Napisano 2 Grudzień 201014 l Studio Light Rig to interesujący produkt firmy A&G Tool dla programu 3ds max. Narzędzie to pozwoli wam oświetlić wasze sceny i nadać im profesjonalnego studyjnego wyglądu. Program współpracuje z rendererami V-Ray oraz mental ray. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1513
Napisano 2 Grudzień 201014 l heh...całkiem niezłe w sumie. Co prawda wszystko da sie zrobić bez tego pluginu ale całkiem czybko mu to poszło. Tylko cena troche duza chyba jak na taki produkt.
Napisano 2 Grudzień 201014 l w sumie nieglupia kolekcja gotowych swiatelek, ale jak juz goat91 napisal wszystko mozna samemu odtworzyc bez wiekszych problemow.
Napisano 2 Grudzień 201014 l Niektóre ciekawsze narzędzia można znaleźć za darmo ;] (nie w kategorii studio renderu ale jednak).
Napisano 3 Grudzień 201014 l spoko, ale bez dobrego shadera i wiedzy jak oświetlić przedmiot i tak nikt nic nie zdziała
Napisano 3 Grudzień 201014 l Vision, chyba nie ma co porownywac HDR LIGHT z STUDIO LIGHT. ten drugi nie jest zadna konkurencja. BTW, kupiles HDR LIGHT, jaka wersje?? ;>
Napisano 3 Grudzień 201014 l ja go nie kupilem, ja go dostalem;) ale jszcze nie testowalem. A konkurencja moim zdaniem jest, ja widze bardzo podobne zastosowania obu produktow.
Napisano 4 Grudzień 201014 l taka prawda, że PS'ie można sobie namalować mapki te same co w The Studio Light Rig i jest ten sam efekt, biorąc to pod uwagę cena nie jest adekwatna co do możliwości softu.