adek Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Autodesk zachęca do wzięcia udziału w ankiecie dotyczącej programu 3ds max. Wyraź swoją opinię na temat tego programu, pomóż go ulepszyć. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1434
Nezumi Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Literowka w tytule newsa. Pomagam ulepszyC max3d.pl ;)
mateusz_s Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 3ds max jest coraz bardziej chaotyczny, jest duża redundancja funkcji, np. natywny dynamics, Reactor a teraz jeszcze PhysX, VideoPost i teraz Toxic, dwa edytory materiałów, Biped i CAT i jeszcze inne. Moim zdaniem powinni go trochę odchudzić, powywalać stare funckje, odświezyć interface.
Gość User190 Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 Projekt excalibur będzie to miał.
Gość BiX Napisano 15 Październik 2010 Napisano 15 Październik 2010 excalibur - tak, to moja odpowiedź tylko tak można ulepszyć :)
deshu Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 interface'u niech nie ruszają, bo to jeden z niewielu który mnie nie irytuje
Nezumi Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 "Excalibur (or XBR) is a restructuring of 3ds Max that is intended to occur over three phases (not releases) and addresses fundamental improvements in workflow, UI and performance. 3ds Max 2010 is part of Phase I and you can see elements of some of the changes in the release." Czyli te zmiany zajsc maja raczej plynnie w samym maxie a nie ze nagle pojawi sie nowy soft o nazwie Excalibur i bedzie idealny ;)
goat91 Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 a szkoda Nezumi, choc nie ma rzeczy idealnych :P
Pawelkos Napisano 16 Październik 2010 Napisano 16 Październik 2010 Ok spelnilem swoj obwiazek i wypelnilem ankiete, wiec kiedy zaczniecie byc zadowoloni z nowych fjuczersow w maxie mozecie zaczac mi dziekowac ;)
KoMic Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 ankietka wypelniona, ku chwale jedynego i slusznego softu... moze kiedys, moze... moje dzieci lub wnuki beda mialy maxa ktory sie nie wiesza, od klikania undo: ]
mokramyszka666 Napisano 18 Październik 2010 Napisano 18 Październik 2010 O Excaliburze było już sporo informacji. Na razie nie powala ten postęp, który się niby dokonał. Według oficjalnych info max2011 to zamknięcie pierwszej fazy XBR a jak na razie jest tylko gorzej. CGtalk kipi od marudzenia na dziwne i bezużyteczne wynalazki typu Caddies, które wyłączyć da się tylko przegrywając stare ddl-ki z 2010. Jeden wielki chaos. Doświadczonych użytkowników zachęcam do ankiety ;)
Rekomendowane odpowiedzi