Kruku Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 (edytowane) Witam panowie, dawno nic nie wrzucałem więc postanowiłem się wziąć i dokończyć broń którą jakiś czas temu zacząłem ;p Trochę się zablokowałem bo nie wiem czy powinienem dodać więcej detalu czy zostawić tak jak jest ? 8700tri (siatki już chyba nie zmienię na tym etapie, jednak komentarze mile widziane :> ) HP Edytowane 26 Październik 2010 przez Kruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
F/X Napisano 16 Październik 2010 Share Napisano 16 Październik 2010 Pozmieniaj speca na nabojach bo wszędzie jest jednakowy i metal na nich wygląda jak plastik. Pewnie dostaniesz komenty, że barwy są mało zróżnicowane, ale imo boroń właśnie tak wygląda więc jest ok. Co do modelu to jest git. Ta mała texturka to spec czy gloss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jedaith Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Model bardzo w porządku. Jak dla mnie to można by dodać trochę detalu na teksturach, poprawić speculara no i przede wszystkim prezentację. Przydałoby się jakieś kolorowe światło itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Przez zpecular wygląda neico zabawkowo. Może większy kontrast na specu żeby wyciagnąć leciutko detal z diffa i normala? A tak to wygląda bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 17 Październik 2010 Autor Share Napisano 17 Październik 2010 Ta mała texturka to spec czy gloss? to jest gloss ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateogala Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Tak patrzę i patrzę i według mnie model jest dobry, tekstury też ale mało urozmaicone w zadrapania ale to kwestia gustu, Jeszcze możesz osunąć jedną szynę z lufy, oraz osunąć jeden nabój, będzie ciekawiej wyglądać z jednym miejscem pustym :) jak dla mnie takie mocne 9\10 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 26 Październik 2010 Autor Share Napisano 26 Październik 2010 Dzięki panowie za komentarze ;] Chyba poprawiłem conieco XD, mam nadzieje że teraz jest lepiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechu 12 Napisano 19 Listopad 2010 Share Napisano 19 Listopad 2010 Teraz jest miód :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
graphic Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 A mi się mocno nie podobają naboje. Wydaje mi się, że są za jaskrawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plutko Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Hej, model jest swietny. Mogles dodac kilka trisow na polaczeniu tej rurki od rekojesci z sama strzelba, bo teraz na widoku gracza widac tam krawedzie. Tekstura niezla, przydaloby sie zebys to wrzucil do konkretnego silnika i pobawil sie z materialami, z jakas delikatna mapka odbic itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1nS Napisano 26 Listopad 2010 Share Napisano 26 Listopad 2010 Model i tekstura troche nie równe. Na teksturze są miejsca mocno wydetalowane, a zaraz obok widać lekki low-res - tak dziwnie trochę. Sam model ma miejscami sporo detalu, ale np. na "dolnej rurce" zaraz przy "trzymadełku" widać kanty i jasna krawędź mocno gryzie się z ciemnym tłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 26 Listopad 2010 Autor Share Napisano 26 Listopad 2010 Heh nom muszę jeszcze nad tym popracować, jak zwykle umkneły mi pewne istotne rzeczy XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi