Napisano 22 Listopad 201014 l Witam wszytskich, moj pierwszy raz w CHC. Wstepny szkic, dojdzie portret i statek o ile starczy mi czasu. Miniatura: EDIT: Portret EDIT: Color EDIT: Statek Edytowane 1 Grudzień 201014 l przez ICE
Napisano 22 Listopad 201014 l mi bardziej pod epic knighta sci fi podchodzi niźli pod szmuglera i ta teczuszka taka na siłę przy tym wszystkim... fajnie ale niekoniecznie trafne co do samej postaci
Napisano 22 Listopad 201014 l teczka dobra, przecież gdzies musi wsadzic te 5 wagonow malborasow i 2 flaszki goldy ;]
Napisano 22 Listopad 201014 l fajne jest, swoją drogą chwile temu oglądałem pokaz postaci do gry "Soul & Blade" aż chce się coś potworzyć jakieś concept arty Edytowane 22 Listopad 201014 l przez Pasiterek
Napisano 22 Listopad 201014 l Dobry pomysł z teczką. Ogólnie ładny koncept. Przyczepię się tylko do kierunku prawej stopy. Jakoś nie teges chyba. Ale to może być tylko moje wrażenie :) Jak na razie faworyt.
Napisano 22 Listopad 201014 l Prawa stopa też mi się rzuciła w oko, ale nie wydało mi się to jakoś bardzo istotne, jednak jak jeszcze Fusmanowi się to rzuciło w oczy to i ja zwrócę na to uwagę. Szkic z klasą, dawaj dalej. Ja też miałem pomysł ale chyba zrezygnuję skoro jest faworyt. :P
Napisano 22 Listopad 201014 l W takim momencie człowiek nie wie czy kontunować i sie męczyć czy odpuścić skoro i tak ma marne szanse : p. Ogółem super tylko jak już się czepiają tej stopy to ja bym sie czepił bardziej nogi co by ją troche do przodu przesunąć bo wydaje mi się że ucieka. Ale i tak wymiata i wgniata.
Napisano 22 Listopad 201014 l Autor Hej ludziska, szkic jest w sumie dosc surowy, mialem go jeszcze wyczyscic i sprecyzowac. W chwili obecnej, gyby mial to ktos modelowac w 3d, to pewnie biegal by do mnie i pytal sie co 5 minut. Stopa faktycznie nie lezy, mozg mowil mi ze jest z nia cos nie tak, ale czasem tzreba odejsc od obrazka na jakis czas by oczywiste stalo sie oczywistym ^^' Jak mowilem, szykuje jeszcze portret i statek, ale poki co robota z Drimagine....
Napisano 25 Listopad 201014 l Szkic pozy wyszedł pro. Portret również ładnie zrobiłeś. Udany debiut na chc. Powodzenia w ukończeniu pracki.
Napisano 27 Listopad 201014 l heh miodzio panie ;), choć bardziej podobie mi się portret niż szkic. Na szkicu bohater wygląda bardziej jak wojownik, niż przemytnik, aczkolwiek może to ino moje zdanie. Powodzenia. //Pozdr.
Napisano 29 Listopad 201014 l Autor Dziekuje za mile slowa, postaram sie was nie zawiesc i w przyszlosci. Dodalem statek na pierwszejs tronie. ( portret pojdzie pod korekte )
Napisano 30 Listopad 201014 l Autor Dodalem kolor, dla mnei to wersja ostateczna, niestety nie moge pozwolic sobie na dalsze dlubanie, robota w Drimagine sie napietrza, musze popracowac na dprojektem grupowym. Zarwalem wiec jedna nocke by to skonczyc, pozdrawiam.
Napisano 8 Grudzień 201014 l bardzo ladnie wyszlo , ale jak bym miał z tego konceptu modelowac to musial bym miejscami duzo nazmyslac