Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

logo_cgp.png

Chciałbym zaprosić was na stronę nad którą pracowaliśmy razem ze znajomym ostatnimi czasy. Zdecydowaliśmy się ją opublikować i oddać do oceny szerszemu gronu. Cały czas uzupelniamy bazę z tutami oraz ulepszamy funkcjonalność strony.

Stronka to w skrócie zbiór najciekawszych tutoriali z neta. Od czasu do czasu będą w newsach głównych paczki tematyczne. Same tuty udostępniamy nie tylko w języku angielskim. Również niebawem postaramy się dodać więcej polskich tutków bo wiem, że powstało kilka bardzo porządnych. Tak więc nie przedłużając, zapraszamy serdecznie!!

http://www.cgphilia.com

Facebook: http://www.facebook.com/pages/CGPhilia/147170701967318

Twitter: http://twitter.com/Cgphilia

Stronę można przeglądać bez konieczności rejestrowania jednak po szybkiej rejestracji można dodawać tutki do ulubionych i tym samym tworzyć własną bazę z tutorialami których nie chcemy zapomnieć itd :). Ponadto komenty, oceny i możność dodawania własnych linków do tutków.

Mile widziane uwagi, komentarze jak i dodawanie strony do lubianych na FB i śledzenie niusów na twitterze.

pozdrawiam,

BiX

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pisalem ci to na gg, ale na wszelki wypadek napisze i tutaj. BiX, błagam, jesli robisz strone po angielsku, znajdź kogoś kto zna anglieski...

Napisano

Fajny site, w jednym miejscu sporo materiału, oby updaty częste były.

powodzenia!

Napisano

Jak na razie, wygląda nieźle. Powodzenia z rozwijaniem stronki.

Napisano

mirach - no masz rację i dzięki wielkie za pomoc ;)

Levus, makak_ - no o tyle o ile ludzie będą chcieli odwiedzać CGP updaty będą często, być może niedługo nawet konkursy z nagrodami :D

dzięki i pozdrawiam,

BiX

Napisano

Pomysł- super, no i wykonanie też fajne :)

Niesamowicie mi się przyda.

pzd. Daniel

Napisano

Bardzo fajnie.

Mam nadzieję że będę dostawał newsletter.

Proponuję podział na vraya i mentala.

PZDR

Napisano

mkeruj - dzięki wielkie ;) Newsletter będzie w niedalekiej przyszłości rozsyłany.

W jakim sensie podział? Pod Render Engines > Mental Ray są tuty do MR. Chyba, że chodzi o co innego to pisaj, pomyślimy :D

Brazniew - będzie nad reklamami szukajka zwykła, pracujemy nad tym :D

Napisano

Jak sie wejdzie np. w 3ds Max, to jest np. "Creating an Aged Chrome Material" ale nie wiadomo w jakim silniku, trzeba odpalić video, żeby się dowiedzieć - mogłaby być albo podkategoria w maxie, albo dodany silnik w nazwie.

Napisano
  mkeruj napisał:
Jak sie wejdzie np. w 3ds Max, to jest np. "Creating an Aged Chrome Material" ale nie wiadomo w jakim silniku, trzeba odpalić video, żeby się dowiedzieć - mogłaby być albo podkategoria w maxie, albo dodany silnik w nazwie.

Dobra uwaga! Póki co mogę zrobić dwie ikony (możesz rzucić okiem na stronę i na ten tut bo właśnie poprawiłem)

Cytat
Troche niefortunny skrot ;) Zycze wytrwalosci !

A tam czemu niefortunny :D Dzięki ;)

Napisano

Całkiem fajna stronka ;) Zobaczymy jak będzie z rozwojem i aktualizacjami, ale zapowiada się super ;) Dzięki wielkie!

Napisano

bomba. od razu stałem się memberem :P faktycznie przydałby się jakiś fajniejszy angielski.

Napisano

Właśnie takiej strony brakowało w sieci. Dobra oprawa graficzna i naprawde porządny zbior tutoriali. Na temat angielskiego się nie wypowiadam, bo nie czuje się lingwista;P Kawał dobrej roboty:)

Napisano

Dzięki za opinie!

Właśnie dodaliśmy generator newsów ażeby łatwej trochę się dodawało oraz szybką szukajko-przeglądarke tutów. Cały czas jeszcze oczywiście udoskonalamy etc.

Pamiętać, że wspólnie z kumplem zaczynaliśmy ze znajomością jedynie html robiąc ta stronę i to jeszcze nie tak extra :D