Napisano 25 Listopad 201014 l W sieci pojawił się trailer filmu twórców "Jak ukraść księżyc" pt. "HOP". Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1499
Napisano 25 Listopad 201014 l hehe, ciekawe jak on na tomie gral :D:D rozni sie rodzaj renderingu od wszystkich dzisiejszych filmow animowanych, bardziej realny, ciekawe jak to bedzie finalnie wygladac, narazie ten filmik zupelnie nic nie mowi :]
Napisano 25 Listopad 201014 l hehe, ciekawe jak on na tomie gral :D:D Chodziło Ci zapewne o centralę a nie o toma ;).
Napisano 26 Listopad 201014 l Ten "Banan" z moiej twarzy nie chce zejsc...Razem z hip hopowymi chomikami najbardziej urocza rzecz jaka ostatnio widzialem. pzdr. Kuba
Napisano 26 Listopad 201014 l Co do Stopy to pewnie jest "ich" wiecej:) i inny tam na dole walil...mnoza sie jak kroliki...;) pzdr. Kuba
Napisano 27 Listopad 201014 l JEST ! slyszalem ze potem ten zajac dolaczy do metalowej kapeli!!! SZATAN 666!!
Napisano 26 Luty 201114 l Od kilkunastu dni jest już pełny trailer. http://trailers.apple.com/trailers/universal/hop/ Spodziewałem się czegoś innego, myślałem że to będzie pełne 3d. Tak czy inaczej wygląda świetnie, a Kaley Cuoco rekompensuje mi, że będzie to film w stylu Alvina i wiewiórek. :)
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Dzięki za info. No mnie się podoba, całkiem niezle wygląda to połączenie 3D z filmem. Ale też po pierwszym trailerze byłem przekonany, że to będzie pełne 3D.
Napisano 27 Luty 201114 l Kaley Cuoco - jeden z tych atutow filmu przy ktorych scenariusz i efekty schodza na dalszy plan :D
Napisano 27 Luty 201114 l Sympatycznie i miło ;) choć pierwszy trailler kompletnie nic nie mówi o filmie i chyba takie właśnie powinny być traillery to drugi i tak musiałem zobaczyć.
Napisano 27 Luty 201114 l na poczatku trailera myslalem ze wlasnie wkroczylismy w nowa ere renderingu, a pozniej okazalo sie ze enviro jest realne :] a tak po zatym to sie zapowiada calkiem ciekawie, "...knock it out hop, stage is yours..." :) Edytowane 27 Luty 201114 l przez plasti
Napisano 27 Luty 201114 l na poczatku trailera myslalem ze wlasnie wkroczylismy w nowa ere renderingu, a pozniej okazalo sie ze enviro jest realne :] No właśnie ciekawe, czy w scenie z zającem-ojcem to scenografia, czy 3d.
Napisano 27 Luty 201114 l Autor Sympatycznie i miło ;) choć pierwszy trailler kompletnie nic nie mówi o filmie i chyba takie właśnie powinny być traillery to drugi i tak musiałem zobaczyć. Mnie też to się spodobało. Pierwszy trailer, krótka animacja, nie mówiąca za dużo o filmie, sympatycznie zrobiona. Drugi zupełnie inny - już o samym filmie.
Napisano 27 Luty 201114 l No właśnie ciekawe, czy w scenie z zającem-ojcem to scenografia, czy 3d. imho 100%, widac roznice pomiedzy cg a otoczeniem, choc jesli okaze sie to full cg, to mamy rewolujce, bo czegos takiego jeszcze nie widzialem