Napisano 23 Listopad 201014 l Witam, założyłem teczkę z zombiakami, żeby przypominać co tydzień o otwartej akcji: Po szczegóły zapraszam tutaj ---> [KLIK] Będę umieszczał tutaj swoje cotygodniowe apdejty. Do tej pory zzombiefikowałem oprócz powyższego generała następujące postacie: KASIA C. STANISŁAW IGNACY W. JANUSZ P. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania wizji innych zombiefikatorów :) Edytowane 14 Marzec 201113 l przez grubas
Napisano 23 Listopad 201014 l mały paluszek palikota sugeruje, że za chwilę niczym filiżankę uniesie urwany członek ku ustom. z drugiej strony stan ust i "zmęczenie materiału" narzędzia sugerują odwrotny przebieg tegoż czynu.
Napisano 23 Listopad 201014 l cinosław: Wstydziłbyś się. A co do pracy hmm... pomysł fajny ale bardzo to speedpaintowe. Nie wiem czy wiele osób zechce dołączyć:)
Napisano 23 Listopad 201014 l grubas czy ty przypadkiem nie rysowales Jez Jerzego? cholernie podobna kreska, czyli bardzo dobra :D
Napisano 23 Listopad 201014 l Autor cinoslaw, niezła analiza :D lucek, nie rozumiem. Niewiele osób zechce dołączyć bo to speedpaintowe? Każdy ma wolną rękę jak chce przedstawić swoją...hmmm... ofiarę :) Leleń, miłe rzeczy piszesz, ale daleko mi do skila Leśniaka :) Pozdrawiam Edytowane 23 Listopad 201014 l przez grubas
Napisano 23 Listopad 201014 l Ja myślę (jeśli chodzi o skłonności do przyłączania się) że będziemy mieli okazje zaobserwować efekl kuli śniegowej, bo po zrobieniu jednego ma się cholernie dużą ochotę zrobić jeszcze jednego... i jeszcze... A ludzi do zombifikowania nie brakuje :)
Napisano 6 Grudzień 201014 l hehe... wątek bardzo na czasie :P jeśli chodzi o tematykę :) Monika O. jest wyśmienita! :)
Napisano 28 Grudzień 201014 l O matko polko, ale mista president wygląda trochę jakby kieckę na sobie miał, a może.... naaah. Będzie janosik?
Napisano 17 Styczeń 201114 l Autor Adaś0101, będzie jeżeli tylko go zmalujesz :) Zombie dwa: Pozdrawiam!
Napisano 18 Styczeń 201114 l czy to był Korwin..? XD ... nie no, w ogóle świetny cykl :P Papcio chmiel mnie rozwalił. no i syrenka a'la tentacle. XD..... masz dużo pomysłów jak widze XD
Napisano 26 Styczeń 201114 l Podobają mi się te twoje zombiaki, niektóre naprawdę nieźle popieprzone (w pozytywnym znaczeniu oczywiście) :] zdrówko!
Napisano 14 Luty 201114 l Autor Zombie, którym odgrażał się mysz - do zobaczenia TUTAJ a tu pierwszy numer przygód Donalda: Pozdrawiam!
Napisano 28 Luty 201114 l Autor Zombie dwa: mój komentarz do idiotycznej awantury: i niepodobny do siebie Pan Wołoszański: wersja prawie B&W: Pozdrawiam!
Napisano 2 Marzec 201114 l A będzie Romek Polański? Podziwiam konsekwencje z jaką wykonujesz misję zombifikowania.
Napisano 18 Marzec 201113 l tu nie chodzi o ilość a o jakość niektóre prace maja fajny pomysł na przedstawienie postaci, a inne tak na byle jak moim zdaniem aby był
Napisano 18 Marzec 201113 l Genialne!:D Chopin , Jerzy , syrenka , politycy... Polski komiks płynie w twoich żyłach.A ten zlevelowany tusz czy ecolina to Twój znak rozpoznawczy:D.Planujesz jakąś nowelkę tak z ciekawości?:) To absurd kompletny z Ostrowskim - cenzura , jak scenariusz mógłby zachować swoją autentyczność , kiedy skinhead-recydywista zaczął by wysławiać się piękną polszczyzną. Tak dalej pójdzie to zaczną cenzurować Dostojewskiego w szkołach ponieważ namawia do zbrodni , albo czynił bohaterem swoich książek szlachciców mordujących żony. Nie mogłem się przez parę dni otrząsnąć po reportażu na temat "Chopin New Romantic" teraz wspomnienia odżyły.Oh horror!;D Aha jak nie znasz to poznaj jednego gościa Nicolas De Crecy tak dla inspiracji. pzdr. keep up the good work. Kuba Edytowane 18 Marzec 201113 l przez Scatmax
Napisano 19 Marzec 201113 l Autor ThoR_, nie mogę się z Tobą nie zgodzić :) Przy okazji zapraszam do zmalowania kolejnego zombiaka. Scatmax, tak to była absurdalna sytuacja. I tak, mam kilka projektów w planie. Nicolas jest jednym z artystów, których ołtarzyki mam na swoich półkach komiksowych :) Pozdrawiam!