ICE Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) Witam wszytskich, moj pierwszy raz w CHC. Wstepny szkic, dojdzie portret i statek o ile starczy mi czasu. Miniatura: EDIT: Portret EDIT: Color EDIT: Statek Edytowane 1 Grudzień 2010 przez ICE
olaf Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 zacne troche miednica mu wyszła za duza ale kreska bardzo ok.
Bedyk Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 zaczołeś z grubej rury =] zacnie powodzenia
Rotcore Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 mi bardziej pod epic knighta sci fi podchodzi niźli pod szmuglera i ta teczuszka taka na siłę przy tym wszystkim... fajnie ale niekoniecznie trafne co do samej postaci
Bedyk Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 teczka dobra, przecież gdzies musi wsadzic te 5 wagonow malborasow i 2 flaszki goldy ;]
Pasiterek Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 (edytowane) fajne jest, swoją drogą chwile temu oglądałem pokaz postaci do gry "Soul & Blade" aż chce się coś potworzyć jakieś concept arty Edytowane 22 Listopad 2010 przez Pasiterek
WojtekFus Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Dobry pomysł z teczką. Ogólnie ładny koncept. Przyczepię się tylko do kierunku prawej stopy. Jakoś nie teges chyba. Ale to może być tylko moje wrażenie :) Jak na razie faworyt.
Paweł Kaczmarczyk Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 Prawa stopa też mi się rzuciła w oko, ale nie wydało mi się to jakoś bardzo istotne, jednak jak jeszcze Fusmanowi się to rzuciło w oczy to i ja zwrócę na to uwagę. Szkic z klasą, dawaj dalej. Ja też miałem pomysł ale chyba zrezygnuję skoro jest faworyt. :P
Elvans Napisano 22 Listopad 2010 Napisano 22 Listopad 2010 W takim momencie człowiek nie wie czy kontunować i sie męczyć czy odpuścić skoro i tak ma marne szanse : p. Ogółem super tylko jak już się czepiają tej stopy to ja bym sie czepił bardziej nogi co by ją troche do przodu przesunąć bo wydaje mi się że ucieka. Ale i tak wymiata i wgniata.
ICE Napisano 22 Listopad 2010 Autor Napisano 22 Listopad 2010 Hej ludziska, szkic jest w sumie dosc surowy, mialem go jeszcze wyczyscic i sprecyzowac. W chwili obecnej, gyby mial to ktos modelowac w 3d, to pewnie biegal by do mnie i pytal sie co 5 minut. Stopa faktycznie nie lezy, mozg mowil mi ze jest z nia cos nie tak, ale czasem tzreba odejsc od obrazka na jakis czas by oczywiste stalo sie oczywistym ^^' Jak mowilem, szykuje jeszcze portret i statek, ale poki co robota z Drimagine....
serio Napisano 25 Listopad 2010 Napisano 25 Listopad 2010 Szkic pozy wyszedł pro. Portret również ładnie zrobiłeś. Udany debiut na chc. Powodzenia w ukończeniu pracki.
Uriel Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 ICE dokończ :), bo naprawdę fajnie się zapowiada
emmilius Napisano 26 Listopad 2010 Napisano 26 Listopad 2010 Schowaj mu trochę ścięgna na szyi. Odrobinę za bardzo wystają.
miriam Napisano 27 Listopad 2010 Napisano 27 Listopad 2010 heh miodzio panie ;), choć bardziej podobie mi się portret niż szkic. Na szkicu bohater wygląda bardziej jak wojownik, niż przemytnik, aczkolwiek może to ino moje zdanie. Powodzenia. //Pozdr.
ICE Napisano 29 Listopad 2010 Autor Napisano 29 Listopad 2010 Dziekuje za mile slowa, postaram sie was nie zawiesc i w przyszlosci. Dodalem statek na pierwszejs tronie. ( portret pojdzie pod korekte )
ICE Napisano 30 Listopad 2010 Autor Napisano 30 Listopad 2010 Dodalem kolor, dla mnei to wersja ostateczna, niestety nie moge pozwolic sobie na dalsze dlubanie, robota w Drimagine sie napietrza, musze popracowac na dprojektem grupowym. Zarwalem wiec jedna nocke by to skonczyc, pozdrawiam.
Plugawiciel Napisano 8 Grudzień 2010 Napisano 8 Grudzień 2010 bardzo ladnie wyszlo , ale jak bym miał z tego konceptu modelowac to musial bym miejscami duzo nazmyslac
Rekomendowane odpowiedzi