Aryk Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 (edytowane) Tygodniowy Speedpainting 108: Ofiara Każdy możliwy sposób ugryzienia tematu mile widziany :) Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. ZAKOŃCZENIE SESJI: 03.01.2011 godz. 23:59. SONDA: od 04.01 do 07.01 (3 dni) Edytowane 23 Grudzień 2010 przez Aryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 .... losu ;)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 "Każdy możliwy sposób ugryzienia tematu mile widziany" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 5 minut. ofiarą losu oczywiście jest postać na pierwszym planie i to jestem ja pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elvans Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Jeśli to dasz do głosowania to za tą piękną samokrytykę masz głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 oczywiście praca idzie pod ocenę jak wszystkie inne, dzięki za dobre słowo p.s. to niebieskie to Odra, jakby ktoś nie poznał pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrozik26 Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 polka dot - niesamowite wyczucie koloru oraz cudowne cieniowanie ! masz mój głos ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 pozamiatane... _____________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 moze z racji swiat przedluzymy o tydzien? taki okres troche sie trafil lipny - w koncu wiekszosc osob spedzi ten czas z rodzina zamiast siedziec przy komputerze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Dobry pomysl. Jak Aryk nie masz nic przeciwko to wydluz termin o tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aryk Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 ok, się robi :) u mnie też z czasem teraz kiepsko, pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RybaSan Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 a ja tam godzinkę znalazłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 masakra -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colgatte Napisano 25 Grudzień 2010 Share Napisano 25 Grudzień 2010 Nie wiem czy zauważyliście, ale na drugim planie pracy polki jest chyba Drakula. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 25 Grudzień 2010 Share Napisano 25 Grudzień 2010 (edytowane) moja propozycja :P bardzo to wyszło speedowe, niedokładne i na szybko, ale co tam :D edit: poprawiłam panne bo nie mogłam patrzec na poprzednią wersje :P Edytowane 31 Grudzień 2010 przez telthona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 25 Grudzień 2010 Share Napisano 25 Grudzień 2010 @Telthona - oż, super kompozycja i fajny wysoki, pionowy kadr :D świetne kolory. Tylko może warto bardziej dopracować tą ofiarę, skoro ona jest tu głównym tematem, a na razie to kapturniaki przyjmują wszystkie oklaski? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
telthona Napisano 25 Grudzień 2010 Share Napisano 25 Grudzień 2010 a weź; tyle razy jej głowe przemalowywałam że mam dość :P po za tym mi chodzi tutaj o rytuał którego niezbędnym składnikiem jest ofiara :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 26 Grudzień 2010 Share Napisano 26 Grudzień 2010 a no chyba że..... :D Nie zmienia to faktu że i tak super :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheBill Napisano 27 Grudzień 2010 Share Napisano 27 Grudzień 2010 moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lordbiernac Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 to ja zimowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicur Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) Ofiar jest kilka :P Edytowane 3 Styczeń 2011 przez Kicur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 28 Grudzień 2010 Share Napisano 28 Grudzień 2010 (edytowane) ... kicur świetny piesior! masz mój głos pozdrowionka Edytowane 30 Grudzień 2010 przez Raffaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 Cos ode mnie http://img585.imageshack.us/img585/7636/rybka.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dann.G Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 lord - zawsze z jakims fajnym pomyslem wyskoczysz telthona - fajne, naprawde.. ale podmaluj ofiare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedyk Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 lord, bombowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 29 Grudzień 2010 Share Napisano 29 Grudzień 2010 czasami po prostu nie ma wyjscia i trzeba wystawic sie na strzala ,tj poniesc ofiare by pokonac przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LittleMy Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 Gauntle, wyśmienita pracka. Moje klimaty =) Aż by się chciało powrócić do starej sekcji, ale studia nie pozwalają. Może nie do końca jest to powiązane z ofiarą, ale i tak mój głos wędruje do Ciebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 (edytowane) Dawno mnie tu nie bylo ;] Byla mala edycja ;] Edytowane 31 Grudzień 2010 przez OmeN2501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 nie martw się twoja obecność na pewną zostanie zauważona koks praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EthicallyChallenged Napisano 30 Grudzień 2010 Share Napisano 30 Grudzień 2010 WOW. Dopiero po chwili sobie zdałem sprawę co jest na Omenowym speedzie. Gicior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 (edytowane) ok coś mojego, tym razem zacząłem od linartu i od razu kolorki Edytowane 31 Grudzień 2010 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Wow. Omen, nie zal Ci tego king-konga taka brzydka babą karmic?... a to owlosione to część king konga? ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThoR_ Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 u Uriela to ja nie wiem czy ten potwor chce ja zjeść czy tylko pomacać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 w mym założeniu i jedno i drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 w obu przypadkach babka jest ofiarą choć ubiorem raczej prowokuje, hm sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Haha chyba przekombinowalem ;] Miala byc przykuta do skaly w ksztalcie lapy (ze niby skala do skladania ofiar) a wokol plywa cos wezowatego :P Moze jeszcze zdaze jakies poprawki wprowadzic coby czytelniej bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Coś wężowatego z włoskami :) Może ta skała myli, bo nie wygląda jak skała. Co do pracy Uriela - PERVERT TENTACLOWY! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Uriel,na klacie tej panienki zmiescił by sie w sumie jeszcze jeden "cycek" i w połaczeniu z tym potworem wygladalo by to jak taniec godowy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radix Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 A ja ciągle mam wrażenie, że ta babka jest w ciąży i trochę przekrzywiony pępek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noiprox Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 Haha chyba przekombinowalem ;] Miala byc przykuta do skaly w ksztalcie lapy (ze niby skala do skladania ofiar) a wokol plywa cos wezowatego :P Moze jeszcze zdaze jakies poprawki wprowadzic coby czytelniej bylo Oj tam, widać że to skała w kształcie łapy :D Ale starczy ci jeszcze czasu na wprowadzenie poprawek? ;) Bo wydawało mi się że na zrobienie obrazka jest 1,5h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OmeN2501 Napisano 31 Grudzień 2010 Share Napisano 31 Grudzień 2010 No jest ale nadmiarowe 7 minut na poprawki moze nie zrobi dramatu ;] Tylko nie mow nikomu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Poprawiaj, poprawiaj - pozniej sie zdyskwalifikuje... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Moj glos powedruje do Uriela, bo niestety, jestem swintuchem i lubie takie rzeczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gauntle Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 ehh..Omen, ja myslalem ze ty chesz ta laske poprawic..a ty skale upiekszyles...komu zal brzyduli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serio Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellon Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Serio lubie twoja kreske ale to troche przegadane jak dla mnie - moze presja spoleczna czy cus- cos jak symbolizm na sile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 Już za chwilę poszukiwacz zaginionej Arki stanie się ofiarą tego Muzułmanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zerocool-wolomin Napisano 1 Styczeń 2011 Share Napisano 1 Styczeń 2011 I kolejna w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 2 Styczeń 2011 Share Napisano 2 Styczeń 2011 Moja opcja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi