Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 4,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wyglada naprawde fajnie.

Jak mozesz to popraw linka, bo twoj prowadzi do 2 strony forum, a opis programu jest na 1.

Napisano

Niby działa ale chyba zawiesza PS-a albo coś źle robię .

ps.

Zawiesza przy opcji transform

Napisano

Potencjał ma ale u mnie to samo...ps zwiesza...trochę szkoda bo naprawdę fajne narzędzie. Choć patrząc na to jak duże daje możliwości to raczej postarają się coś z tym zrobić. Nie jest to w końcu jakiś popierdółkowaty plugin ;p

Napisano

Niestety narazie nie działa na photoshopie cs3, za to na pewno na cs5 i cs2

Napisano

Skoti:

ale ten on nvidii z tego co wiem nie działa na mac, a tego to musze spr, bo jestem ciekaw :)

Napisano

@cortes: ten ndo też raczej nie działa na mac ;p. Na Mac, musisz poszukać innych pluginów (lub innych programów jak Gimp + http://code.google.com/p/gimp-normalmap/ - tylko tu też jest problem bo nie jest w wersji binarnej (tylko dla windowsa i dla linuksa w repozytoriach dystrybucji), więc musiałbyś zabrać się za kompilację tego, lub szukania w sieci (może ktoś już skompilował i udostępnił)).

Napisano

Fucktycznie. Próba uruchomienia na CS2 zwraca mi komunikat "TypeError: Undefined is not an object"

Any clue?

EDIT: Taki komunikat otrzymuję z odpowiednim INSTALLPATH'em

Edytowane przez PAINbringer

Napisano

U mnie na cs4 dziala bezproblemowo. Bardzo przydatny plugin.

Napisano

Pojawiała się oficjalna strona poświęcona temu narzędziu:

http://cgted.com/

@cortes: ten ndo też raczej nie działa na mac ;p.

Z tego co wiem ten nDo raczej działa na Mac. :)

Napisano

Jak zywkle nic nie działa na Mac-u :/

Napisano

@Wray: Faktycznie... zmylił mnie tytuł newsa (który mówi, że to jest plugin, a taki by nie działał ;p). Ten nDo to jest skrypt, a nie plugin co zmienia postać rzeczy (taki może działać - chociaż pewnie przy CS2 trzeba zedytować skrypt i wartość INSTALLPATH_FOR_CS2_USERS (bo katalogu "C:/nDo" raczej nie odnajdzie ;])). Nie sprawdzę czy działa bo nie mam PS na moim MacBooku.