adek Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Studio Light Rig to interesujący produkt firmy A&G Tool dla programu 3ds max. Narzędzie to pozwoli wam oświetlić wasze sceny i nadać im profesjonalnego studyjnego wyglądu. Program współpracuje z rendererami V-Ray oraz mental ray. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1513
goat91 Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 heh...całkiem niezłe w sumie. Co prawda wszystko da sie zrobić bez tego pluginu ale całkiem czybko mu to poszło. Tylko cena troche duza chyba jak na taki produkt.
PCZ Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Dla leni, którzy lubią taśmową produkcje jak znalazł.
vision3d Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 w sumie nieglupia kolekcja gotowych swiatelek, ale jak juz goat91 napisal wszystko mozna samemu odtworzyc bez wiekszych problemow.
Robertus Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Za cenę 10* ,mniejszą można by spróbować ale teraz nieco przegięli.
khatake Napisano 2 Grudzień 2010 Napisano 2 Grudzień 2010 Niektóre ciekawsze narzędzia można znaleźć za darmo ;] (nie w kategorii studio renderu ale jednak).
rallyman Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 spoko, ale bez dobrego shadera i wiedzy jak oświetlić przedmiot i tak nikt nic nie zdziała
SereCk Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 Vision, chyba nie ma co porownywac HDR LIGHT z STUDIO LIGHT. ten drugi nie jest zadna konkurencja. BTW, kupiles HDR LIGHT, jaka wersje?? ;>
vision3d Napisano 3 Grudzień 2010 Napisano 3 Grudzień 2010 ja go nie kupilem, ja go dostalem;) ale jszcze nie testowalem. A konkurencja moim zdaniem jest, ja widze bardzo podobne zastosowania obu produktow.
gientekwl Napisano 4 Grudzień 2010 Napisano 4 Grudzień 2010 taka prawda, że PS'ie można sobie namalować mapki te same co w The Studio Light Rig i jest ten sam efekt, biorąc to pod uwagę cena nie jest adekwatna co do możliwości softu.
Rekomendowane odpowiedzi