, zaraz potem Kirian. Szkoda, że u mnie czasu na speedsculpt brakuje.
Smoku Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Zdecydowanie miszczualmavera:) ola-f co to? ;)
Vega Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 OK Kirian jest już więc można głosować. Jeszcze raz Kirian przepraszam :) Już drugi raz mi się to zdarzyło :/
Kirian Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Spoko ziooo:)) niema sprawy Ciesze sie ze temat dopisal! i jest w czym wybierac, glosik na Zeet'a sam pojechalem ostro z niestandardowoscia modelu;] i nie zaluje, choc wygranej z tego nie bedzie... chetnie wezme udzial w kolejnym speedzie mam nadzieje ze zainteresowanie bedzie rosnac:)
mafida Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 (edytowane) To ja na Kiriana za najlepsze wykonanie,chociaż mało cyber ale fajnie:D Ps. Kirian możesz już zmienic podpis,3.5r3 to już nie na czasie;) Edytowane 6 Październik 2010 przez mafida
olaf Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 smoku to miała być cyber małpa, ale mojej karcie graficznej zabrakło entuzjazmu ;)
Gość Morte Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 (edytowane) ja na miszczu, kirian zajebiscie pod wzgedem warsztatu, ale koncepcyjnie mnie odrzuca. Edytowane 10 Październik 2010 przez Vega
Luki Luki Napisano 7 Październik 2010 Napisano 7 Październik 2010 Ode mnie głos na Lukanusa. Fajny ten kotek.
Vega Napisano 7 Październik 2010 Autor Napisano 7 Październik 2010 Walka rozegra się między Kirianem a Miszczu ;)
JmTm00 Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Jak cyborg to najblizej dla mnie Cookie_monster
Cookie_Monster Napisano 8 Październik 2010 Napisano 8 Październik 2010 Ja swoj glos ulokuje na Lukanusa , fajny Kocik :D Praca Miszczualmavera jest nawet fajna ale troche taki plastelinowy ten goscu . a Kirian zrobil ladny model , wykonany kozacko lecz moim zdaniem praca troche nie na temat. @JmTm00 dzieki za glos pozdrawiam.
Vega Napisano 8 Październik 2010 Autor Napisano 8 Październik 2010 Miszczu może już powoli myśleć nad następnym tematem :) Jednakże sonda kończy się jutro więc nie wiadomo :P
lukanus Napisano 9 Październik 2010 Napisano 9 Październik 2010 Gratki Miszczu :) Rozłożyłeś towarzystwo na łopatki. Czekamy na nowy temat :) Uznanie także dla wszystkich, którzy podjęli wyzwanie. pozdrawiam.
miszczualmavera Napisano 10 Październik 2010 Napisano 10 Październik 2010 Co za mila niespodzianka! -dopiero co wrocilem... Wielkie dzieki za wszystkie glosy oddane na moja prace! Do wieczora postaram ogarnac sie z "tematem"i zaczynamy od nowa!;) Jeszcze raz WIELKIE PODZIEKOWANIA dla wszystkich uczestnikow konkursu!
Vega Napisano 10 Październik 2010 Autor Napisano 10 Październik 2010 W speedculptingu zostanie wprowadzonych/wprowadzono kilka zmian: #1. Zostało zmieniony regulamin (dodałem kilka nowych pkt.). #2. Zostanie zmieniona prezentacja prac w sondzie. #3. Być może zostanie zmieniony sposób przedstawiania prac w galerii (tego jeszcze nie wiem). #4. Nowe plansze które będą bardzo czytelne i nie tak kolorowe :) #5. Powstał temat z propozycjami tematów na nowe speedsculptingi. Zwycięzca może wybrać temat z tamtejsze listy. To już chyba wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi