grubas Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) Witam, założyłem teczkę z zombiakami, żeby przypominać co tydzień o otwartej akcji: Po szczegóły zapraszam tutaj ---> [KLIK] Będę umieszczał tutaj swoje cotygodniowe apdejty. Do tej pory zzombiefikowałem oprócz powyższego generała następujące postacie: KASIA C. STANISŁAW IGNACY W. JANUSZ P. Pozdrawiam i zapraszam do oglądania wizji innych zombiefikatorów :) Edytowane 14 Marzec 2011 przez grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinoslaw Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 mały paluszek palikota sugeruje, że za chwilę niczym filiżankę uniesie urwany członek ku ustom. z drugiej strony stan ust i "zmęczenie materiału" narzędzia sugerują odwrotny przebieg tegoż czynu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 cinosław: Wstydziłbyś się. A co do pracy hmm... pomysł fajny ale bardzo to speedpaintowe. Nie wiem czy wiele osób zechce dołączyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 grubas czy ty przypadkiem nie rysowales Jez Jerzego? cholernie podobna kreska, czyli bardzo dobra :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 23 Listopad 2010 Autor Share Napisano 23 Listopad 2010 (edytowane) cinoslaw, niezła analiza :D lucek, nie rozumiem. Niewiele osób zechce dołączyć bo to speedpaintowe? Każdy ma wolną rękę jak chce przedstawić swoją...hmmm... ofiarę :) Leleń, miłe rzeczy piszesz, ale daleko mi do skila Leśniaka :) Pozdrawiam Edytowane 23 Listopad 2010 przez grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 Ja myślę (jeśli chodzi o skłonności do przyłączania się) że będziemy mieli okazje zaobserwować efekl kuli śniegowej, bo po zrobieniu jednego ma się cholernie dużą ochotę zrobić jeszcze jednego... i jeszcze... A ludzi do zombifikowania nie brakuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 23 Listopad 2010 Share Napisano 23 Listopad 2010 ja też sie przymierzam ale ostatnio deficyt czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 30 Listopad 2010 Autor Share Napisano 30 Listopad 2010 Kolejna ofiara: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 Czyżby Kazimierz S. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 EthicallyChallenged, tak jest! :) Endriu G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mortom Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 hehe... wątek bardzo na czasie :P jeśli chodzi o tematykę :) Monika O. jest wyśmienita! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Palikot niszczy. A gdyby tak Papcia Chmiela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dekiel Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 hahahha kurde kapitalne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slide Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Super pracki. Miażdżą makabrycznym humorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 13 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2010 Dzięki za inspirację Adaś0101 :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 13 Grudzień 2010 Share Napisano 13 Grudzień 2010 Yay:) Kolejny ptaszek na liście:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolipop Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Tytu romek i atomek swietni ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 27 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2010 Dwa kolejne zombiaki: Zapraszam na bloga. Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adaś0101 Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 O matko polko, ale mista president wygląda trochę jakby kieckę na sobie miał, a może.... naaah. Będzie janosik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 17 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2011 Adaś0101, będzie jeżeli tylko go zmalujesz :) Zombie dwa: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 czy to był Korwin..? XD ... nie no, w ogóle świetny cykl :P Papcio chmiel mnie rozwalił. no i syrenka a'la tentacle. XD..... masz dużo pomysłów jak widze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 26 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2011 Koziołek Matołek: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 26 Styczeń 2011 Share Napisano 26 Styczeń 2011 Podobają mi się te twoje zombiaki, niektóre naprawdę nieźle popieprzone (w pozytywnym znaczeniu oczywiście) :] zdrówko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 31 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2011 Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysz Napisano 4 Luty 2011 Share Napisano 4 Luty 2011 \m/ ;D kolejny zombini ode mnie w drodze ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 14 Luty 2011 Autor Share Napisano 14 Luty 2011 Zombie, którym odgrażał się mysz - do zobaczenia TUTAJ a tu pierwszy numer przygód Donalda: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 14 Luty 2011 Share Napisano 14 Luty 2011 Donald super! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 28 Luty 2011 Autor Share Napisano 28 Luty 2011 Zombie dwa: mój komentarz do idiotycznej awantury: i niepodobny do siebie Pan Wołoszański: wersja prawie B&W: Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 2 Marzec 2011 Share Napisano 2 Marzec 2011 A będzie Romek Polański? Podziwiam konsekwencje z jaką wykonujesz misję zombifikowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 14 Marzec 2011 Autor Share Napisano 14 Marzec 2011 serio, wszyscy będą! Serio! :) Tribute to JJ: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 tu nie chodzi o ilość a o jakość niektóre prace maja fajny pomysł na przedstawienie postaci, a inne tak na byle jak moim zdaniem aby był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scatmax Napisano 18 Marzec 2011 Share Napisano 18 Marzec 2011 (edytowane) Genialne!:D Chopin , Jerzy , syrenka , politycy... Polski komiks płynie w twoich żyłach.A ten zlevelowany tusz czy ecolina to Twój znak rozpoznawczy:D.Planujesz jakąś nowelkę tak z ciekawości?:) To absurd kompletny z Ostrowskim - cenzura , jak scenariusz mógłby zachować swoją autentyczność , kiedy skinhead-recydywista zaczął by wysławiać się piękną polszczyzną. Tak dalej pójdzie to zaczną cenzurować Dostojewskiego w szkołach ponieważ namawia do zbrodni , albo czynił bohaterem swoich książek szlachciców mordujących żony. Nie mogłem się przez parę dni otrząsnąć po reportażu na temat "Chopin New Romantic" teraz wspomnienia odżyły.Oh horror!;D Aha jak nie znasz to poznaj jednego gościa Nicolas De Crecy tak dla inspiracji. pzdr. keep up the good work. Kuba Edytowane 18 Marzec 2011 przez Scatmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 19 Marzec 2011 Autor Share Napisano 19 Marzec 2011 ThoR_, nie mogę się z Tobą nie zgodzić :) Przy okazji zapraszam do zmalowania kolejnego zombiaka. Scatmax, tak to była absurdalna sytuacja. I tak, mam kilka projektów w planie. Nicolas jest jednym z artystów, których ołtarzyki mam na swoich półkach komiksowych :) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poxo Napisano 19 Marzec 2011 Share Napisano 19 Marzec 2011 Donald urywa dupę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi