Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mało tematów na forum dotyczących zimy jest, zatem zrobiłem dla nas wszystkich taką oto kartkę świąteczną w moich klimatach, typowo FOR FUN.

Mam nadzieje że się podoba a że do świąt mnie tu już pewnie nie będzie, to WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!

Pozdrawiam!

christmascardmniejsza.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

czepiłbym sie tej krwi bo wygląda jak zaschnięta farba. a krew raczej powinna wsiąkać w śnieg ;) no ale rozumiem jak for fun to for fun.

wzajemnie ;)

Napisano

arev - skąd wniosek że chciałem świąteczną czcionkę? ;)

polka dot - w moim przypadku to pierwsze. Od małego trupy rysowałem i inne takie, od przedszkola w sumie, słuchałem Bjork mając 10 lat (wtedy jakoś karierę zaczynała) :)

Napisano

W sumie chyba była tak, i zapadł mi w pamięć wtedy teledysk do Human Behavior... A im bardziej się... bałem - z braku lepszego słowa - tym częściej chciałem żeby był puszczany na MTV ;)

Fajnie że się jakoś tam podoba tam coś tam coś...

Napisano

no no..wysikany napis, wyrzygane bebechy świętego mikołaja i obsrana szubienica...normalnie wesołych świąt jak nic...jakoś mnie nie śmieszy taka kartka na święta...wykonanie w sumie może być.

Napisano

Miało mnie tu nie być a tu takie prowokacje :P

Mam nadzieje że Cię Seleno, czy kogoś nie uraziłem. Jednak sztuka ma to do siebie, że praktycznie jaka by nie była, ma prawo bytu a jej odbiór zawsze będzie indywidualny. Dzięki za Wasze opinie!

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności