Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dla mnie kupno jest bez sensu. Nie ma tu chyba nic czego nie dałoby się zrobić w zwykłym zbrushu a jak zainstalujesz imageplane to już na pewno.

Napisano
  • Autor

interesuje mnie soft ktory pokazuje zdjecia i jest zawsze na wierzchu nie chowając sie podczas pracy w glownej aplikacji? i nie jest scisle zwiazany z nia.

Czyli przeskakuje pomiedzy roznymi softami, a ramka z referka jest zawsze na wierzchu! mniej wiecej o cos takiego chodzi

Napisano

w visual studio takie okienko z referką co zawsze będzie na wierzchu zrobisz sobie w 10 minut, nie wiem po co marnować pieniądze

Napisano

Qba - z tego co pamiętam acdsee oferowalo taka opcje "trzymaj obrazek na wierzchu" sprawdz.

kamil.ochel - no ja nie wiem uczyć się i brnąć w kolejną aplikację tylko po to by zrobić front-fotkową ramkę - oszczędzając CALE $14.49 :(

aaa - pozdrawiam KRAKÓW :) wszystko jasne :)))

żartuję ;P

Kasia

Napisano

Nie wiem skąd przekonanie że w Krakowie ludzie są skąpi:) Z tego co obserwuję to wszędzie wokół ludzie wyrzucają kasę na pierdoły.

Nie kupuj - zdzierstwo w biały dzień i tyle.

Napisano

dobra siadłem i zrobiłem w 25 minutek ;D

http://rapidshare.com/files/440133686/refviewer.zip

nie wiem jak bedzie z instalacja, pewnie wymaga net framework :P

jak spotka sie z milym odbiorem to moze bedzie cos wiecej :D pare bugow pewnie jest ale do zastosowania na szybko da rade

od razu mowie ze nie wiem czy kazdemu ruszy bo nigdy nie produkowalem appa z visual studia :) jak cos to wiecej pomoge za rok!

edit: jeszcze szybki skrinik ;d

beztytuursf.png

sa chetni na cos takiego? ;d

Napisano

hehehe to dopiero pierwsza inkarnacja softu ;d jak wroce do domu to jakis watek chyba strzele i bedziemy myslec co dalej ;d

Napisano

Ten co dodalem w linku jest darmowy i ma fajna opcje Overlay, ktora pozwala zeby twoj obrazek nie tylko byl zawsze na wierzchu ale tez byl polprzezroczysty jednoczesnie umozliwiajac manipulacje programem pod nim.

Napisano

kamil.ochel: Widzę że programujesz. Odpowiedz mi więc na pytanie: Czy do windows Vista i Windows 7 pisze się jeszcze w WINAPI czy są jakies nowe biblioteki do tych okienek? Pytam bo moja przygoda z programowaniem skończyła się jak jeszcze visty nie było:)

Napisano

lucek nie programuję w sumie, dopiero jakieś tam pierwsze kroki w c# stawiam a visual studio mam raczej do gui prototypingu :) wiec nie wiem jak jest z winapi. wszystko w visual studio leci z windows forms

Napisano

WinAPI to przeszlosc. Teraz kroluja takie api jak windows forms, wxwidgets i QT ktory uzywa nowy lightwave. Czasami ale rzadko uzywa sie jeszcze MFC. Ja preferuje wx`y :)

Edytowane przez Ziper