Napisano 21 Grudzień 201014 l Tygodniowy Speedpainting 108: Ofiara Każdy możliwy sposób ugryzienia tematu mile widziany :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.01.2011 godz. 23:59. SONDA: od 04.01 do 07.01 (3 dni) Edytowane 23 Grudzień 201014 l przez Aryk
Napisano 21 Grudzień 201014 l 5 minut. ofiarą losu oczywiście jest postać na pierwszym planie i to jestem ja pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 201014 l oczywiście praca idzie pod ocenę jak wszystkie inne, dzięki za dobre słowo p.s. to niebieskie to Odra, jakby ktoś nie poznał pozdrawiam
Napisano 21 Grudzień 201014 l polka dot - niesamowite wyczucie koloru oraz cudowne cieniowanie ! masz mój głos !
Napisano 23 Grudzień 201014 l moze z racji swiat przedluzymy o tydzien? taki okres troche sie trafil lipny - w koncu wiekszosc osob spedzi ten czas z rodzina zamiast siedziec przy komputerze :)
Napisano 23 Grudzień 201014 l Dobry pomysl. Jak Aryk nie masz nic przeciwko to wydluz termin o tydzien.
Napisano 25 Grudzień 201014 l Nie wiem czy zauważyliście, ale na drugim planie pracy polki jest chyba Drakula. ;-)
Napisano 25 Grudzień 201014 l moja propozycja :P bardzo to wyszło speedowe, niedokładne i na szybko, ale co tam :D edit: poprawiłam panne bo nie mogłam patrzec na poprzednią wersje :P Edytowane 31 Grudzień 201014 l przez telthona
Napisano 25 Grudzień 201014 l @Telthona - oż, super kompozycja i fajny wysoki, pionowy kadr :D świetne kolory. Tylko może warto bardziej dopracować tą ofiarę, skoro ona jest tu głównym tematem, a na razie to kapturniaki przyjmują wszystkie oklaski? ;)
Napisano 25 Grudzień 201014 l a weź; tyle razy jej głowe przemalowywałam że mam dość :P po za tym mi chodzi tutaj o rytuał którego niezbędnym składnikiem jest ofiara :D
Napisano 28 Grudzień 201014 l ... kicur świetny piesior! masz mój głos pozdrowionka Edytowane 30 Grudzień 201014 l przez Raffaello
Napisano 29 Grudzień 201014 l lord - zawsze z jakims fajnym pomyslem wyskoczysz telthona - fajne, naprawde.. ale podmaluj ofiare :)
Napisano 29 Grudzień 201014 l czasami po prostu nie ma wyjscia i trzeba wystawic sie na strzala ,tj poniesc ofiare by pokonac przeciwnika.
Napisano 30 Grudzień 201014 l Gauntle, wyśmienita pracka. Moje klimaty =) Aż by się chciało powrócić do starej sekcji, ale studia nie pozwalają. Może nie do końca jest to powiązane z ofiarą, ale i tak mój głos wędruje do Ciebie!
Napisano 30 Grudzień 201014 l Dawno mnie tu nie bylo ;] Byla mala edycja ;] Edytowane 31 Grudzień 201014 l przez OmeN2501
Napisano 30 Grudzień 201014 l WOW. Dopiero po chwili sobie zdałem sprawę co jest na Omenowym speedzie. Gicior.
Napisano 31 Grudzień 201014 l ok coś mojego, tym razem zacząłem od linartu i od razu kolorki Edytowane 31 Grudzień 201014 l przez Uriel
Napisano 31 Grudzień 201014 l Wow. Omen, nie zal Ci tego king-konga taka brzydka babą karmic?... a to owlosione to część king konga? ;) pozdrawiam
Napisano 31 Grudzień 201014 l w obu przypadkach babka jest ofiarą choć ubiorem raczej prowokuje, hm sam nie wiem
Napisano 31 Grudzień 201014 l Haha chyba przekombinowalem ;] Miala byc przykuta do skaly w ksztalcie lapy (ze niby skala do skladania ofiar) a wokol plywa cos wezowatego :P Moze jeszcze zdaze jakies poprawki wprowadzic coby czytelniej bylo
Napisano 31 Grudzień 201014 l Coś wężowatego z włoskami :) Może ta skała myli, bo nie wygląda jak skała. Co do pracy Uriela - PERVERT TENTACLOWY! xD
Napisano 31 Grudzień 201014 l Uriel,na klacie tej panienki zmiescił by sie w sumie jeszcze jeden "cycek" i w połaczeniu z tym potworem wygladalo by to jak taniec godowy ;d
Napisano 31 Grudzień 201014 l A ja ciągle mam wrażenie, że ta babka jest w ciąży i trochę przekrzywiony pępek.
Napisano 31 Grudzień 201014 l Haha chyba przekombinowalem ;] Miala byc przykuta do skaly w ksztalcie lapy (ze niby skala do skladania ofiar) a wokol plywa cos wezowatego :P Moze jeszcze zdaze jakies poprawki wprowadzic coby czytelniej bylo Oj tam, widać że to skała w kształcie łapy :D Ale starczy ci jeszcze czasu na wprowadzenie poprawek? ;) Bo wydawało mi się że na zrobienie obrazka jest 1,5h
Napisano 31 Grudzień 201014 l No jest ale nadmiarowe 7 minut na poprawki moze nie zrobi dramatu ;] Tylko nie mow nikomu :P
Napisano 1 Styczeń 201114 l Moj glos powedruje do Uriela, bo niestety, jestem swintuchem i lubie takie rzeczy ;]
Napisano 1 Styczeń 201114 l ehh..Omen, ja myslalem ze ty chesz ta laske poprawic..a ty skale upiekszyles...komu zal brzyduli?
Napisano 1 Styczeń 201114 l Serio lubie twoja kreske ale to troche przegadane jak dla mnie - moze presja spoleczna czy cus- cos jak symbolizm na sile
Napisano 1 Styczeń 201114 l Już za chwilę poszukiwacz zaginionej Arki stanie się ofiarą tego Muzułmanina