Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Mało tematów na forum dotyczących zimy jest, zatem zrobiłem dla nas wszystkich taką oto kartkę świąteczną w moich klimatach, typowo FOR FUN. Mam nadzieje że się podoba a że do świąt mnie tu już pewnie nie będzie, to WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM! Pozdrawiam!
ApaczoS Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Żeś pojechał :) Bardzo fajne! Dziękuję i wzajemnie:)
arev Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Hm... czcionka mało świąteczna. Poza tym luzik :) Wesołych ci też!
Stachu Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 czepiłbym sie tej krwi bo wygląda jak zaschnięta farba. a krew raczej powinna wsiąkać w śnieg ;) no ale rozumiem jak for fun to for fun. wzajemnie ;)
polka dot Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 zastanawiam się tylko czy skrzywieni ludzie zostają grafikami, czy to grafika skrzywia psychikę:D obstawiam to drugie, pozdrawiam
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 arev - skąd wniosek że chciałem świąteczną czcionkę? ;) polka dot - w moim przypadku to pierwsze. Od małego trupy rysowałem i inne takie, od przedszkola w sumie, słuchałem Bjork mając 10 lat (wtedy jakoś karierę zaczynała) :)
polka dot Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 zdaje się, że była w Twoim wieku;D jak zaczynała karierę oczywiście. p.s. marchewka wyszła super pozdrawiam
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 W sumie chyba była tak, i zapadł mi w pamięć wtedy teledysk do Human Behavior... A im bardziej się... bałem - z braku lepszego słowa - tym częściej chciałem żeby był puszczany na MTV ;) Fajnie że się jakoś tam podoba tam coś tam coś...
gientekwl Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 a ja Godzil pozdrowię Twoich dziadków ;) Jadę na święta do Włocławka ;P
Smoku Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Godzil Moim zdaniem bardzo fajnie i niczego się nie będę czepiał. Wesołej choinki ;)
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Napisano 19 Grudzień 2010 gientekwl - Dziadka już niestety nie pozdrowisz :'( A skąd Ty proszę ja Ciebie wiesz ze mam dziadków we Włocławku? :O Smoku - bardzo mi miło
gientekwl Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 a no stary, przyznałeś się w jednym z wątków ;P Bodajże to była Galeria: Wiz: Pokój z kuchnią - o ile się nie mylę ;P
Lucek Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 Ładny kadr i wporzo bałwanek:) Brakuje IMO minimalnego postpro. Gdyby napis był jeszcze wysikany na śniegu:)
Selena Napisano 20 Grudzień 2010 Napisano 20 Grudzień 2010 no no..wysikany napis, wyrzygane bebechy świętego mikołaja i obsrana szubienica...normalnie wesołych świąt jak nic...jakoś mnie nie śmieszy taka kartka na święta...wykonanie w sumie może być.
Godzil Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Napisano 20 Grudzień 2010 Miało mnie tu nie być a tu takie prowokacje :P Mam nadzieje że Cię Seleno, czy kogoś nie uraziłem. Jednak sztuka ma to do siebie, że praktycznie jaka by nie była, ma prawo bytu a jej odbiór zawsze będzie indywidualny. Dzięki za Wasze opinie!
Rekomendowane odpowiedzi