Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

Studio Light Rig to interesuj膮cy produkt firmy A&G Tool dla programu 3ds max. Narz臋dzie to pozwoli wam o艣wietli膰 wasze sceny i nada膰 im profesjonalnego studyjnego wygl膮du. Program wsp贸艂pracuje z rendererami V-Ray oraz mental ray.

Pe艂na tre艣膰 wiadomo艣ci znajduje si臋 na

stronie g艂贸wnej serwisu pod adresem:

http://www.max3d.pl/news.php?id=1513

• Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 2,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

heh...ca艂kiem niez艂e w sumie. Co prawda wszystko da sie zrobi膰 bez tego pluginu ale ca艂kiem czybko mu to posz艂o. Tylko cena troche duza chyba jak na taki produkt.

Napisano

Dla leni, kt贸rzy lubi膮 ta艣mow膮 produkcje jak znalaz艂.

Napisano

w sumie nieglupia kolekcja gotowych swiatelek, ale jak juz goat91 napisal wszystko mozna samemu odtworzyc bez wiekszych problemow.

Napisano

Niekt贸re ciekawsze narz臋dzia mo偶na znale藕膰 za darmo ;] (nie w kategorii studio renderu ale jednak).

Napisano

spoko, ale bez dobrego shadera i wiedzy jak o艣wietli膰 przedmiot i tak nikt nic nie zdzia艂a

Napisano

Vision, chyba nie ma co porownywac HDR LIGHT z STUDIO LIGHT. ten drugi nie jest zadna konkurencja. BTW, kupiles HDR LIGHT, jaka wersje?? ;>

Napisano

ja go nie kupilem, ja go dostalem;) ale jszcze nie testowalem. A konkurencja moim zdaniem jest, ja widze bardzo podobne zastosowania obu produktow.

Napisano

taka prawda, 偶e PS'ie mo偶na sobie namalowa膰 mapki te same co w The Studio Light Rig i jest ten sam efekt, bior膮c to pod uwag臋 cena nie jest adekwatna co do mo偶liwo艣ci softu.

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci