Napisano 30 Maj 200420 l Hmmm :) cos dla odmniany, tyle tu samochodow :) Praca we wczesnym stadium, dzisiaj zaczalem ja. pozdrawiam
Napisano 30 Maj 200420 l Ach wszyscy mamy wypalone monitory, a ja na dodatek z zielonym zafarbem:P. Zmien kolor tego spitfire\'a na szary np. i bedzie super i moze tło jasniejsze? Jak narazie zapowiada się ładnie:)
Napisano 30 Maj 200420 l Wygląda jakbyś narzucał na model meshsmootha z wartością 0:) Zmień \"iretations\" na 1 albo 2.
Napisano 30 Maj 200420 l Autor Spoko, spoko, zmienie, narazie pracuje nad skrzydlami :) troche za grube wyszly :)
Napisano 30 Maj 200420 l masz tu moje troche nieudane bydlątko :) tylko dupa za przeproszeniem jest za szeroka :P:)
Napisano 30 Maj 200420 l siemka , te karabiny czy rakiety napewno sa tak przyczepione do skrzydel? i cos mi niepasuje w zgieciu na ogonie, ale moze sie zabardzo czepiam. czy mozesz zamiescic fotke orginalu?
Napisano 30 Maj 200420 l Ta te samoloty mialy karabiny jak by w skrzydlach ale wydaje mi sie ze mialy tylko jedno dzialko
Napisano 30 Maj 200420 l Spitfire MK-22 mial dwa (tak mam w planach) Pionier wiem ze duzo pracy ale zamiescilem tylko tak zeby poprzednik sobie porownal :]
Napisano 30 Maj 200420 l no zdecydowanie przytyl mu ogonek heh ... zobaczymy co z tego wyjdzie. tak od siebie to radzilbym sie dokladnie poprzygladac fotkom oryginalu. pozdrawiam
Napisano 30 Maj 200420 l Wiesz co... Jesli to jedno z pierwszych podejsc to ok, ale... more details MON! i tak srednio mi to spit\'a przypomina, sylwetka troche nie ta no... co do uzbrojenia w skrzydlach to jest git, tak wygladalo to to mniej wiecej (tam chyba było po działku 20mm i karabinie 12,7mm na skrzydlo - jakby co to niech mnie ktos poprawi) Powodzenia walcz dalej :]
Napisano 30 Maj 200420 l Hmm widac tutaj, ze wiele osób niedokładnie czyta forum. Ten model z działkami, śmigłem i silnikiem nie jest z tego WIP\'a tylko jest to model Wigglesa do porównania... Mieszacie dwa rózne modele ludzie!
Napisano 1 Czerwiec 200420 l Autor Dokladnie tak jak Gacu666 powiedzial, moj model jest jeszcze w powijakach :) ale odsapne po koncercie Metallicy to sie znowu za niego wezme :)
Napisano 1 Czerwiec 200420 l Autor Kolejny render, poprawione skrzydla, stateczniki i dodalem dzialka.
Napisano 1 Czerwiec 200420 l nie wiem czy dobrze widze ale czy statecznik i tylne skrzydla sa plaskie?? przekroj skrzydla wyglada MNIEJ WIECEJ tak:
Napisano 1 Czerwiec 200420 l Autor tak, dobrze widziales. To moj blad przy poprawkach. Dzieki za ta uwage
Napisano 1 Czerwiec 200420 l przednie skrzydla tez podobnie wygladaja- jesli nie wiesz jak sobie z tymi rzeczami poradzic odezwij sie do mnie na gg pomoge ci w miare mozliwosci- 1532770, metoda na robienie skrzydel jaka znam jest bardzo latwa do nauczenia takze jak bedziesz mial czas napisz- czesto jestem na niewidocznym
Napisano 2 Czerwiec 200420 l szczerze mówiąc niespecjalnie mi się ten spit podoba... ale mój pierwszy samolot wyglądał podobnie... zajrzyj tu: http://www.gibbageart.com/tutorials.htm ten koleś zrobił kilka modeli do gier i dzieli się na stronce całkiem niezłymi poradami m.in. dot. budowy skrzydeł... metallica 4ever!
Napisano 2 Czerwiec 200420 l Autor mi tez niespecjalnie sie podoba to co mi wyszlo... chyba zaczne od poczatku, bo troche za duzo bledow popelnilme :) dzieki za tutoriale, ciekawe sa :)
Napisano 2 Czerwiec 200420 l może chcesz rzucić okiem na mojego rwd-8? http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=11524 i na stronce: http://www.kaa303.republika.pl/ powodzenia.