Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Mało tematów na forum dotyczących zimy jest, zatem zrobiłem dla nas wszystkich taką oto kartkę świąteczną w moich klimatach, typowo FOR FUN. Mam nadzieje że się podoba a że do świąt mnie tu już pewnie nie będzie, to WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApaczoS Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Żeś pojechał :) Bardzo fajne! Dziękuję i wzajemnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Hm... czcionka mało świąteczna. Poza tym luzik :) Wesołych ci też! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 czepiłbym sie tej krwi bo wygląda jak zaschnięta farba. a krew raczej powinna wsiąkać w śnieg ;) no ale rozumiem jak for fun to for fun. wzajemnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 He, dobre. Szczena lekko opadła ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 zastanawiam się tylko czy skrzywieni ludzie zostają grafikami, czy to grafika skrzywia psychikę:D obstawiam to drugie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 arev - skąd wniosek że chciałem świąteczną czcionkę? ;) polka dot - w moim przypadku to pierwsze. Od małego trupy rysowałem i inne takie, od przedszkola w sumie, słuchałem Bjork mając 10 lat (wtedy jakoś karierę zaczynała) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 zdaje się, że była w Twoim wieku;D jak zaczynała karierę oczywiście. p.s. marchewka wyszła super pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 W sumie chyba była tak, i zapadł mi w pamięć wtedy teledysk do Human Behavior... A im bardziej się... bałem - z braku lepszego słowa - tym częściej chciałem żeby był puszczany na MTV ;) Fajnie że się jakoś tam podoba tam coś tam coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 a ja Godzil pozdrowię Twoich dziadków ;) Jadę na święta do Włocławka ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Godzil Moim zdaniem bardzo fajnie i niczego się nie będę czepiał. Wesołej choinki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 gientekwl - Dziadka już niestety nie pozdrowisz :'( A skąd Ty proszę ja Ciebie wiesz ze mam dziadków we Włocławku? :O Smoku - bardzo mi miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gientekwl Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 a no stary, przyznałeś się w jednym z wątków ;P Bodajże to była Galeria: Wiz: Pokój z kuchnią - o ile się nie mylę ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2010 I Ty to pamiętasz?! Respekt... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 Ładny kadr i wporzo bałwanek:) Brakuje IMO minimalnego postpro. Gdyby napis był jeszcze wysikany na śniegu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 20 Grudzień 2010 Share Napisano 20 Grudzień 2010 no no..wysikany napis, wyrzygane bebechy świętego mikołaja i obsrana szubienica...normalnie wesołych świąt jak nic...jakoś mnie nie śmieszy taka kartka na święta...wykonanie w sumie może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godzil Napisano 20 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2010 Miało mnie tu nie być a tu takie prowokacje :P Mam nadzieje że Cię Seleno, czy kogoś nie uraziłem. Jednak sztuka ma to do siebie, że praktycznie jaka by nie była, ma prawo bytu a jej odbiór zawsze będzie indywidualny. Dzięki za Wasze opinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi